Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ "ΚΑΝΤΙΝΤΑ" (CANDIDA), Η ΑΦΑΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ!

 

Ο μήκυτας Candida Albicans, που φαίνεται να επηρρεάζει, ως νοσογόνο αίτιο, ένα πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των χωρών τής Δύσης, είναι, όπως πιθανολογείται, ο λοιμογόνος παράγοντας εκείνος που ευθύνεται για μια πλειάδα νοσημάτων στον σύγχρονο άνθρωπο, έτσι ώστε η "καντιντίαση' να θεωρείται σήμερα η μεγαλύτερη κρυφή επιδημία του πολιτισμένου ανθρώπου..!



Η Candida Albicans (Monilia Albicans) είναι ένας μύκητας, που "σαπροφυτεί" κυρίως στο έντερο σχεδόν όλων μας και σε φυσιολογικές συνθήκες ελέγχεται από το ανοσολογικό μας σύστημα και από την "φυσιολογική" μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου μας. Όμως, με την επιρροή επιβαρυντικών παραγόντων και ιδιαίτερα της φαρμακευτικής και διατροφικής τοξίνωσης και της εξασθένησης του ανοσοποιητικού συστήματος, η ισσοροπία αυτή διαταράσσσεται και τότε, ο μύκητας αρχίζει να αυξάνεται μέσα στο σώμα μας και ειδικά στο παχύ έντερο, με αποτέλεσμα οι αποικίες τού μύκητα, που υπεραναπτύσσονται, να απελευθερώνουν ισχυρές τοξίνες, οι οποίες μπορεί να απορροφηθούν στην κυκλοφορία τού αίματος, προκαλώντας δυνητικά διαταραχές σχεδόν σε όλα τα οργανικά συστήματα του οργανισμού, όπως το πεπτικό, το νευρικό, το καρδιαγγειακό, το λεμφικό, το αναπνευστικό, το αναπαραγωγικό, το ουροποιητικό, το ενδοκρινικό, το μυοσκελετικό, καθώς ακόμη και στον ίδιο τον εγκέφαλο(!). Από τις πιο σημαντικές, όμως, επιπτώσεις της λοίμωξης από κάντιντα είναι στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και ειδικώτερα στα λεμφοκύτταρα εκείνα, που αποκαλούνται «suppressor cells» και εμποδίζουν την ανοσολογική αντίδραση στους δικούς μας ιστούς. Στις αυτοάνοσες νόσους, όπως είναι ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η μυασθένεια, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η θυρεοειδίτιδα τύπου Hashimoto, ορισμένες αιμολυτικές αναιμίες και άλλες παθολογικές καταστάσεις, τόσο οι κλινικές όσο και οι εργαστηριακές μελέτες δείχνουν ότι η Candida Αlbicans, επηρεάζοντας τα κύτταρα αυτά του ανοσολογικού μας συστήματος, παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτών των νοσημάτων. Επιπροσθέτως η καντιντίαση φαίνεται να συνδέεται αιτιολογικά ακόμη και με την ανάπτυξη του καρκίνου..!

Ενδεικτικά παρακάτω αναφέρουμε μία σειρά από παθήσεις και συμπτώματα για τα οποία η κάντιντα ανιχνεύεται ως αιτιολογικός παράγοντας.
Ψυχικές διαταραχές, όπως άγχος, υπερκινητικότητα και υπερδραστηριότητα
Αρθρίτιδες

Λοιμώξεις, όπως βακτηριακές, ιογενείς και μηκητιασικές 
Αλλεργίες, όπως άσθμα και εκζέματα
Ακοολογικά προβλήματα
Τριχόπτωση, ή μαλλιά που γίνονται εύθραυστα
Αυπνίες
Αίσθημα φουσκώματος στην κοιλιά και ρεψήματα
Πόνοι στις αρθρώσεις και δυσκολία στην κίνηση
Βρογχίτιδες
Θυρεοειδίτιδες
Αίσθημα υπνηλίας
Αδυναμία συγκέντρωσης, απώλεια μνήμης και νοητικές διαταραχές
Χρόνιες καούρες στο στομάχι
Πολλές δυσανεξίες σε τροφές
Απώλεια της λίμπιντο, πτώση της σεξουαλικότητας
Στειρότητα
Χρόνιες λοιμώξεις
Κολίτιδες
Διαταραχές εμμήνου ρύσεως, προεμμηνορυσιακό Σύνδρομο
Πόνοι στους μυς
Κατάθλιψη
Διάρροια ενναλάξ με δυσκοιλιότητα
Αίσθημα ζάλης
Κατακρατήσεις υγρών, όπως πρήξιμο σε πρόσωπο, χέρια, πόδια
Κολπίτιδες
Αλλαγές στο βάρος
Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης
Ανεξήγητες φαγούρες, όπως στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό
Παροδικές συχνουρίες, ή αίσθημα καύσου κατά την ούρηση
Υπερβολική αποβολή αερίων
Φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής
Επιπεφυκίτιδες, παραρρινοκολπίτιδες, ωτίτιδες και πολλά άλλα...

Με δεδομένο ότι η διαθέσιμη φαρμακευτική θεραπεία της καντιντίασης πρέπει να είναι μακροχρόνια, που φθάνει πολλές φορές και τα μερικά έτη, έχει δε πολλές παρενέργειες και κρίνεται πολλάκις αναποτελεσματική, ο βιοσυντονισμός είναι ένα κατ' εξοχήν όπλο, με αποτελεσματικότητα που αγγίζει το 100%, για την θεραπεία της λοίμωξης αυτής, που τείνει να γίνει η αφανής μάστιγα της ανθρωπότητας. Επίσης επειδή η έγκαιρη διάγνωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την έγκαιρη θεραπεία, προς αποτροπή σοβαρών βλαβών από την νόσο και με δεδομένο ότι συνήθως διαλανθάνει του εντοπισμού της από τους θεράποντες ιατρούς, λόγω των άτυπων συμπτωμάτων της και της εμφάνισής με τον μανδύα άλλων παθολογικών καταστάσεων, η διαγνωστική προσέγγιση με την μέθοδο του βιοσυντονισμού, που κρίνεται ιδανική για την συγκεκριμμένη περίπτωση, μπορεί να αποβεί πραγματικά σωτήρια.



Για οποιαδήποτε  πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μαςστο τηλέφωνο +30.6932 256 284




ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ "ΚΑΝΤΙΝΤΑ" (CANDIDA), Η ΑΦΑΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ "ΚΑΝΤΙΝΤΑ" (CANDIDA), Η ΑΦΑΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top