Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ Η ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

 

 

Ο κυριότερος παράγοντας της καλής κατάστασης της υγείας μας είναι η συναισθηματική - ενεργειακή μας κατάσταση και ο παράγοντας αυτός φαίνεται να είναι πολύ πιο σημαντικός από οποιαδήποτε τροφή, άσκηση, ή ιατρική παρέμβαση.



Είναι πλέον γνωστό, ότι η κυρίαρχη αιτία πρόκλησης των ασθενειών είναι η ενεργειακή ανισορροπία και επίσης, ότι η αποκατάστασή της σε ενεργειακό επίπεδο είναι δυνατόν να αποτρέψει την οργανική ασθένεια. Το βασικό δίπολο, που διαμορφώνει τη συναισθηματική και συνεπώς την ενεργειακή μας κατάσταση, είναι τα συναισθήματα του φόβου και της αγάπης. Ο φόβος και τα συμπαρομαρτούντα αρνητικά συναισθήματα, όπως το άγχος και το στρες, προκαλούν ενεργειακή συστολή και με αυτό το τρόπο αναστέλλουν, κατά κύριο λόγο, τη δημιουργικότητα, το ανοσοποιητικό σύστημα, την εγκεφαλική δραστηριότητα, διαταράσσουν δραστικά τις διάφορες λειτουργίες του οργανισμού, όπως την ενδοκρινική ισορροπία και όταν χρονίσουν οδηγούν σε κατάρρευση τον οργανισμό σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Αντιθέτως, η αγάπη και τα συναφή θετικά συναισθήματα έχουν θετικό ενεργειακό αντίκτυπο και προκαλούν διαστολή, που εκφράζεται κυρίως με  διορατικότητα, δημιουργικότητα, οργανική και ψυχική αντοχή και εξασφαλίζουν τη ψυχική ευφορία και τη σωματική ευεξία γενικώς.  Αυτά προκύπτουν από σχετικές έρευνες, που είδαν το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ και αποδεικνύουν ότι η ποιότητα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, που δημιουργεί ένα άτομο με τη συναισθηματική - ενεργειακή κατάστασή του, επηρεάζει τελικώς τη πραγματικότητα, που αυτό το άτομο βιώνει. Επιπλέον οι έρευνες αυτές δείχνουν ότι η συναισθηματική επίδραση στο σώμα υπερτερεί κατά πολύ της ανάλογης εγκεφαλικής, παρά την αντίθετη άποψη της κλασσικής ιατρικής, αφού διαπιστώνεται ότι ο αριθμός των νευρωνικών συνδέσεων που ξεκινά από τα συναισθηματικά κέντρα και φτάνει στα γνωστικά κέντρα είναι σαφώς μεγαλύτερος από τον αριθμό των νευρωνικών συνδέσεων της αντίστροφης κατεύθυνσης.

 

Βιοενεργειακής φύσεως θεραπευτικές παρεμβάσεις, όπως ο βιοσυντονισμός, μπορούν να αποδειχθούν και εδώ ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διατήρηση και την ανάταξη της υγείας μας, αφού με την εφαρμογή των κατάλληλων διαγνωστικών και θεραπευτικών προγραμμάτων μπορούμε αποτελεσματικά να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε διαταραχή σε ενεργειακό - συναισθηματικό επίπεδο.


Δείτε παρακάτω σχετικό σεμινάριο που έχει διενεργηθεί από εμένα στα πλαίσια ενημέρωσης για τις δυνατότητες συσκευής εφαρμογής βιοσυντονισμού (κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο).

ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ BIOMEDIS TRINITY


 

ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ Η ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ Η ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top