Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου σε όλο τον πλανήτη. Περίπου οι μισοί από τους άνδρες και το ένα τρίτο των γυναικών μέσης ηλικίας παρουσιάζουν κάποιο απ’ αυτά τα νοσήματα.

Ξ Ξ·Ξ³Ξ�: https://www.hygeia.gr/kardiaggeiaka-nosimata-kleidi-i-prolipsi/ © hygeia.gr
Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου σε όλο τον πλανήτη. Περίπου οι μισοί από τους άνδρες και το ένα τρίτο των γυναικών μέσης ηλικίας παρουσιάζουν κάποιο απ’ αυτά τα νοσήματα.

Ξ Ξ·Ξ³Ξ�: https://www.hygeia.gr/kardiaggeiaka-nosimata-kleidi-i-prolipsi/ © hygeia.gr

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν σήμερα την πρώτη αιτία θανάτου στις ανεπτυγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Πρόκειται για νοσήματα στα οποία κοινός παρανομαστής είναι η παρουσία αθηροσκλήρωσης στα αγγεία του σώματος και ανάλογα με το που βρίσκονται οι αθηρωματικές αλλοιώσεις, που προκαλούν συνήθως την έναρξη θρομβωτικής διαδικασίας, εξαρτάται η κλινική εκδήλωση της νόσου. Έτσι, όταν προσβάλλονται οι αρτηρίες του εγκεφάλου έχουμε εκδήλωση αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων, ενώ όταν προσβάλλονται οι αρτηρίες της καρδιάς, δηλαδή τα στεφανιαία αγγεία, έχουμε την εκδήλωση καρδιακών επεισοδίων, όπως έμφραγμα του μυοκαρδίου, στηθάγχη, καρδιακή ανεπάρκεια και μερικές φορές αιφνίδιο θάνατο.

Μέσω ειδικού υπολογιστικού συστήματος, ανιχνεύονται σοβαρές θρομβωτικές διαδικασίες απόφραξης σε αρτηρίες του εγκεφάλου και της καρδιάς, καθώς και διαταραχή στο ερεθισματαγωγό σύστημα της καρδιάς. Έτσι, με κατάλληλη παρέμβαση αποτρέπεται τριπλός σοβαρός κίνδυνος απώλειας της ζωής.


Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάλυση:

 


ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top