Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ "ΑΝΘΙΖΕΙ" ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!




Ο πανίσχυρος κρατικός οργανισμός των ΗΠΑ FDA έχει εγκρίνει τη μέθοδο του βιοσυντονισμού για μία πλειάδα εφαρμογών για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας.




Το 1979, ο FDA ενέκρινε τη Θεραπεία PEMF-βιοσυντονισμού για την επούλωση των καταγμάτων των οστών και ιδιαίτερα για τις χρονίζουσες περιπτώσεις αποκατάστασης. 

Το 1998, ο FDA ενέκρινε τη θεραπεία PEMF-βιοσυντονισμού για την ακράτεια των ούρων και τη διέγερση των μυών.

Το 2004, ο FDA ενέκρινε τη θεραπεία PEMF-βιοσυντονισμού για την αποκατάσταση προβλημάτων της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης (επανένωση σπονδύλων) και προς αποφυγή των αντίστοιχων κινδύνων, τόσο ως προς την κάκωση του νωτιαίου μυελού, όσο και από τις ανάλογες επεμβατικές μεθόδους θεραπείας.

Το 2006, ο FDA ενέκρινε τη θεραπεία PEMF-βιοσυντονισμού για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους και προς αποφυγή των παρενεργειών από τις σχετικές φαρμακοθεραπείες.

Το 2011, ο FDA ενέκρινε τη θεραπεία PEMF-βιοσυντονισμού για την αντιμετώπιση του καρκίνου του εγκεφάλου.

Στις 13 Οκτωβρίου 2015, ο FDA αναβαθμίζει τις συσκευές PEMF-βιοσυντονισμού από την υπάρχουσα κατηγορία 3 στην κατηγορία 2 και οι περισσότερες συσκευές PEMF-βιοσυντονισμού που πωλούνται σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πιστοποιημένες από τον FDA ως συσκευές ευεξίας.


Δείτε και το παρακάτω σχετικό βίντεο:
 



Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ "ΑΝΘΙΖΕΙ" ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ "ΑΝΘΙΖΕΙ" ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top