Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ..!





Η σύγχρονη καθημερινότητα που βιώνει ο άνθρωπος αποτελεί το πιο πρόσφορο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ψυχικές διαταραχές που τείνουν στη συνέχεια να γίνουν οργανικές διαταραχές, δηλαδή ασθένειες (έλλειψη σθένους).




Κατά τον Ιπποκράτη η ασθένεια είναι η αντίδραση του σώματος στη ψυχική διαταραχή, δηλαδή είναι η έλλειψη σθένους(δύναμης) του ανθρώπου, που ξεκινά από τη ψυχή και έχει σκοπό να ειδοποιήσει τον άνθρωπο πως κάτι συμβαίνει στη ψυχική του ισορροπία. Άρα αυτό που γεννά τα νοσήματα και αυτό που πρέπει να αποκατασταθεί πρωτίστως, για την αιτιολογική αποκατάσταση και θεραπεία, είναι η νοητική-ψυχική-ενεργειακή ανισσοροπία. Οι φαρμακοθεραπείες και οι άλλες ιατρικές παρεμβάσεις, που κατευθύνονται στο οργανικό υπόστρωμα του ανθρώπου, αποδεικνύονται συνήθως ατελέσφορες στο να δώσουν λύση, γιατί έχουν κυρίως σαν στόχο την ανακούφιση από τα συμπτώματα και όχι τις πρωτογενείς αιτίες.

Επειδή λοιπόν όλα ξεκινούν από το νου, αυτός είναι που πρέπει να κινητοποιηθεί πρώτος για να μπείτε στο δρόμο για την αντιστροφή των προβλημάτων υγείας και τη θεραπευτική σας αποκατάσταση. Έτσι λοιπόν ξεκινήστε κάνοντας τα παρακάτω βασικά βήματα:

1. Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας και βάλτε τον σε θετική κατεύθυνση.

2. Διώξτε τον αρνητισμό από την ζωή σας.

3. Απαλλαγείτε από τη καταστροφική επίδραση του φόβου και της απελπισίας που σας κρατούν δεμένους.

4. Ανεβάστε το επίπεδο αυτογνωσίας και επίγνωσης.

 

Παράλληλα επιχειρήστε να αποκαταστήσετε σε επίπεδο ενεργειακό (πρωτογενές) τη διαταραγμένη ισορροπία σας, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του βιοσυντονισμού με την εφαρμογή των κατάλληλων προγράμματων που υπάρχουν. Ο βιοσυντονισμός, όπως έχει πολλαπλώς αποδειχθεί, είναι ένα εξαιρετικό και ταυτόχρονα πρακτικό εργαλείο υγείας, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται οι σχετικές φορητές συσκευές που υπάρχουν διαθέσιμες. Έτσι η θεραπεία με βιοσυντονισμό μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια αποτελεσματική αυτοθεραπεία, χωρίς να καταφεύγετε σε χημικές ή άλλες θεραπείες με πολλές παρενέργειες, όπως συνήθως είναι αυτές που έχουν σαν στόχο το οργανικό μας υπόστρωμα.



Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
Καλέστε τώρα στο +30.6932 256 284 ή
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com

 


ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ..!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ..! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top