Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 350.000.000 ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΑ!
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η κατάθλιψη επηρεάζει 350 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο και εκτιμάται πως θα αποτελεί τη δεύτερη βασική αιτία κακής υγείας τα επόμενα 5 χρόνια. Δείτε παρακάτω πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί με φυσικό τρόπο...Κατ' αρχάς καταναλώστε ψάρι, γιατί σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Epidemiology Community Health, το ψάρι φαίνεται ότι ανήκει στα φυσικά αντικαταθλιπτικά. Οι ερευνητές πιστεύουν πως τα ω3 λιπαρά οξέα, που βρίσκονται στα ψάρια, μπορεί να διαφοροποιούν την δομή των εγκεφαλικών μεμβρανών και να αλλάζουν την δραστηριότητα των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου, όπως της ντοπαμίνης και της σεροτονίνης, που δημιουργούν αίσθημα ευτυχίας και ευφορίας στον άνθρωπο. Παράλληλα με την κατανάλωση ψαριών, επιδιώξτε την τακτική κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και δημητριακών ολικής αλέσεως, τα οποία φαίνεται επίσης να έχουν θετική επίδραση στην κατάθλιψη.
Πολύ αποτελεσματικό "εργαλείο" επίσης, για την καταπολέμηση της κατάθλιψης, είναι και βιοσυντονισμός. Ειδικά οι φορητές συσκευές της BIOMEDIS διαθέτουν αρκετά εξειδικευμένα προγράμματα, που μπορούν αποτελεσματικά να σας ανακουφίσουν από αυτήν την σύγχρονη μάστιγα.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία:
Καλέστε στο +30.6932 256 284
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com


ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 350.000.000 ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 350.000.000 ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΑ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top