Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ



Η κβαντική φυσική έχει αποκαλύψει αυτό που οι αρχαίοι πνευματικοί δάσκαλοι ανέκαθεν γνώριζαν ότι, δηλαδή, η ύλη δεν υπάρχει. Τελικώς, η αλήθεια είναι ότι η ουσία του σύμπαντος είναι η συνειδητότητα. Η εδραιωμένη, όμως, πεποίθηση του ανθρώπου ότι η ουσία του σύμπαντος είναι η ύλη οδηγεί σε ένα διχασμό που κυβερνάται από τον φόβο, όπου ο άνθρωπος, μέσα σε ένα κλίμα υποβόσκουσας απελπισίας και ανασφάλειας, επιχειρεί να συσσωρεύσει όσο γίνεται περισσότερα υλικά αποκτήματα. Αλλά, αν δεχτούμε ότι η ουσία του σύμπαντος είναι η συνειδητότητα, τότε οι πράξεις μας και ο τρόπος της σκέψης μας είναι αυτά που έχουν σημασία.


Ο φόβος είναι μια κατάσταση πολύ αργής και πυκνής δόνησης και όσο περισσότερο αφήνεσαι σε αυτόν όλο και περισσότερο μπαίνεις σε μία κατάσταση αργής και καταλυτικής δόνησης φθοράς και διάλυσης. Άλλωστε, όλος ο χαρακτήρας της παγκοσμίως ποδηγετούμενης κοινωνίας βασίζεται πράγματι στον φόβο, στο στρες και στην ανησυχία για το αύριο, όπως και στην ενοχή για το χθες και στην λήθη του τώρα, καταστάσεις που κάνουν τη δόνηση σου να επιβραδύνεται, να πυκνώνει και στην ουσία να φθίνει.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τους προiδεασμούς μας για το μέλλον γιατί όσο περισσότερο εστιαζόμαστε σε μια συγκεκριμένη θεώρηση του μέλλοντος τόσο περισσότερο το προσκαλούμε να υλοποιήσει αυτήν την οπτική. Άλλωστε, ο Έντγκαρ Κέυση είπε η πραγματικότητα δομείται από τη σκέψη και ότι η κάθε σκέψη μας υφαίνει σαν αράχνη και αποδίδει στην πραγματικότητα έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η αλήθεια είναι ότι στο υποατομικό επίπεδο η πραγματικότητα διαμορφώνεται σε συνάρτηση με τις προσδοκίες του παρατηρητή και τα πάντα στο σύμπαν δομούνται από το υποατομικό επίπεδο. Τα άτομα της ύλης είναι σωματίδια που στροβιλίζονται κοντά στην ταχύτητα του φωτός γύρω από τεράστιους αναλογικά χώρους. Δηλαδή, τα σωματίδια δεν είναι υλικά αντικείμενα, αλλά είναι διακυμάνσεις ενέργειας και πληροφορίας μέσα σε ένα τεράστιο κενό του οποίου η φύση είναι η ενέργεια και η πληροφορία. Σήμερα, αυτό που μας δείχνει η επιστήμη είναι ότι όταν είσαι σε θέση να αλλάξεις το ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο βρίσκονται τα άτομα, αλλάζεις στην ουσία τα ίδια τα άτομα. Κι εμείς είμαστε φτιαγμένοι από άτομα. Έτσι, λοιπόν, ανάλογα με την ψυχική μας κατάσταση, αλλάζουμε το ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο εμφανίζεται η υλική πραγματικότητα και κάνοντας το αυτό, αλλάζουμε την ίδια την υλική πραγματικότητα.

Όταν συνειδητοποιήσεις τι είδους πράγμα είναι η υλική πραγματικότητα στην οποία ζούμε, και τη φύση του σώματος σου, δηλαδή, ότι είσαι ένας βιολογικός υπολογιστής, και τη φύση αυτού που εσύ ο ίδιος είσαι, δηλαδή, ότι είσαι καθαρή συνειδητότητα, και ξεκινήσεις από εκεί για να καταλάβεις πως αυτός ο κόσμος είναι δομημένος και γιατί λειτουργεί όπως λειτουργεί, ξαφνικά αρχίζεις να τον αντιλαμβάνεσαι με κρυστάλλινη διαύγεια. Διότι οι άνθρωποι βλέπουν με τα μάτια τους και πιστεύουν ότι βλέπουν τον κόσμο, όμως, βλέπουν μόνο ένα απειροελάχιστο μέρος μιας ενεργειακής οντότητας που ανήκει σε ένα τεράστιο ενεργειακό πεδίο με άπειρες δονήσεις.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

Item Reviewed: ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top