Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ...




Ο γνωστός Ινδός πνευματικός δάσκαλος Σαντ Γκούρου υποδεικνύει τον τρόπο για να απαλλαγούμε από τις μίζερες σκέψεις μας και να απελευθερωθούμε από το νου μας, που πολλές φορές μας βασανίζει.




Το βασικό είναι, όπως λέει, αντί να αντιπαλεύουμε τις στενάχωρες σκέψεις μας και στην ουσία, έτσι, να συγκρουόμαστε νοητικά με τον εαυτό μας, να αρχίσουμε να τις παρατηρούμε. Έτσι μπορούμε να σταματήσουμε την εξαιρετικά βλαπτική επίδραση της ψυχοσύγκρουσης και να αποκτήσουμε εσωτερική γαλήνη, επίγνωση, αυτοτέλεια και ευτυχία.
Η έξοδος από την απόλυτα περιοριστική  ατομικότητά μας και η αναγωγή μας στην ευρύτερη ολότητα, μας απαλλάσει από την ταύτιση  με το σώμα μας και τον εγκλωβισμό στις άνευ ουσίας επιδιώξεις του ψευδαισθητικού εαυτού μας, ώστε να βρούμε το πραγματικό νόημα της ζωής μας και να βιώσουμε τη γαλήνη και την ευτυχία.
Η αίσθηση ότι βρισκόμαστε παντού, σε κάθε τι που μας περιβάλει, όπως και μέσα σε κάθε άνθρωπο, αντί μέσα σε ένα και μόνο σώμα, το δικό μας, αναστέλει την τάση του νου να ταυτίζεται με το σώμα του και του επιτρέπει να αισθάνεται γαλήνιος στη συνειδητοποίηση της άπειρης ολότητας και "ουσίας", που και ο ίδιος είναι μέρος της, αλλά και την εμπεριέχει.


Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:








ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ... Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top