Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΟ Υπερβατικός Διαλογισμός, όπως διδάσκεται από πιστοποιημένους δασκάλους, ασκείται σήμερα από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από όλους τους πολιτισμούς και από όλες τις κοινωνικές, οικονομικές, εθνικές και θρησκευτικές ομάδες και έχει σαν σκοπό τη χαλάρωση μέσω της υπέρβασης από έναν υπερδραστήριο νου.Δρ. Τζον Χάγκελιν, Φυσικός και εκπαιδευτικός: "Ο διαλογισμός, όταν κατανοείται και ασκείται σωστά, είναι ένας συστηματικός τρόπος για να στραφεί η προσοχή, δυναμικά, προς τα μέσα, για να βιώσουμε και να εξερευνήσουμε βαθύτερα επιπέδα του νου, σιωπηλότερα επίπεδα ανθρώπινης επίγνωσης, ώσπου ο νους γαληνεύει εντελώς, στην πιο απλή κατάσταση ανθρώπινης επίγνωσης."
Δρ. Νόρμαν Ρόζενθαλ, Ψυχίατρος και συγγραφέας: "Μέσω του Υπερβατικού Διαλογισμού, κάποιος μπορεί να μπει σε μία ''ζώνη'', αν θέλετε, στην οποία είσαι σε απόλυτη ετοιμότητα, σε βαθύτατη ανάπαυση, πολύ ευτυχισμένος, αλλά δεν είσαι συγκετρωμένος σε τίποτα συγκεκριμένο. Δεν είναι κάτι αυτό που σε κάνει χαρούμενο, παρ' όλα αυτά είσαι ευτυχισμένος, δεν σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο, παρ' όλα αυτά είσαι σε ετοιμότητα, δεν κοιμάσαι, αλλά είσαι σε βαθιά ανάπαυση. Είναι μία πραγματικά ιδιαίτερη κατάσταση, που είναι πραγματικά μοναδική. Για τον Υπερβατικό Διαλογισμό, κάτι που ακούγεται από πολλούς ανθρώπους, που έχουν δοκιμάσει πάρα πολλές διαφορετικές τεχνικές, για να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση, είναι ότι είναι ένας απ' τους πιο απλούς, πιο πρακτικούς και αβίαστους τρόπους πρόσβασης στην Υπέρβαση."
Δρ. Τζον Χάγκελιν, Φυσικός και Εκπαιδευτικός: Σε αυτή την κατάσταση διαλογισμού, το σώμα αποκομίζει μία βαθιά κατάσταση ανάπαυσης, βαθύτερη από τον ύπνο, και το βαθιά ριζωμένο στρες διαλύεται, προσφέροντας αποτελεσματική πρόληψη και θεραπεία για ασθένειες, σχετιζόμενες με το στρες, αποβάλλοντας την καταστροφική επίδραση του υπερβολικού στρες στην υγεία και την εγκεφαλική λειτουργία. Είναι μία συστηματική τεχνική για την ανάπτυξη του πλήρους δυναμικού του νου και του σώματος. 


Δείτε τα σχετικά βίντεο:
 
 

ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top