Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!

Τα τσάκρα είναι πολυδιάστατα ενεργειακά κέντρα, αλλά και κόμβοι ενέργειας, μέσω των οποίων ρέουν τα κανάλια ενέργειας της ενεργειακής ύπαρξής μας και είναι επτά τον αριθμό.

 Το πρώτο (βασικό τσάκρα) βρίσκεται στο περίνεο και έχει χρώμα κόκκινο. Το δεύτερο (σεξ τσάκρα) βρίσκεται πέντε εκατοστά κάτω από τον αφαλό και είναι πορτοκαλί. Το τρίτο (του ηλιακού πλέγματος) βρίσκεται τρία δάκτυλα πάνω από τον αφαλό και είναι κίτρινο. Το τέταρτο (της καρδιάς) βρίσκεται στο κέντρο του στέρνου στο ύψος της καρδιάς και είναι πράσινο. Το πέμπτο (του λαιμού) βρίσκεται στο λαιμό και είναι μπλε. Το έκτο (του τρίτου ματιού) βρίσκεται στο μέτωπο ανάμεσα στα μάτια μας και είναι μωβ σκούρο (λουλακί). Το έβδομο (του στέμματος) βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού και έχει χρώμα μωβ ανοιχτό (βιολετί). Κάθε τσάκρα συνδέεται με σημαντικές φυσικές, πνευματικές, και μεταφυσικές λειτουργίες και όργανα του σώματος, τα οποία επηρεάζονται καθοριστικά σε περίπτωση που τα τσάκρα είναι κλειστά και προοδευτικά, εφ' όσον τα τσάκρα παραμένουν κλειστά, τα όργανα εξασθενούν και παρουσιάζουν διάφορες οργανικές παθήσεις. Δείτε παρακάτω με ποιά όργανα και λειτουργίες συνδέονται τα τσάκρα και ποιές δυσλειτουργίες παρουσιάζονται συνήθως, όταν αυτά δυσλειτουργούν:

1) Βασικό τσάκρα. Αυτό (που πρέπει  να θεραπευτεί πρώτο), αποτελεί το κέντρο της δύναμης της ζωής, και από αυτό μπαίνουν στο σώμα μας (όταν δεν είναι κλειστό) όλες οι γήινες ενέργειες. Αυτό ‘‘κτίζεται’’ κατά τα πρώτα τριάμισι χρόνια της ζωής του παιδιού. Εάν στην περίοδο αυτή το παιδί είχε κάποιο ατύχημα, ή κακοποίηση, ή έλλειψη αγάπης, ή εγκατάλειψη, ή έλλειψη παιχνιδιού, ή έτυχε να έχει υπερπροστατευτικούς, ή αυστηρούς γονείς που τον μάλωναν συνεχώς και του απαγόρευαν το κάθε τι, τότε το τσάκρα που δημιουργείται δυσλειτουργεί και προξενεί σοβαρά προβλήματα στον ενήλικα. Τέτοια προβλήματα είναι μεταξύ άλλων: Στο φυσικό επίπεδο: Προβλήματα στην μέση, στον σκελετό, στα δόντια, στο δέρμα, στους μυς, στο παχύ έντερο (δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες, καρκίνος), στους νεφρούς, στον προστάτη, στο αίμα (κυκλοφορία), στις αρθρώσεις (αρθρίτιδα), στο ανοσοποιητικό, και στην δημιουργία των κυττάρων. Στο ψυχικό επίπεδο: Έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον εαυτό του και τους άλλους, φοβίες για την προσωπική του ασφάλεια, για την υγεία του, για την διαφύλαξη της περιουσίας του, κλπ, και κυρίως για τον θάνατο. Διαρκείς οικονομικές ανασφάλειες και για το πώς θα επιβιώσει, δυσπιστία προς τους γύρω του, βουλιμία και μάλιστα στις πρωτεΐνες (κρέας), έλλειψη χαράς για την ζωή που την θεωρεί σαν δυσβάστακτο φορτίο, εμμονές για ικανοποίηση (αλκοόλ, σεξ, κλπ). Θυμός, αυταρχικότητα, επιμονή στο να επιβάλει την θέληση του, συνεχής προσπάθεια να παίρνει χωρίς να δίνει, αμέλεια στο να προστατεύει το σώμα του (π.χ. να έχει πρόβλημα καρδιάς και να καπνίζει), εξαρτήσεις, μανία για υπερβολική καθαριότητα, κλπ. Η θεραπεία του (διεύρυνση, καθαρισμός, ενεργοποίηση) δίδει ένα αίσθημα ευεξίας, υπομονής, θάρρους, εμπιστοσύνης και ενέργειας για ζωή. Τέλος στο μεταφυσικό επίπεδο (για όσους είναι ενήμεροι στα μεταφυσικά), ανοίγει την ροή της κουνταλίνης προς όλα τα άλλα τσάκρα, μας συνδέει με την Γη και της υλικές κατώτερες διαστάσεις, και σε συνεργασία με το τσάκρα του στέμματος (ευ όσον αμφότερα είναι καθαρά και ενεργοποιημένα), επιτρέπει την κάθοδο στο σώμα μας του ανώτερου εαυτού μας.

2) Σεξ τσάκρα. Αυτό συνδέεται και επηρεάζει το λεμφικό σύστημα, τα όργανα αναπαραγωγής, την σεξουαλική ικανότητα, το δέρμα, τους νεφρούς, την κύστη, την χώνευση, το παχύ έντερο, το συκώτι, την σπλήνα, ενώ εναρμονίζει την σεξουαλικότητα του ατόμου και την κοινωνική του συμπεριφορά, και ενισχύει και εξισορροπεί την λειτουργία και των άλλων τσάκρα. Δυστυχώς οι κανόνες της κοινωνίας και οι απόψεις και η συμπεριφορά των γονέων μας, συχνά μπλοκάρουν την λειτουργία του τσάκρα αυτού από την παιδική ηλικία. Η δυσλειτουργία του μας κάνει να είμαστε συναισθηματικά ασταθείς, να μπορούν να μας χειρίζονται οι άλλοι, να μας λείπει η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η αυτοεκτίμηση, να είμαστε παθιασμένοι με το σεξ, ή αντίθετα να το φοβόμαστε. Η θεραπεία του βοηθά στο να είμαστε ο εαυτός μας και αυθόρμητα να εκφράζουμε την πραγματική μας φύση και τα συναισθήματα μας, στην ευαισθησία μας, στην ηρεμία μας, στον ενθουσιασμό μας, στην αγάπη, στην ερευνητικότητα μας και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας μας. Σε συνεργασία με το τσάρκα του λαιμού αναπτύσσει τις δημιουργικές μας δυνάμεις και ότι δημιουργούμε βασίζεται στην απαραίτητη συνεργασία των δύο αυτών τσάκρα. Τέλος στο μεταφυσικό επίπεδο πρέπει να είναι και αυτό ενεργοποιημένο για να επιτραπεί η κάθοδος στο σώμα μας του ανώτερου εαυτού μας.

3) Του Ηλιακού Πλέγματος. Αυτό συνδέεται και επηρεάζει τα νεύρα, τους μυς, το στομάχι (έλκος, δυσπεψία), το συκώτι, την σπλήνα, το πάγκρεας (υπογλυκαιμία, διαβήτης), την χοληδόχο κύστη (χολολιθίαση), το λεπτό έντερο (κολίτιδα), τον μεταβολισμό (παχυσαρκία), το υπογάστριο, και τα κύτταρα. Είναι το κέντρο της θέλησης, της δύναμης και της ενέργειας του σώματος, την οποίαν κατανέμει μέσω των νεύρων σε ολόκληρο το σώμα, αλλά και πέραν αυτού μέσα στην αύρα μας, που την χρωματίζει και την ζωντανεύει. Όταν το παιδάκι δεν ενθαρρύνεται, έχει πολλές απογοητεύσεις σε ότι προσπαθεί και δεν έχει αυτά που θέλει, τότε το ηλιακό του πλέγμα κλείνει λόγω έλλειψης προσωπικής δύναμης, αλλά και όταν το ‘‘χαλάμε’’ δίνοντας του ότι ζητήσει τότε πάλι κλείνει λόγω μη χρησιμοποιήσεως. Όταν το τσάκρα αυτό είναι κλειστό, τότε νιώθουμε αδύναμοι και ανίκανοι, δεν έχουμε εμπιστοσύνη, ανησυχούμε για το τι σκέπτονται οι άλλοι για εμάς, δεν συγκεντρωνόμαστε, δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις και αγόμαστε και φερόμαστε, ενώ συχνά μπορεί να έχουμε και κατάθλιψη, ή και να παίρνουμε τις αρνητικές ενέργειες των γύρω μας. Όταν το τσάκρα αυτό δυσλειτουργεί, και αν ακόμη τα τσάκρα της δημιουργικότητας είναι ανοιχτά (του σεξ και του λαιμού), τότε τίποτε δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε λόγω έλλειψης θέλησης και εσωτερικής δύναμης. Όταν αντίθετα έχει θεραπευθεί, μας ενεργοποιεί, μας δίδει μια έντονη αίσθηση προσωπικής δύναμης και συναισθηματικής ικανοποίησης, μας κάνει να είμαστε κοινωνικοί, να έχουμε μια χαρούμενη και αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή και να αποδεχόμαστε με χαρά τις προκλήσεις της. Τέλος στο μεταφυσικό επίπεδο είναι η πύλη επικοινωνίας μας με τις άλλες διαστάσεις, καθώς και η πύλη μέσω της οποίας μπορούμε, (ευ όσον είναι ανοιχτό) να κάνουμε τα αστρικά μας ταξίδια, και γενικότερα να δεχόμαστε αστρικές επιρροές.

4) Της Καρδιάς. Αυτό συνδέεται και επηρεάζει την καρδιά (καρδιακά προβλήματα), το αίμα (λευχαιμία) το κυκλοφοριακό (εμφράξεις αρτηριών), το κάτω μέρος των πνευμόνων, τους αδένες (και μάλιστα τον θύμο αδένα που είναι το κέντρο της σωματικής ανάπτυξης), το ανοσοποιητικό σύστημα, και το επάνω μέρος του σώματος, (πόνοι κλπ) περιλαμβανομένων των ώμων, των χεριών και του επάνω μέρους της πλάτης. Όταν το τσάκρα αυτό δυσλειτουργεί βιώνουμε το μίσος, τον θυμό, την ζήλια, τον φόβο, και λυπόμαστε τον εαυτό μας για αυτό που νομίζουμε ότι είμαστε, που μπορεί να φτάσει μέχρι και την παράνοια. Όταν το τσάκρα αυτό θεραπευθεί τότε αναπνέουμε ευκολότερα, ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας, διατηρούμεθα νεότεροι, ή ενέργειά μας ρέει ανεμπόδιστα, ενώ διευκολύνεται και η λειτουργία των τσάκρα του λαιμού και του τρίτου ματιού. Ακόμη είμαστε πολύ δημιουργικοί και ότι κάνουμε ευδοκιμεί, ακτινοβολούμε και δεχόμαστε αγάπη, δείχνουμε συμπόνια και κατανόηση για τους άλλους, αισθανόμαστε φωτισμένοι, ανανεωμένοι, ισορροπημένοι και πλήρως κύριοι του σώματος μας, ενώ επικοινωνούμε καλύτερα με την ψυχή μας και αποκτούμε και την τάση να ασχολούμεθα με φιλανθρωπικά έργα. Το τσάκρα αυτό, ευρισκόμενο στο κέντρο των επτά τσάκρα, εξισορροπεί τα επάνω τρία (κυρίως πνευματικά), με τα κάτω τρία (κυρίως υλικά), ενώ δημιουργεί το αίσθημα της ενότητας ολόκληρου του οργανισμού και μας διατηρεί σε αρμονία με τον εαυτό μας.

Η μεταφυσική του σημασία είναι πολύ σημαντική καθ’ ότι είναι το κέντρο της αγάπης και ο καθρέφτης της ψυχής μας, και όπως η καρδιά αντλεί και στέλνει το αίμα σε όλο το σώμα, έτσι και αυτό αντλεί και στέλνει αγάπη (που είναι η ουσία της αληθινής θεραπείας και της ανόδου της συνειδητότητας μας), όχι μόνο στο σώμα μας αλλά και σε όλο το περιβάλλον (έμψυχο και άψυχο) γύρω μας. Τα αποθέματα αυτής της αγάπης είναι πελώρια, πέραν κάθε φαντασίας, αλλά δυστυχώς εμείς οι άνθρωποι της Γης (εν αντιθέσει με τα πεμτοδιάστατα όντα των άλλων πλανητών πού είναι όλο αγάπη, χωρίς τίποτε το αρνητικό), που έχουμε ξεχάσει προ πολλού την θεϊκή μας προέλευση, μπορούμε να κάνουμε χρήση ενός πολύ μικρού ποσοστού αυτών των αποθεμάτων πού έχουμε, πράγμα που αποτελεί την κύρια αιτία των προβλημάτων μας, ατομικών και παγκοσμίων. Ευτυχώς όμως τελευταία πλησιάζοντας στην είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση, το ποσοστό αυτό αυξάνεται για να ολοκληρωθεί μέχρι το 2017 (που θα είμαστε 100% πεμτοδιάστατοι), οπότε και θα κάνουμε χρήση του συνόλου των αποθεμάτων αυτών αγάπης, που αποτελούν τον πυρήνα του σύμπαντος και την απώτερη αλήθεια. Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουμε με το τσάκρα της καρδιάς, διευρύνοντας, καθαρίζοντας και ενεργοποιώντας το, ώστε να έχουμε ολοένα περισσότερη αγάπη, πράγμα που αφ’ ενός θα βοηθήσει στην υγεία και ευτυχία μας, και αφ’ ετέρου θα μας προετοιμάσει για την άνετη και ανώδυνη είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση, και ας μην ξεχνούμε ότι όση περισσότερη αγάπη προσφέρουμε, τόσο περισσότερη το σύμπαν μας επιστρέφει και μάλιστα προσαυξημένη.

5) Του Λαιμού. Αυτό συνδέεται και επηρεάζει τον λαιμό, τον σβέρκο, τον θυρεοειδή, τον παραθυρεοειδή, το στόμα, τα ούλα, τα δόντια (να αποφεύγετε επιμελώς τα σφραγίσματα με υδράργυρο), την φωνή, τα αυτιά, τους βρόχους, το άνω μέρος των πνευμόνων, την σπονδυλική, το νευρικό, το κυκλοφοριακό και το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και τον μεταβολισμό, ενώ ελέγχει και την θερμοκρασία του σώματος. Είναι η πύλη που συνδέει το σώμα με το πνεύμα, και το κέντρο για τον ήχο, τις δονήσεις, τον ρυθμό, τις λέξεις, την έκφραση μας, την αυτοεκτίμηση και την επικοινωνία μας με τους άλλους. Σε συνεργασία με τα τσάκρα του σεξ και του ηλιακού πλέγματος, δηλαδή όταν και τα τρία είναι καθαρά και ενεργοποιημένα, γινόμαστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Όταν στην παιδική ηλικία δεν μας επιτρέπουν, ή δεν μας ενθαρρύνουν να εκφράσουμε τις σκέψεις μας, να τραγουδήσουμε, ή δεν κάθονται να ακούσουν την γνώμη μας και απορρίπτουν ότι πούμε, τότε το τσάκρα αυτό δυσλειτουργεί, οπότε αισθανόμαστε ντροπαλοί, δειλοί, αδύναμοι, και αδυνατούμε να εκφράσουμε καθαρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Όταν έχει θεραπευθεί αποφεύγονται οι αρρώστιες στα συστήματα που αναφέραμε προηγουμένως ότι επηρεάζει, ενώ μας χαλαρώνει, μας δίδει ευεξία, και με την ευχέρεια έκφρασης που μας παρέχει, μας δημιουργεί συχνά την επιθυμία να αρχίσουμε να συγγράφουμε. Τέλος στο μεταφυσικό επίπεδο συνδέεται με τον ανώτερο εαυτό μας, ώστε ότι λέμε να είναι η αλήθεια, και όταν κάποτε ενεργοποιηθεί πλήρως και αφυπνιστούμε (και αυτό θα ολοκληρωθεί όταν γίνουμε πλήρως πεμτοδιάστατοι), τότε το κέντρο αυτό θα αποκτήσει ‘‘μαγικές δυνάμεις’’ ενεργοποίησης και υλοποίησης, ώστε αυτό που λέμε εν γένει να πραγματοποιείται - υλοποιείται σε κάποιο βαθμό και στον φυσικό κόσμο, όπως γίνεται ήδη και στους άλλους πεμτοδιάστατους πλανήτες.

6) Του Τρίτου Ματιού. Αυτό συνδέεται και επηρεάζει τα όργανα των αισθήσεων, αυτιά, μύτη, αριστερό μάτι, καθώς και το πρόσωπο, το αριστερό μέρος του εγκεφάλου, το αίμα, τους μυς, την υπόφυση, ως επίσης το λεμφικό, το ενδοκρινικό και μέρος του νευρικού συστήματος. Επίσης ελέγχει του μυς και τους πόνους. Συνδέεται και συνεργάζεται τόσο με το 2ο τσάκρα (του σεξ), όσο και με τα δύο γειτονικά του (5ο και 7ο). Δυστυχώς για τους ανθρώπους της Γης τόσο αυτό, όσο και το τσάκρα του στέμματος, είναι σχεδόν πάντα μπλοκαρισμένα (από το απώτερο παρελθόν μας), όταν όμως μπορέσουμε αμφότερα να τα ξεμπλοκάρουμε και να τα  ενεργοποιήσουμε, τότε αποκτούμε την ‘‘ανώτερη σοφία’’ από τώρα (ήτοι προτού να μπούμε στην πέμπτη διάσταση). Όταν αρχίζουμε να το θεραπεύουμε, θα αρχίσουμε να έχουμε οράματα, να βλέπουμε την αύρα μας, να βλέπουμε μορφές λίγο προτού κοιμηθούμε, να βλέπουμε σχήματα με κλειστά μάτια, ή και να αισθανόμαστε ότι φεύγουμε από το σώμα μας, ενώ αρχίζουμε να γνωρίζουμε πράγματα και γεγονότα χωρίς να μας τα έχουνε πει. Τέλος στο μεταφυσικό επίπεδο είναι το κέντρο της πνευματικής και της πολυδιάστατης όρασης, και όταν οι ιδιότητες του αυτές ενεργοποιηθούν τότε, εκτός από την καθαρότητα στην σκέψη μας, μπορούμε να αναπτύξουμε την τηλεπάθειά μας (να βλέπουμε τι γίνεται μακριά μας), να αναπτύξουμε την ανώτερη διαίσθησή μας, την επαφή μας με άλλα όντα (channelling), και την μεταφυσική όραση μας. Μέσω αυτού μπορούμε να διερευνούμε το υποσυνείδητο μας και τις προηγούμενες ζωές μας και να καθαρίζουμε τα παλιά μας τραύματα από αυτές (τα ‘‘Samskaras’’ που έχουν προσκολληθεί στο αστρικό μας σώμα και μας ταλαιπωρούν), ως επίσης και να επικοινωνούμε με τον ανώτερο εαυτό μας, τους αγγέλους, τους συμβούλους μας, και με άλλα μεταφυσικά όντα, που μπορούν όλοι αυτοί να μας βοηθήσουν στην πνευματική μας άνοδο και μεταμόρφωση.

7) Του Στέμματος. Αυτό συνδέεται και επηρεάζει το δεξί μέρος του εγκεφάλου, το δεξί μάτι, το κεντρικό νευρικό σύστημα, το αίμα, τα υγρά του σώματος και τους ηλεκτρολύτες, (ισορροπία των μετάλλων κλπ στοιχείων στο αίμα) και την επίφυση, (απελευθερώνοντας μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης στην βρεφική – παιδική ηλικία). Εάν κάποιος είναι στενοκέφαλος και δεν δέχεται την λογική, ούτε τις γνώμες των άλλων, αυτό είναι μια ένδειξη ότι το τσάκρα αυτό είναι τελείως κλειστό. Για να ξεκινήσουμε την θεραπεία του  πρέπει πρώτα να θεραπεύσουμε το βασικό τσάκρα (1ο) με το οποίο συνδέεται άμεσα, και αυτό, όπως είδαμε και για το προηγούμενο (6ο) είναι ως επί το πλείστον μπλοκαρισμένο, για τους ίδιους λόγους. Όταν όμως αυτό θεραπευθεί, τότε η επίφυση, που στον ενήλικα έχει συρρικνωθεί και αδρανήσει, ξαναενεργοποιείται ώστε το σώμα να ξανανιώνει, οι λειτουργίες του να εκτελούνται ομαλότερα, και οι τυχόν ασθένειες να περιορίζονται. Όμως σημαντικότερη ακόμη από την φυσική, είναι η μεταφυσική σημασία του τσάκρα αυτού, που αποτελεί την είσοδο της ανώτερης συνειδητότητας μας και του ανώτερου εαυτού μας στο σώμα μας, (που η είσοδός τους μας κάνει να νιώθουμε μία έκσταση και μία ευδαιμονία), ενώ μέσω αυτού επικοινωνούμε με τις ανώτερες διαστάσεις και τελικώς αποτελεί το σημείο εξόδου της ψυχής μετά θάνατον για να ανέλθει στα ανώτερα πεδία. Το βιολετί χρώμα του τσάκρα αυτού, πού έχει τις υψηλότερες συχνότητες από όλα τα άλλα χρώματα, αποδίδει και την τεράστια σημασία του.


Στούς παρακάτω πίνακες δείτε με ποιές επιπτώσεις εκφράζονται τα κλειστά και ανοικτά τσάκρα:


Τα Τσάκρα Θετική Άποψη    Αρνητική
Τσάκρα 1ο Αγνότητα  Πόθος, ασέλγεια
Τσάκρα 2ο Επίκληση  Θυμός, μίσος, κακία
Τσάκρα 3ο Ειρήνη, ηρεμία   Πλεονεξία, απληστία φόβος
Τσάκρα 4ο Αγνή θεία αγάπη   Λήθαργος, νωθρότητα, οκνηρία
Τσάκρα 5ο Δημιουργική δύναμη τελειότητας  Φθόνος και επιθυμία για προσωπική επικράτηση  
Τσάκρα 6ο  Συγκέντρωση και αφιέρωση  Υπερηφάνεια, διανοητική αλαζονεία
Τσάκρα 7ο   Φωτοστέφανο. συνάφεια με το χριστικό κέντρο      Καμία


Τα Τσάκρα  Μέρος Του Σώματος  Αδένας
Τσάκρα 1ο      Σπονδυλική στήλη, οστά, νύχια, δόντια, πόδια, πρωκτός, έντερα, προστάτης, αίμα, κύτταρα  Επινεφρίδια  
Τσάκρα 2ο  Γεννητικά όργανα, και όλα τα υγρά του σώματος (αίμα, σπέρμα, ιδρώτας, στομαχικά υγρά.)   Γεννητικοί αδένες
Τσάκρα 3ο  Μέση, κοιλιά, στομάχι, συκώτι, σπλήνα, νευρικό σύστημα  Πάγκρεας
Τσάκρα 4ο  Πλάτη, καρδιά, θώρακας, κυκλοφορικό σύστημα, δέρμα, χέρια  Θύμος
Τσάκρα 5ο  Πνεύμονες, οισοφάγος, λαιμός, σαγόνι, μάγουλα  Θυρεοειδής αδένας  
Τσάκρα 6ο  Αυτιά, μύτη, μάτια, πρόσωπο  Υπόφυση
Τσάκρα 7ο  Εγκέφαλος, κρανίο  Επίφυση

 

Ο Βιοσυντονισμός και ειδικώτερα η εφαρμογή του με τις φορητές συσκευές της BIOMEDIS σας δείνουν ένα πολύ αποτελεσματικό και πρακτικό εργαλείο για να διατηρείτε πάντα τα τσάκρα σας ανοικτά και έτσι να έχετε διαρκώς όλα τα ευεργετήματα που απορρέουν από αυτό!

 


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία:
Καλέστε στο +30.6932 256 284
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.comΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top