Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ!



Για τη Νευροφυσιολογία, η αισθητή υλική πραγματικότητα, σε οποιοδήποτε επίπεδο, αποτελεί ένα matrix, δηλαδή μία ψεύτικη εικόνα, που δημιουργεί η ανθρώπινη φυσιολογία μέσω των εγκεφαλικών διαδικασιών. Εκεί έξω στο Σύμπαν δεν υπάρχουν χρώματα, ήχοι και ακούσματα, μυρωδιές, ή γεύσεις, τα προϊόντα δηλαδή των αισθήσεων. Εκεί έξω στο Σύμπαν ότι υπάρχει, υπάρχει μόνο ως ένας δονούμενος ωκεανός ενέργειας και αυτό ακριβώς είναι που αποτελεί τον λεγόμενο Φυσικό Κόσμο. Κομμάτια της ενέργειας αυτής, που απλά υπάρχουν ως κύματα ενέργειας, προσλαμβάνονται από τα αισθητήρια όργανα και μεταφέρονται, ως ηλεκτρικά σήματα, μέσω των νεύρων σε διαφορετικά εγκεφαλικά κέντρα μέσα στα οποία σχηματίζονται, οι εικόνες της όρασης, οι διάφοροι ήχοι, οι γεύσεις, οι οσμές, όπως και ότι αντιλαμβανόμαστε με την αίσθηση της αφής. Ομοίως, σύμφωνα με την Ειδική θεωρία της Σχετικότητας, το αισθητό υλικό σύμπαν είναι η προβολή όσων υπάρχουν στον πραγματικό τετραδιάστατο μη Ευκλείδειο και αθέατο Σύμπαν επάνω σε έναν ψεύτικο τρισδιάστατο και Ευκλείδειο χώρο που φτιάχνει πλαστά ο εγκέφαλός μας. Το Σύμπαν δηλαδή είναι μία ψεύτικη εικόνα μίας άλλης φυσικής αλλά αόρατης πραγματικότητας. Τον χώρο αυτόν, τα Μαθηματικά τον ονομάζουν «Χώρο Minkowski» και η μαθηματική πράξη του προηγούμενου καθρεφτίσματος ονομάζεται «Ισομορφισμός» ή απλά «Απεικόνιση».
Όλα αυτά πλέον είναι κοινός επιστημονικός τόπος και είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι στα πλαίσια ενός σημαντικού επιστημονικού φόρουμ, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του διάσημου επιστήμονα Isaac Asimov στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τον Απρίλιο του 2016, συγκεντρώθηκε μία ομάδα επιφανών επιστημόνων για να συζητήσει και να δώσει απάντηση στο ερώτημα, που απασχολεί έναν αυξανόμενο αριθμό επιστημόνων διεθνώς, για το αν ολόκληρο το Σύμπαν είναι απλά μία απίστευτα εξελιγμένη προσομοίωση και αν στην ουσία η ζωή μας διαδραματίζεται μέσα σε ένα υπολογιστικό σύστημα. Κατά τη συζήτηση αυτή αναδείχθηκε το γεγονός ότι τα μαθηματικά στοιχεία δείχνουν με σαφήνεια ότι η ζωή μας δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα περισσότερο από κάτι ανάλογο που συμβαίνει μέσα σε ένα παιχνίδι υπολογιστή. Προς επείρωση όλων αυτών, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι τα κουάρκ και τα λεπτόνια συμπεριφέρονται εξ ολοκλήρου μαθηματικά και ότι ορισμένες εξισώσεις έχουν το ίδιο είδος κωδικών που κάνουν τα προγράμματα περιήγησης να λειτουργούν. Έτσι, και ενώ φαίνονται όλα αληθινά, στην πραγματικότητα όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ζούμε και υπάρχουμε εικονικά μέσα σε ένα υπολογιστικό σύστημα. (Πηγή: https://www.scientificamerican.com/article/are-we-living-in-a-computer-simulation/)
Έχει προσεγγισθεί πολλαπλώς και έχει επαρκώς τεκμηριωθεί ότι αυτό που μας περιβάλλει και δίνει την εντύπωση του πραγματικού, είναι στην πραγματικότητα πληροφορίες και μόνον πληροφορίες. Οι πληροφορίες δημιουργούν τις λεγόμενες μορφοκλασματικές δομές, ή όπως αλλιώς λέγονται τα Φράκταλ. Φράκταλ στις φυσικές επιστήμες ονομάζεται ένα γεωμετρικό σχήμα που επαναλαμβάνεται αυτούσιο σε άπειρο βαθμό μεγέθυνσης και στην ουσία αυτό ακριβώς είναι ο φυσικός μας κόσμος και το Σύμπαν ολόκληρο! Οι φράκταλ δομές είναι απρόβλεπτες συναρτήσεις απρόβλεπτων καταστάσεων, ή "μη γραμμικά στην εξέλιξή τους συστήματα", όπως αλλιώς λέγονται. Στις φράκταλ δομές και στις εφαρμογές της "Θεωρίας του Χάους" ή των "Πολύπλοκων Συστημάτων" συναντάμε σε πολύ αποσταθεροποιημένα συστήματα, ξαφνικές απρόβλεπτες αλλαγές στις οποίες συμβαίνει αυτοοργάνωση των υπαρχόντων δομών σε δομές υψηλότερης πολυπλοκότητας. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι τα πάντα στο Σύμπαν δομούνται από το υπάρχον σε υποατομικό επίπεδο και ότι τα βασικά δομικά στοιχεία της ύλης είναι σωματίδια που στροβιλίζονται κοντά στην ταχύτητα του φωτός γύρω από τεράστιους αναλογικά χώρους. Επίσης, ότι τα σωματίδια αυτά δεν είναι υλικά αντικείμενα, αλλά διακυμάνσεις ενέργειας και πληροφορίας μέσα σε ένα τεράστιο κενό, του οποίου η φύση είναι η ενέργεια και η πληροφορία. Όταν συνειδητοποιήσεις τι είδους πράγμα είναι η υλική πραγματικότητα στην οποία ζούμε, και τη φύση του σώματός σου, ότι δηλαδή οργανικά είσαι ένας βιολογικός υπολογιστής, όπως και την απόλυτη φύση αυτού που εσύ ο ίδιος είσαι, ότι δηλαδή είσαι καθαρή συνειδητότητα, και ξεκινήσεις με βάση αυτήν την αλήθεια για να καταλάβεις πώς αυτός ο κόσμος είναι δομημένος και γιατί λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί, ξαφνικά αρχίζεις να τον αντιλαμβάνεσαι με απόλυτη καθαρότητα. Διότι οι άνθρωποι βλέπουν με τα μάτια τους και πιστεύουν ότι βλέπουν τον κόσμο, όμως βλέπουν μόνον ένα απειροελάχιστο μέρος δονήσεων ενέργειας που ανήκει σε ένα ενεργειακό πεδίο, το οποίο έχει άπειρες τέτοιες ενεργειακές δονήσεις. Έτσι, το όλο πράγμα είναι σαν ένα ολογραφικό τηλεοπτικό κανάλι και είναι η δράση της συνείδησης που στην πραγματικότητα δημιουργεί τα δομικά υλικά από τα οποία συντίθεται το Σύμπαν. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει ένα Σύμπαν με εμάς απόντες, διότι είναι αυτή καθαυτή η πράξη της παρατήρησης του κόσμου που μας κάνει συμμετοχικούς δημιουργούς του Σύμπαντος στο οποίο ζούμε. Έτσι, η απόλυτη αλήθεια είναι ότι ο ίδιος ο νους είναι αυτός που δομεί το Σύμπαν.
Μετά από όλα τα προηγούμενα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό το οποίο αντιλαμβανόμαστε ως «υλική πραγματικότητα», οποιασδήποτε φύσης και μορφής, σχηματίζεται μέσα στον εγκέφαλό μας και δεν υπάρχει πρωτογενώς μέσα στο Σύμπαν. Είναι, δηλαδή, μια πλάνη των αισθήσεών μας, ή όπως συνηθίζεται να λέγεται ένα matrix. Ο τρόπος με τον οποίο περιγράψαμε ότι δημιουργείται αυτό το οποίο ονομάζουμε «υλική πραγματικότητα», οδήγησε τελικώς στο συμπέρασμα ότι ο Άνθρωπος λειτουργεί ακριβώς όπως ένα υπέρ-πολύπλοκο υπολογιστικό σύστημα, δηλαδή ως ένας «Ανθρώπινος Βιοϋπολογιστής». Σε αυτήν ακριβώς τη μεγάλη αλήθεια βασίζονται και τα πιο σύγχρονα και πιο αποδοτικά συστήματα διάγνωσης και θεραπείας, που λειτουργούν στα πλαίσια της λεγόμενης «Βιοηλεκτρομαγνητικής Ιατρικής» και αποδίδονται με τον γενικό όρο «Μη Γραμμικά Υπολογιστικά Συστήματα» («Non Linear Systems - N.L.S.»). Τα περί ου ο λόγος υπολογιστικά συστήματα βασίζονται κυρίως σε σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα εφαρμογών της «Θεωρίας του Χάους ή των Πολύπλοκων Συστημάτων» και της «Θεωρίας των Πληροφοριών» και αποτελούν την πιο προηγμένη και αποτελεσματική μέθοδο διάγνωσης και θεραπείας, αφού δίνουν τη δυνατότητα διασύνδεσης με το «υπολογιστικό σύστημα άνθρωπος». Πιο συγκεκριμένα, σε επίπεδο διάγνωσης λειτουργικών ή οργανικών διαταραχών, μέσω της ανίχνευσης και του προσδιορισμού με ακρίβεια της αύξησης του βαθμού εντροπίας μίας ή περισσοτέρων περιοχών του ανθρωπίνου οργανισμού, έχουν τη δυνατότητα να μας δώσουν 80%-90% περισσότερες πληροφορίες απ’ ότι η Μαγνητική Τομογραφία. Το τεράστιο πλεονέκτημά τους, όμως, είναι ότι εκεί που προσδιορίζονται αυτές οι διαταραχές, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να κάνουμε (εικονικές) εν τω βάθει ιστολογικές αναλύσεις, φθάνοντας μέχρι τα κύτταρα, όπου προσδιορίζονται με μεγάλη ακρίβεια οι όποιες αλλοιώσεις και διαταραχές. Στο σημείο αυτό, η ανάλυση φθάνει στον πυρήνα και το DNA των κυττάρων, όπου τελικώς μπορεί να ανιχνευθεί η εγγραφή στο «κομπιούτερ DNA», η οποία συνήθως αποτελεί και την πρωτογενή αιτία των διαταραχών, με συνέπεια πλέον αυτή, βάσει της συγκεκριμένης διαγνωστικής προσέγγισης, να προσδιορίζεται με ακρίβεια και να ταυτοποιείται πλήρως. Ακολούθως τα συγκεκριμένα υπολογιστικά συστήματα μας δίνουν την επίσης μοναδική δυνατότητα να διορθώσουμε, ή και να ανατάξουμε πλήρως, όλες τις διαταραχές σε όλα τα επίπεδα. Για να το πούμε απλά και παραστατικά, αυτό που στην ουσία γίνεται με τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι ότι το «υπολογιστικό σύστημα άνθρωπος» συνδέεται, μέσω ενός «interface» (όπως θα λέγαμε στη γλώσσα των υπολογιστών), με ένα από τα συγκεκριμένα υπολογιστικά συστήματα και όλη η διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία γίνεται μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών δύο υπολογιστικών-πληροφοριακών συστημάτων, αλλά και της δυνατότητας εισαγωγής ή και τροποποίησης πληροφοριών από το ένα σύστημα στο άλλο! (Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ)
Συμπερασματικά, τα εν λόγω συστήματα αποτελούν μία κορυφαία δυνατότητα στον χώρο της υγείας και αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πλήρως αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς. Δείτε σχετικά παρακάτω.



ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

Item Reviewed: ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top