Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ


 

Η επιστήμη συγκλίνει πλέον κατά πολύ με αυτό που στην ουσία όλοι βιώνουμε. Το ότι, δηλαδή, είμαστε κάτι περισσότερο από τα άτομα και τα μόρια που απαρτίζουν το σώμα μας, αφού ουσιαστικά είμαστε όντα φωτός και πιο συγκεκριμένα είμαστε όντα που εκπέμπουμε, επικοινωνούμε και προερχόμαστε από το φως. Τα βιοφωτόνια εκπέμπονται από το ανθρώπινο σώμα, απελευθερώνονται μέσω της νοητικής πρόθεσης και μπορούν να ρυθμίζουν θεμελιώδεις διαδικασίες όσον αφορά την επικοινωνία των κυττάρων και το DNA. Πράγματι, το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει βιοφωτόνια, μία διαδικασία επίσης γνωστή ως ασθενής εκπομπή φωτονίων (UPE), με ορατότητα 1000 φορές χαμηλότερη από την ευαισθησία του ματιού μας. Αν και δεν είναι ορατά σε μας, αυτά τα σωματίδια του φωτός (ή κύματα, αναλόγως με τον τρόπο μέτρησης) αποτελούν μέρος του ορατού ηλεκτρομαγνητικού φάσματος (380-780 nm) και είναι ανιχνεύσιμα μέσω εξελιγμένων σύγχρονων οργάνων. (Πηγή: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15947466 και www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15910080). Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι τα κύτταρα και το DNA μας χρησιμοποιούν βιοφωτόνια για να αποθηκεύσουν και να μεταφέρουν πληροφορίες. Προφανώς τα βιοφωτόνια χρησιμοποιούνται από τα κύτταρα πολλών ζωντανών οργανισμών προκειμένου να επικοινωνούν, πράγμα που διευκολύνει τη μεταφορά ενέργειας και πληροφοριών, αφού αυτού του είδους η επικοινωνία είναι πολύ ταχύτερη από τη χημική επικοινωνία. Σύμφωνα με μία μελέτη του 2010, «Η επικοινωνία ανάμεσα στα κύτταρα μέσω των βιοφωτονίων έχει αποδειχτεί στα φυτά, τα βακτήρια, τα ουδετερόφιλα κοκκιοκύτταρα των ζώων και τα νεφρικά κύτταρα». (Πηγή: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20221457). Η εκπομπή βιοφωτονίων φαίνεται να αποτελεί και τον μηχανισμό εκείνο μέσω του οποίου λειτουργεί η πρόθεση. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί εκπέμπουν μία σταθερή ροή φωτονίων ως μέσο για να στείλουν στιγμιαία σήματα από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο αλλά και στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα βιοφωτόνια αποθηκεύονται στο ενδοκυτταρικό DNA και όταν ο οργανισμός είναι άρρωστος, προκύπτουν μεταβολές στην εκπομπή των βιοφωτονίων. Επίσης, η άμεση πρόθεση εκδηλώνεται ως μία ηλεκτρική και μαγνητική ενέργεια που παράγει μία συγκεκριμένη ροή φωτονίων και οι προθέσεις μας φαίνεται ότι λειτουργούν ως ιδιαίτερα συνεκτικές συχνότητες ικανές να αλλάζουν τη μοριακή δομή της ύλης.

Σε αυτήν ακριβώς την μεγάλη αλήθεια βασίζονται και οι πραγματικά επαναστατικές εκείνες εφαρμογές, σε επίπεδο διάγνωσης και θεραπείας στην Ιατρική Επιστήμη, των Μη Γραμμικών Υπολογιστικών Συστημάτων (N.L.S.), όπου μέσω ειδικών "φωτοδιόδων" καθίσταται δυνατή η αλληλοεπίδραση με τα βιοφωτόνια ενός ανθρώπινου οργανισμού.

Δείτε σχετικά: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top