Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ!



Ο Ρώσος επιστήμονας Konstantin Korotkov, ο οποίος είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Φυσικής Αγωγής της Αγίας Πετρούπολης, ανέπτυξε μία πρωτοποριακή τεχνική που καταγράφει και απεικονίζει την ενεργειακή υπόσταση του ανθρώπου και μπορεί, ως εκ τούτου, να παρακολουθήσει όλα τα είδη των βιοφυσικών του καταστάσεων.



Η τεχνική αυτή  έχει εγκριθεί ως ιατρική τεχνολογία από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας και χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 300 γιατρούς σε όλο το κόσμο, για την παρακολούθηση της προόδου των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία για διάφορες ασθένειες.
Επίσης αυτή η τεχνική, η οποία λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει τη διεγερμένη ακτινοβολία από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, είναι μια πιο προηγμένη έκδοση της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για τη καταγραφή της αύρας από τον Semyon Kirlian, ο οποίος πρώτος είχε υποδείξει ότι "το ηλεκτρο-φωτονικό φως γύρω από τις άκρες των δακτύλων του ανθρώπου περιέχει και αποτυπώνει την συνολική βιολογική και ψυχική κατάσταση ενός ατόμου".
Το άκρως εντυπωσιακό είναι ότι με αυτή τη μέθοδο ο Ρώσος επιστήμονας υποστηρίζει ότι κατέγραψε τη χρονική στιγμή της απενσάρκωσης και του διαχωρισμού της ζωτικής ενέργειας από την υλική της έκφανση, κατά την οποία το πνεύμα αφήνει το σώμα, αφού κατάφερε να φωτογραφήσει ένα άτομο κατά τη στιγμή του θανάτου του, με την βιοηλεκτρογραφική κάμερα που έχει αναπτύξει!

 
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ!
  • Title : ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ!
  • Posted by :
  • Date : 2:42 μ.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top