Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ



Το άγχος, το στρες και η κατάθλιψη κάνουν θραύση στην σύγχρονη κοινωνία μας, αφού σχεδόν οι τρεις στους τέσσερις από εμάς υποφέρουν από κάτι ανάλογο.



Είναι εξαιρετικά απαραίτητο  να αναγνωρίσουμε τα σημάδια αυτών των φθοροποιών καταστάσεων, ιδιαίτερα όταν αυτά χρονίζουν και να αναλάβουμε δράση έγκαιρα, για να απαλλαγούμε από αυτά, πριν οι βλάβες που θα προκληθούν γίνουν ανεπανόρθωτες.
Τα συμπτώματα που θα μας υποψιάσουν, ότι έχουμε περιπέσει στο άσχημο αυτό σύμπλεγμα των διαταραχών της υγείας μας, είναι τα παρακάτω:
1. Νοητικά συμπτώματα, όπως αρνητική στάση ζωής προς τα έσω και έξω, δυσκολία συγκέντρωσης, δυσκολία στη λήψη αποφάσεων και μόνιμη ανησυχία, ή δυσθυμία.
2. Συναισθηματικά συμπτώματα, όπως αίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, ευερεθιστότητα, θυμός και αδυναμία χαλάρωσης, καταπίεση, θλίψη και δυστυχία.
3. Σωματικά συμπτώματα, όπως διάφοροι πόνοι, προβλήματα από το γαστρεντερικό, ναυτία, ζάλη και έλλειψη της σεξουαλικής διάθεσης.
4. Συμπτώματα από την συμπεριφορά, όπως βουλιμία ή ανορεξία, αϋπνία ή λήθαργος, απομόνωση, ανευθυνότητα και κατάχρηση αλκοόλ, τσιγάρων, ή και ναρκωτικών ουσιών.

Θεραπευτικά έίναι καλύτερα να αποφύγουμε να πέσουμε στον μαύρο κύκλο των φαρμάκων και να επιχειρίσουμε να εξισορροπήσουμε τις όποιες διαταραχές, μέσω της γνωσιακής προσέγγισης. Σπουδαίο θεραπευτικό όπλο αποδεικνύεται και εδώ ο βιοσυντονισμός, αφού υπάρχουν τα κατάλληλα ειδικά προγράμματα, τα οποία εφαρμοζόμενα μπορούν να δώσουν εκπληκτικά αποτελέσματα και να αποκαταστήσουν την ψυχική και σωματική μας υγεία.


Δείτε και τα παρακάτω σχετικά βίντεο:




 



Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com

 

Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top