Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ!




Η δύναμη της σκέψης είναι αυτή που δημιουργεί τη πραγματικότητά μας. Όσα αντιλαμβανόμαστε στο φυσικό κόσμο, ως πραγματικότητα, προέρχονται στην ουσία από τον αφανή εσωτερικό κόσμο των σκέψεων και των πεποιθήσεών μας. Έτσι για να έχουμε τη πραγματικότητα που επιθυμούμε και να γίνουμε κύριοι του πεπρωμένου μας, πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τη ποιότητα και τη φύση των σκέψεων που κυριαρχούν στη ζωή μας.

Η κάθε πτυχή της ζωής μας, όπως η οικονομική μας κατάσταση, η κατάσταση της υγείας μας, η κατάσταση των σχέσεών μας κλπ., αποκαλύπτει ουσιαστικά τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας. Οι περισσότεροι, όμως, από εμάς, το αντιλαμβανόμαστε αντίθετα και θεωρούμε ότι ο τρόπος που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε οφείλεται στις περιστάσεις που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας και έτσι αγνοούμε τη βασική αλήθεια, ότι η δύναμη του νου μας είναι αυτή που δημιουργεί τις ανάλογες περιστάσεις, είτε είναι επιθυμητές, είτε ανεπιθύμητες και στην ουσία γεννάει τη πραγματικότητά μας.

Με δεδομένο ότι, όπως έχει υπολογισθεί, ο μέσος άνθρωπος κάνει δεκάδες χιλιάδες σκέψεων την ημέρα, αντιλαμβάνεσθε ότι ο στόχος σας πρέπει να είναι, όχι το πώς να ελέγξετε κάθε σας σκέψη, αλλά κυρίως το πώς θα ελέγξετε τις κυρίαρχες σκέψεις και πεποιθήσεις σας που καθορίζουν, άλλωστε, κατά ένα μεγάλο μέρος, τη συνειδητή και ασυνείδητη νοοτροπία σας και έτσι δημιουργούν τη πραγματικότητά σας.

 

 

ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top