Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΤΟ DNA "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!




Το DNA του ανθρώπου λειτουργεί με έναν ανάλογο τρόπο όπως το διαδίκτυο και οι δικτυωμένοι υπολογιστές, σύμφωνα με πρόσφατη Ρωσική επιστημονική έρευνα, γεγονός το οποίο και εξηγεί φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η βιοενεργειακή επίδραση, η βιοενεργειακή θεραπεία κλπ. Η έρευνα αυτή φέρνει επανάσταση στην ιατρική, αφού δείχνει ότι το DNA μπορεί να επηρεασθεί και να αναπρογραμματιστεί με ενεργειακή (ηλεκτρομαγνητική) επίδραση και όχι με υλική παρέμβαση.

 


Για τους Δυτικούς ερευνητές και επιστήμονες μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες και μόνο αυτό τους ενδιαφέρει στην έρευνά τους, πιστεύοντας ότι το άλλο 90% του DNA είναι άχρηστο. Οι Ρώσοι ερευνητές, όμως, έχουν πεισθεί ότι αυτό ακριβώς το φαινομενικά άχρηστο DNA μας, εκτός του ότι είναι υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, στην ουσία λειτουργεί σαν υπολογιστής για την αποθήκευση πληροφοριών και την δικτύωσή του με ανάλογους "οιωνεί υπολογιστές" με σκοπό την ανταλλαγή "πληροφοριών". Βρήκαν, λοιπόν, ότι όχι μόνο χρησιμοποιούν "γλώσσα", όπως οι υπολογιστές, αλλά και ότι τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν περίπου σαν ολογραφικός υπολογιστής με ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ, ο οποίος μάλιστα μπορεί να επικοινωνεί με ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαφόρων συχνοτήτων (έρευνα του Ρώσου βιοφυσικού και μοριακού βιολόγου Pjotr Garjajev).
Επιπλέον, ενώ οι δυτικοί ερευνητές παρεμβαίνουν με μηχανικό τρόπο στα γονίδια DNA, οι Ρώσοι ερευνητές δημιούργησαν συσκευές οι οποίες επηρεάζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω διαμορφωμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, επισκευάζοντας έτσι τα γενετικά ελαττώματα. Ακόμη προσδιόρισαν πληροφοριακές μορφοδιατάξεις συγκεκριμένου DNA και τις εξέπεμψαν σε ένα άλλο, αναπρογραμματίζοντας τα κύτταρα με άλλα γονίδια και αποδεικνύοντας, έτσι, ότι η "κυματο-γενετική" επιδρά πιο πολύ στον σχηματισμό των οργανισμών, από ότι η βιοχημική διεργασία.
Οι Ρώσοι ερευνητές επίσης βρήκαν ότι το DNA μας έχει την ιδιότητα να  συνδέεται με τελείως διαφορετικές περιοχές του σύμπαντος μέσω των οποίων μπορεί να ανταλλάσει "bits" πληροφοριών και να τα περνάει στο συνειδητό μας, πραγματοποιώντας μία διαδικασία υπερεπικοινωνίας που είναι γνωστή σαν τηλεπάθεια, ή "channeling". Εκπληκτικό είναι και ένα πείραμα, όπου οι Ρώσοι επιστήμονες ακτινοβόλησαν δείγματα DNA με φως λέιζερ και στην οθόνη σχηματίστηκε μια κυματομορφή, η οποία παρέμενε όταν αφαιρούνταν τα δείγματα DNA (δηλαδή το ενεργειακό του πεδίο παρέμενε).
Φυσικά αυτά, που αποδεικνύονται τώρα επιστημονικά, είναι γνωστά σαν εμπειρίες και γνώση από πολύ παλιά. Για παράδειγμα οι πνευματικοί δάσκαλοι ξέρανε από χιλιάδες χρόνια ότι το σώμα μας είναι δυνατόν να επαναπρογραμματιστεί με την σκέψη και να αλλάξει σε επίπεδο οργανικών λειτουργιών, μέσω πνευματικών διαδικασιών και επενεργειών. Επίσης γίνεται φανερό, ότι εξελισσόμενος ο άνθρωπος, επιστημονικά και τεχνολογικά, αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να αντιγράφει τον εαυτό του, δημιουργώντας τα διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματά του.


ΤΟ DNA "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ DNA "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top