Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ!





Τα πάντα είναι Ένα και αυτό το Ένα είναι (αποδεδειγμένα σήμερα από τις φυσικές επιστήμες) ενέργεια. Αυτονόητα, τα επιμέρους συστατικά αυτού του άπειρου Ενός, ως ενέργεια, είναι ταλαντώσεις, που υπακούοντας στον Υπέρτατο Νόμο της Περιοδικότητας (Ταλάντωσης), διατρέχουν περιοδικούς κύκλους, κινούμενα συνεχώς και αδιαλλείπτως υπό την επήρεια δύο αντίρροπων δυνάμεων...

 

 

Αυτήν την κορυφαία αλήθεια οι αρχαίοι Έλληνες την γνώριζαν πολύ καλά, αλλά εμείς, απομακρυνόμενοι συνεχώς από την υπέρτερη γνώση, την έχουμε ξεχάσει... Στο ποίημά του "Περί φύσεως" (στίχος 17) ο μεγάλος προκλασσικός φιλόσοφος Εμπεδοκλής, που πολύ εύστοχα θεωρείται πρόδρομος των νεώτερων φυσικών επιστημών, αναφέρει χαρακτηριστικά:

 

"...Άλλοτε τα πολλά αυξάνονται σε ένα
κι άλλοτε το ένα σε πολλά διαχωρίζεται.
Διπλή είναι η γέννα των θνητών, διπλή και η απώλειά τους,
από τη μιά όλων η συνένωση τη γέννηση φέρνει μαζί και τη φθορά,
και από την άλλη όταν ολοκληρωθεί φεύγει μακρυά καθώς χωρίζουν.
Κι αυτή η εναλλαγή δεν έχει τελειωμό,
άλλοτε η αγάπη ενώνει τα πράγματα και τα κάνει ένα,
και άλλοτε η αντίθεση τα χωρίζει..."

 

Κατά τον Εμπεδοκλή, οι άνθρωποι, ως συστατικά της Ολότητας, βρίσκονται υπό την επήρεια δύο αντίθετων δυνάμεων: Από την μιά, ως κεντρομόλος δύναμη, η "Φιλότητα" (έρως, αγάπη, συνένωση) και από την άλλη, ως φυγόκεντρος δύναμη, το "Νείκος" (εχθρότητα, αντίθεση, μίσος). Η Φιλότητα έλκει τον άνθρωπο και τον κόσμο προς την ενότητα, το άρτιο και την αρμονία, ενώ το Νείκος οδηγεί στον διαχωρισμό, την δυσαρμονία και την διάλυση.

Εμείς λοιπόν οι άνθρωποι, ως υπάρξεις, μέρη της άπειρης Ολότητας και υπακούοντας στις δύο υπέρτατες δυνάμεις, τείνουμε είτε προς την ενότητα, την αρμονία και την τάξη, είτε προς την διάλυση, την φθορά και το χάος. Όταν μέσα στην ψυχή μας κυριαρχούν τα αρνητικά συναισθήματα, όπως ο φόβος, η αγωνία, ο θυμός και η αντίθεση, μοιραία οδηγούμαστε σε μία αμυντική στάση, σε μία "συστολή" της ύπαρξής μας, που μας απομονώνει στην ατομικότητά μας και συνεπώς μας αποσυνδέει από το Όλον, και τότε, ως ενεργειακές υπάρξεις, φθίνουμε και ως οργανισμοί α-σθενούμε και τείνουμε προς την διάλυση και την απώλεια.

 

Είναι προφανές, ότι όσο πιο γρήγορα βγούμε από τον φαύλο κύκλο των αρνητικών συναισθημάτων, όπως ο φόβος, η ανησυχία, η απαισιοδοξία κλπ. και καταστήλουμε ψυχικές διαταραχές, όπως οι κρίσεις πανικού, οι οποίες γενικώς μας ανισορροπούν σε ενεργειακό επίπεδο, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες, αυτές οι διαταραχές να μην επεκταθούν σε οργανικό επίπεδο, που θα οδηγήσει μοιραία στην φθορά και την καταστροφή ολόκληρου του οργανισμού.

Από όλα τα παραπάνω είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι επείγει η εξουδετέρωση των αρνητικών συχνοτήτων σε ενεργειακό επίπεδο και ο βιοσυντονισμός είναι το μοναδικό εργαλείο, που μπορεί να επιτύχει κάτι τέτοιο με μεγάλη αμεσότητα και αποτελεσματικότητα που αγγίζει το 100%. Ιδιαίτερα με τη χρήση φορητών συσκευών έχουμε το επιπλέον πλεονέκτημα μιας φθηνής, πρακτικής και διαθέσιμης, όποτε εμείς το θέλουμε, θεραπείας που μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια αποτελεσματική αυτοθεραπεία στερούμενης μάλιστα παρενεργειών, χωρίς να χρειασθεί να καταφύγουμε σε χημικές ή άλλες θεραπείες, που είναι ως επί το πλείστον αναποτελεσματικές, αλλά και με πολλές και ποικίλες παρενέργειες.




Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, οποιαδήποτε απορία,

όπως και για να μας συμβουλευτείτε σχετικά:

Καλέστε στο +30.6932 256 284

Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com

 




ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top