Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΘΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΖΩΗ



Γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον, ότι ανάλογα με αυτό που σκεφτόμαστε, δημιουργούμε την πραγματικότητά μας και έτσι η θετική μας σκέψη φέρνει και τα ανάλογα επιθυμητά αποτελέσματα.



Ζούμε σε έναν κόσμο συμβατικό, που εμείς έχουμε μάθει να αντιλαμβανόμαστε ως υλικό, αλλά η αντικειμενική πραγματικότητα είναι, ότι όλα αυτά τα άπειρα σωματίδια που απαρτίζουν τα πάντα στο σύμπαν δεν είναι τίποτα άλλο παρά παλλόμενη ενέργεια και ότι και αυτά ακόμη τα άτομα που συντίθενται από αυτά και δημιουργείται οτιδήποτε υλικό, στην πραγματικότητα αποτελούνται από 99,999...% κενό, ή καλύτερα από αυτό που ονομάζουμε "σκοτεινή ενέργεια". Έτσι λοιπόν, όλοι εμείς δεν έχουμε παρά να κατανοήσουμε ότι είμαστε ενέργεια, και ανάλογα να προσανατολιστούμε έτσι, ώστε να αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, ως μία νοητική-ενεργειακή ύπαρξη, έξω από τον χώρο και τον χρόνο, που δεν υπόκειται στους περιορισμούς ενός φυσικού σώματος, τότε θα "απελευθερωθούμε" νοητικά και τα εμπόδια μέσα μας, που μας κρατούν συνήθως καθηλωμένους, θα αρχίσουν να διαλύονται, για να μπορέσουμε να αρθούμε σε μία καλύτερη ισορροπία με την "ολότητα" και έτσι να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της υπαρξιακής μας οντότητας.
Η ενέργεια, που εμφανίζεται στον φυσικό κόσμο, ως άτομα που απαρτίζουν το σώμα μας, δονείται συνεχώς σε πολύ γρήγορο ρυθμό, ή, όπως λέμε στην γλώσσα της φυσικής, ως "συχνότητες". Αν είμαστε σε μία θετική κατάσταση νοητικά, τότε δονούμαστε σε μία "ανώτερη" υπαρξιακά συχνότητα, που είναι πιό εναρμονισμένη με την απώτερη ολότητα και άρα η ζωή μας κυριαρχείται από μία ανάλογη πραγματικότητα αγαθής φύσης, που δεν επιδέχεται εύκολα "αρνητικές" ενεργειακά επηρροές, αλλά εάν είμαστε δυστυχισμένοι ή "πεσμένοι" ψυχικά, τότε δονούμαστε σε "κατώτερη" υπαρξιακά συχνότητα και άρα είμαστε ευάλωτοι σε κάθε επίδραση αρνητικής ενέργειας, η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα στο να μας κατεβάσει σε ακόμη χαμηλότερο επίπεδο. Έτσι ουσιαστικά το σύμπαν συγχρονίζεται με ό,τι ενεργειακή δόνηση εκπέμπουμε, αδιάφορα αν είναι θετική ή αρνητική. Αν είμαστε σε μιά γαλήνια, γεμάτη αγάπη και καλές προθέσεις κατάσταση μέσα μας, αναμφίβολα αυτό θα επηρεάσει τον εξωτερικό κόσμο γύρω μας, την δική μας πραγματικότητα και ακόμη, ως ένα βαθμό, θα επηρεάσει επίσης και το πώς οι άλλοι αισθάνονται, πράγμα που σε συλλογικό επίπεδο μπορεί κάποια στιγμή και να αντανακλά την συνολική κατάσταση της ανθρωπότητας.
Είμαστε περίπου σαν ένας ζωντανός μαγνήτης, που προσελκύουμε, κατά κάποιο τρόπο, τα γεγονότα, τους ανθρώπους και τις ιδέες, που έχουν την ίδια ενεργειακή συχνότητα με τη δική μας και το ενεργειακό πεδίο μας αλλάζει διαρκώς ανάλογα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Το σύμπαν, έτσι, λειτουργεί σαν καθρέπτης και επιστρέφει την αντανάκλαση της ενέργειας, που εκπέμπεται προς αυτό και όσο περισσότερη δύναμη και ένταση έχουν οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας, τόσο αυξάνεται η μαγνητική έλξη μας προς αυτά που οραματιζόμαστε.
Γιά να είμαστε προσανατολισμένοι θετικά στην ζωή μας, προσδοκώντας ανάλογα αποτελέσματα, πρέπει να έχουμε κατά νου τα παρακάτω:
  • Διαθέτουμε πολύ περισσότερη δύναμη απ' ότι μπορούμε να φαντασθούμε και αν το κατανοήσουμε αυτό πλήρως, τότε εμείς θα είμαστε οι δημιουργοί των πάντων στην ζωή μας και έτσι μπορούμε κυριολεκτικά να καταφέρουμε όλα όσα περνούν από το νου μας και τα έχουμε επενδύσει με δυνατά συναισθήματα.
  • Έχουμε την ικανότητα να αλλάξουμε τη ζωή μας, έχουμε την ικανότητα να δημιουργήσουμε το μέλλον που επιθυμούμε και έχουμε απεριόριστες δυνατότητες, γιατί εμείς, κατά μία έννοια, είμαστε το αποτέλεσμα των σκέψεών μας.
  • Το δυνατότερο και ισχυρότερο είδος ενέργειας στο σύμπαν είναι η σκέψη και έτσι κάθε σκέψη έχει μια συχνότητα, που στέλνει μαγνητική ενέργεια και με αυτόν τον τρόπο έλκει τα όμοια με αυτήν.
  • Συνήθως, δυστυχώς, σκεφτόμαστε τί δεν θέλουμε και με αυτόν τον τρόπο έλκουμε ακριβώς αυτό που δεν επιθυμούμε.
  • Πρέπει να οραματιζόματε τί θέλουμε, να το επενδύουμε με το ανάλογο συναίσθημα, να εστιαζόμαστε στο αποτέλεσμα και να μην ξεχνάμε πως η θετική σκέψη είναι εκατοντάδες φορές δυνατότερη από την αρνητική.

     
Ο ΘΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΖΩΗ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΘΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΖΩΗ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top