Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: Η ΨΥΧΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!




Όταν η Ιατρική έχει κλείσει σχεδόν τον κύκλο της και έχουν φανεί πλέον οι μεγάλες αδυναμίες της,  όταν η ψυχολογία και ψυχοθεραπεία έχουν απαλύνει την πληγή χωρίς να την κλείσουν και ενώ πολλοί πλέον απελπισμένοι για να βρουν κάποια διέξοδο στα προβλήματα υγείας, που τους βασανίζουν, στρέφονται στα θαύματα και σε άλλους τρόπους εναλλακτικής θεραπείας, μία ομάδα από την Αμερική ανακαλύπτει και πάλι τον ..Ασκληπιό και αποδεικνύει ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν γνώστες της πραγματικής φύσης του ανθρώπου και γνώριζαν τον τρόπο που δίνει την δυνατότητα στον άνθρωπο να θεραπεύεται ουσιαστικά.



Ο Αμερικανός ψυχοθεραπευτής Δρ Edward Tick είναι ο επιστήμονας που απέδειξε το πόσο πιό κοντά ήσαν οι αρχαίοι Έλληνες στην γνώση για την πραγματική φύση του ανθρώπου και, εξ αυτού του λόγου, το πόσο πιο αποδοτικές ήσαν οι θεραπευτικές μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν. Ο Δρ Edward Tick, γνωρίζοντας την θεωρία του Φρόυντ και του Γιουνγκ, για τα όνειρα και το συλλογικό ασυνείδητο και όλες τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, παρατήρησε ότι κάτι ουσιαστικά λείπει από την σύγχρονη θεραπευτική, με συνέπεια οι διάφορες ψυχικές και οι εκπορευόμενες από αυτές οργανικές διαταραχές απλώς να «επιδιορθώνονται», αλλά η βαθύτερη πληγή να μην κλείνει. Έτσι επανέφερε την θεραπευτική μέθοδο της εγκοίμησης, που ήταν η βασική μέθοδος θεραπείας που εφαρμοζόταν στα αρχαία Ασκληπιεία, τα θεραπευτήρια δηλαδή της εποχής, όπου η ιδιαίτερη ενεργειακή επίδραση των συγκεκριμένων χώρων, αφ' ενός και η αποκατάσταση των ψυχικών ανισορροπιών μέσω της διαδικασίας του ύπνου, αφ' ετέρου, επανέφερε την διαταραγμένη υγεία των ανθρώπων και τα αποτελέσματα, που πέτυχε με αυτόν τον τρόπο, ήσαν πραγματικά εκπληκτικά. Η εφαρμογή της θεραπείας έγινε στούς φυσικούς χώρους των αρχαίων Ασκληπιείων, ακολουθώντας μάλιστα την αυθεντική διαδικασία-τελετουργία της αρχαιότητας και το ποσοστό επιτυχίας, που πέτυχε με την εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας, είναι της τάξεως του 95% και περιγράφεται στο βιβλίο του: Η θεραπεία της ψυχής μέσα από τα όνειρα (εκδόσεις Ενάλιος).


Τα συμπεράσματα, που προκύπτουν ευρύτερα, είναι τα παρακάτω:
  • Οι αρχαίοι Έλληνες και εξ αυτών και άλλοι αρχαίοι λαοί γνώριζαν αυτό που οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν ξεχάσει: Η ουσιαστική φύση του ανθρώπου είναι ενεργειακή, ένα με το Όλον και όλες οι διαταραχές υγείας είναι κατά βάσην ψυχικές-ενεργειακές.
  • Οι αρχαίοι Έλληνες, λόγω της βαθύτερης γνώσης τους, είχαν επικεντρωθεί στην πρωτογενή αιτία των διαταραχών υγείας για την θεραπεία τους και όχι στις επιπτώσεις τους και τα συμπτώματα και παρ' όλο που γνώριζαν τις φαρμακευτικές ουσίες και άλλες διορθωτικές παρεμβάσεις, τις χρησιμοποιούσαν μόνο για προσωρινή ανακούφιση από τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη αποκατάσταση.
  • Με δεδομένο ότι η πρωτογενής αιτία των ασθενειών είναι ψυχική-ενεργειακή, επιβεβαιώνεται ότι μόνο μία ολιστική και όχι αποσπασματική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα των αρχαίων Ελλήνων, που είχαν βαθειά γνώση για τον άνθρωπο και τον κόσμο, μπορεί να δώσει ουσιαστική λύση στα προβλήματα του πάσχοντος σημερινού ανθρώπου.




ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: Η ΨΥΧΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
  • Title : ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: Η ΨΥΧΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
  • Posted by :
  • Date : 4:09 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: Η ΨΥΧΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top