Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣ!
Ότι υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο είναι προβολή του μυαλού μας, γιατί εμείς είμαστε οι δημιουργοί και όχι οι παρατηρητές αυτού του κόσμου, όπως εσφαλμένα νομίζουμε. Έτσι, ότι αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα βασίζεται στις δικές μας σκέψεις, ερμηνείες, δοξασίες και πεποιθήσεις και δεν αντιπροσωπεύει κάτι αληθινό. Κατά προφανώς αντίστοιχο τρόπο και ότι αφορά την υλική μας υπόσταση, δηλαδή το σώμα μας, γεννιέται στο μυαλό μας και τελικώς εκφράζεται στο σώμα μας σαν φυσιολογική λειτουργία, δυσλειτουργία, ή και οποιαδήποτε διαταραχή υγείας και ασθένεια.

Οι διαταραχές της υγείας ξεκινούν από μια ψυχική διαταραχή, ή νοητική ανισορροπία, μεταφράζονται σε ενεργειακή διαταραχή και εκδηλώνονται σαν οργανική διαταραχή, ή ασθένεια (α-σθένος = έλλειψη δύναμης-ενέργειας). Είναι επαρκώς αιτιολογημένο και κλινικά αποδεδειγμένο ότι τα νοσήματα είναι το αποτέλεσμα ψυχικών διαταραχών, ψυχοσυγκρούσεων και αρνητικών σκέψεων, ενώ αντίθετα έχει αποδειχθεί ότι ο θετικός ψυχισμός και η εσωτερική δύναμη έχουν τεράστιες δυνατότητες για την αποκατάσταση του νοσούντος σώματος και την σχεδόν θαυματουργή ίασή του.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, σύμφωνα με τα όσα εξετέθησαν, ότι οι σωματικές εκδηλώσεις και τα συμπτώματα από έναν ανθρώπινο οργανισμό που νοσεί είναι σήματα κινδύνου και η κραυγή αγωνίας που βγάζει το σώμα μας για να μας δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά με την ύπαρξή μας και πρέπει να στραφούμε μέσα μας για να αποκαταστήσουμε την εσωτερική και βαθύτερη (νοητική-ενεργειακή) ανισορροπία μας. Επίσης γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο λάθος κάνουμε με το να καταστέλουμε αυτά τα σήματα κινδύνου, τα συμπτώματα των νοσημάτων δηλαδή, ή να παρεμβαίνουμε με διάφορες "θεραπευτικές" μεθόδους στις οργανικές επιπτώσεις των διαταραχών και όχι στις πρωτογενείς αιτίες τους, που είναι ψυχοσυναισθηματικής και άρα ενεργειακής φύσης, αφήνοντας ουσιαστικά το πρωταρχικό πρόβλημα να εξελίσσεται και να συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.


ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top