Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ




Η σοκολάτα ευεργετεί παντοιοτρόπως τον οργανισμό μας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τον εφοδιασμό του οργανισμού μας με ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο και αντιοξειδωτικές ουσίες.




Δείτε παρακάτω μερικές από τις δράσεις της:

Φτιάχνει τη διάθεση και αυτό γιατί η ουσία θεοβρωμίνη σε συνδυασμό με το μαγνήσιο και το φώσφορο της σοκολάτας, μειώνει το αίσθημα της κούρασης και ανεβάζει τη διάθεσή μας. Επίσης η φαινυλαιθυλαμίνη που περιέχει έχει ψυχοδιεγερτικές ιδιότητες, καθώς διεγείρει τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου. Επιπλέον περιέχει ενδορφίνες που είναι φυσικά οπιοειδή και βελτιώνουν και αυτά τη διάθεσή μας και τη ψυχική μας κατάσταση γενικότερα.
Ρίχνει την υψηλή πίεση και προλαμβάνει τα καρδιαγγειακά νοσήματα και αυτό γιατί το ασβέστιο, ο φώσφορος και το μαγνήσιο που περιέχει έχει αποδειχθεί πως προλαμβάνουν την υπέρταση και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.
Ενισχύει τη μνήμη γιατί είναι πλούσια σε φλαβονοειδή που είναι αντιοξειδωτικές ουσίες και συμβάλλουν στη δυνατή μνήμη και την ευστροφία.
Έχει αντικαρκινική δράση γιατί δρα κατά του πολλαπλασιασμού των καρκινικών κυττάρων, καθώς οι χρήσιμες ουσίες που περιέχει προστατεύουν τον οργανισμό μειώνοντας τον κίνδυνο καρκινογένεσης.
Προλαμβάνει την οστεοπόρωση με το ασβέστιο, το φώσφορο και το μαγνήσιο που συμμετέχουν ενεργά στο μεταβολισμό των οστών και δοντιών προλαμβάνοντας έτσι την οστεοπόρωση.




Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top