Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ!

 


Ένα πείραμα που έγινε πριν από καιρό στα εργαστήρια της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών έχει ανατρέψει προ πολλού όλο το κατεστημένο πλαίσιο των πεποιθήσεών μας για τον άνθρωπο και τον κόσμο, καθώς και το κατεστημένο πλαίσιο των επιστημών υγείας. Πιο συγκεκριμένα, οι Ρώσοι επιστήμονες και ερευνητές Poponin και Gariaev, μελετώντας τη συμπεριφορά σε επίπεδο ταλαντώσεων του ανθρώπινου DNA που βρισκόταν μέσα σε ένα διάλυμα, μέσω ενός ειδικού φασματογράφου («φασματογράφου συσχέτισης φωτονίων από πηγές laser»), παρατήρησαν το λεγόμενο φαινόμενο «Phantom DNA», δηλαδή το φαινόμενο του «φαντάσματος DNA». Στα πειράματα αυτά πιστοποιήθηκε από τους ερευνητές ότι ο κενός χώρος εντός του φασματογράφου, στον οποίο είχε τοποθετηθεί το δείγμα DNA για να υποστεί τη διαδικασία διέγερσης και φασματογραφικής απεικόνισής του με ακτίνες laser, μετά την φυσική απομάκρυνση του δείγματος DNA, συνέχισε να έχει τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες που απεικονίζονταν στο φάσμα όταν το δείγμα DNA βρισκόταν ακόμη κατά φυσικό τρόπο στη συγκεκριμένη θέση. Το πιο σπουδαίο, όμως, που προέκυψε από αυτά τα πειράματα, είναι ότι ο κενός χώρος που υπάρχει, ενώ έχει απομακρυνθεί το DNA, αλληλοεπιδρά πλέον με ηλεκτρομαγνητικά κύματα και ανταλλάσει πληροφορίες με συμβατικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, που συνυπάρχουν με ορατές (υλικές–οργανικές) υπάρξεις, όπως τα δικά μας ανθρώπινα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, ακριβώς όπως το αόρατο κενό του χώρου να ήταν φορέας υλικού–φυσικού DNA. Τα πειράματα αυτά απέδειξαν την ύπαρξη των αόρατων στην ανθρώπινη αντίληψη κβαντικών ενεργειακών πεδίων, με τα οποία κάθε οργανική και ανόργανη ύλη αλληλεπιδρά, χωρίς η αντίληψή μας να καταγράφει την παραμικρή πληροφορία από αυτήν την αλληλεπίδραση και αποδεικνύουν ότι κάθε οργανικό όν, όπως και κάθε κύτταρο οργανικού όντος, που έχει πάψει να υπάρχει σε φυσικό επίπεδο, εξακολουθεί να μας επηρεάζει ωσάν να είναι παρόν διαρκώς και ανταλλάσει μαζί μας πληροφορίες συνεχώς.

Για να το πούμε απλά και κατανοητά, το πείραμα αυτό υποδεικνύει ότι ο κενός χώρος, που υφίσταται μετά την απομάκρυνση του φυσικού DNA, έχει καταγράψει, δηλαδή απομνημονεύσει την πληροφορία του διεγερμένου από τις ακτίνες laser DNA, συμπεριφερόμενος όπως ακριβώς ένα DVD-R που καταγράφει δεδομένα πληροφοριών μέσω μίας δέσμης laser. Δηλαδή, όταν στην συνέχεια, στον κενό τώρα χώρο του φασματογράφου, ξαναπέφτει η δέσμη laser, ο χώρος συμπεριφέρεται με το να δηλώνει επάνω του, δηλαδή με το να έχει εγγεγραμμένη επάνω του, την πληροφορία που έχει πάρει από το απών πια δείγμα DNA, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το εγγεγραμμένο DVD, όπου η ίδια δέσμη laser που το έγραψε, το ξαναδιαβάζει. Με άλλα λόγια, είναι σαν ο χώρος να μην είναι κενός αλλά να έχει τη δική του υφή και υπόσταση, πάνω στην οποία έχουν γραφτεί όλες οι πληροφορίες που διαβάζονται.

ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top