Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!




Εάν αναρωτιέστε γιατί κάποιοι άνθρωποι τα έχουν όλα σε αφθονία, είναι καλά και συνεχώς γίνονται όλο και καλύτερα, ενώ κάποιοι άλλοι πασχίζουν συνεχώς να είναι καλά, ή να αποκτήσουν κάτι και δεν τα καταφέρνουν, η απάντηση είναι ότι "ο άνθρωπος είναι ότι σκέφτεται όλη μέρα", όπως έλεγε ο Ralph Waldo Emerson.



Αυτό που καθορίζει απόλυτα τη ζωή μας είναι ο βαθιά ριζωμένος τρόπος σκέψης μας μαζί με τα εδραιωμένα μοτίβα σκέψης που χρησιμοποιούμε, τα οποία είναι καταγραμένα στον υποσυνείδητο νου μας και μαζί με τις βαθειά ανεπτυγμένες πεποιθήσεις μας είναι αυτά ακριβώς που διαμορφώνουν συνεχώς τη σκέψη μας και ορίζουν έτσι το πεπρωμένο μας.
Οι επιτυχημένοι άνθρωποι συντηρούν συνεχώς θετικές σκέψεις στο μυαλό τους που είναι δημιουργικές και ωφέλιμες στον εαυτό τους και στους άλλους και γενικώς είναι σκέψεις αυτοβελτίωσης και αφθονίας. Οι αποτυχημένοι συνηθίζουν να σκέφτονται διαρκώς τις αποτυχίες τους και τοποθετούν έτσι το υποσυνείδητό τους σε κατάσταση προσμονής περισσότερης αποτυχίας.
Ο νους μας είναι αυτός που δημιουργεί την πραγματικότητα και συνεπώς αυτός είναι που φέρνει στη ζωή μας αυτό που σκεφτόμαστε όλη την ώρα, πράγμα που μπορούμε πολύ εύκολα να το παρατηρήσουμε στην προσωπική μας ζωή. Γι' αυτό ο γενικός κανόνας είναι ότι δεν πρέπει να κατευθύνουμε το νου μας σε αρνητικές σκέψεις που αφορούν εμάς, ή τους άλλους και σε αυτά που δεν έχουμε, ή μας λείπουν, αλλά στην προσωπική μας ανάπτυξη και στη δημιουργία ευημερίας και αφθονίας πνευματικών και υλικών αγαθών για εμάς και τους άλλους ανθρώπους γύρω μας.


Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top