Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ



Η βάση του ανθρωπίνου όντος είναι το φως και όλη του η ύπαρξη βασίζεται στη φωτεινή του φύση, πράγμα που βλέπουμε ότι υπάρχει σε όλη του τη δομή, στους ιστούς, τα κύτταρα, τα όργανα, το αίμα κτλ. Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα έχει αγνοηθεί αυτή του η φωτεινή υπόσταση παρά το ότι όλα τα στοιχεία που έχουμε για τη φύση των όντων μιλούν για την ενεργητική και ενεργειακή τους διάσταση, που είναι και η απολύτως ουσιαστική, ως ύπαρξη. Οι πιο πρόσφατοι επιστήμονες Cohen, Popp και Yu Yan παρείχαν αποδείξεις ότι οι βιολογικοί ρυθμοί συνδέονται με τα βιοφωτόνια, ή τις εκπομπές φωτός από το ανθρώπινο σώμα. Έδειξαν, επίσης, ότι η ακεραιότητα των εκπομπών φωτός συσχετίστηκε με το πόσο άρρωστο ή υγιές άτομο ήταν. Αποδεικνύεται, λοιπόν ότι πολλά στοιχεία και μέρη του ανθρωπίνου σώματος λειτουργούν με το φως και εφαρμόζουν τους νόμους του φωτός, όπως αυτοί είναι γνωστοί μέσα από τη φυσική και την κβαντική φυσική. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η σύγχρονη επιστήμη αποδέχεται ότι ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από την ύλη που αποτελείται το σώμα μας μέσα από τα όργανά του και ότι είμαστε όντα που λειτουργούμε με το φως, καθώς εκπέμπουμε, απορροφούμε και επικοινωνούμε μέσω του φωτός.
Το κάθε κύτταρο, από τα τρισεκατομμύρια των οποίων έχουμε στο σώμα μας, αποτελεί μία πηγή ενέργειας και  βασικό στοιχείο του κυττάρου είναι το γενετικό υλικό dna, το οποίο διαθέτει τα φωτόνια, επίσης μορφή φωτεινής υπόστασης του ανθρώπου. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πλέον ότι τα φωτόνια αποτελούν την κύρια πηγή μεταφοράς πληροφοριών από και προς τον οργανισμό του ανθρώπου, ή όποιου άλλου έμβιου όντος. Τα συστατικά του κυττάρου, όπως οι πρωτεΐνες, εκπέμπουν και απορροφούν φως διαφορετικών συχνοτήτων, όπως και δονούνται με ανάλογο τρόπο, ενώ οι δονήσεις στα πρωτεϊνικά μόρια έχουν την ίδια συχνότητα με το φως που απορροφούν, με τελικό αποτέλεσμα την ανταλλαγή πληροφοριών σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού και τελική συνέπεια όταν ο οργανισμός είναι άρρωστος, να προκύπτουν μεταβολές στην εκπομπή των βιοφωτονίων.
Η εκπομπή σωματιδίων φωτός (βιοφωτόνια) φαίνεται να αποτελεί και τον μηχανισμό εκείνο, μέσω του οποίου λειτουργεί η πρόθεση. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί εκπέμπουν μία σταθερή ροή φωτονίων, ως μέσο για να στείλουν στιγμιαία σήματα από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο, αλλά και στο εξωτερικό περιβάλλον. Η άμεση πρόθεση εκδηλώνεται ως μία ηλεκτρική και μαγνητική ενέργεια που παράγει μία συγκεκριμένη ροή φωτονίων και οι προθέσεις μας φαίνεται ότι λειτουργούν ως ιδιαίτερα συνεκτικές συχνότητες ικανές να αλλάζουν τη μοριακή δομή της ύλης. 

Δείτε σχετικά (κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο).

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ

 

ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top