Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ



Ο νόμος της έλξης είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν πλήρη επίγνωση του πόση επίδραση έχει ο νόμος της έλξης στην καθημερινή τους ζωή. Είτε το κάνουμε εν γνώσει είτε εν αγνοία μας, κάθε δευτερόλεπτο της ύπαρξής μας, ενεργούμε σαν ανθρώπινοι μαγνήτες. Στέλνουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, προσελκύοντας πίσω περισσότερα από αυτά που έχουμε στείλει προς τα έξω.
Δυστυχώς, τόσοι πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να είμαστε τυφλοί για τις δυνατότητες που είναι κλειδωμένες βαθιά μέσα μας. Κατά συνέπεια, είναι πολύ εύκολο να αφήσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, ανεξέλεγκτα. Αυτό στέλνει λάθος μυνήματα και προσελκύει περισσότερα ανεπιθύμητα γεγονότα στη ζωή μας.
Μόλις κατανοήσουμε ότι δύναμη της έλξης, δεν είναι πλέον μυστικό, θα μπορέσουμε να τον εφαρμόσουμε αποτελεσματικά στην καθημερινή μας ζωή, στη δημιουργία του μέλλοντος μας.
Ο νόμος της έλξης είναι η μαγνητική δύναμη του Σύμπαντος που ενώνει παρόμοιες ενέργειες μαζί. Εκδηλώνεται μέσω της δύναμης της δημιουργίας, παντού και με πολλούς τρόπους. Ακόμη και ο νόμος της βαρύτητας είναι μέρος του νόμου έλξης. Αυτός ο νόμος προσελκύει σκέψεις, ιδέες, ανθρώπους, καταστάσεις και συνθήκες.
Πριν ξεκινήσουμε το απίστευτο ταξίδι προς το νόμο της έλξης, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι,  αν τον εφαρμόσουμε σωστά μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο. Οι πρακτικές και οι πεποιθήσεις του νομού της έλξης διαμόρφωσαν την ζωή των μεγαλύτερων προσώπων της  ιστορίας.
Οι βασικές αρχές του νόμου της έλξης μπορούν επίσης να ανακαλυφθούν στις διδασκαλίες πολλών πολιτισμών και θρησκευτικών ομάδων. Πριν από εκατοντάδες χρόνια πιστεύεται ότι  ο νόμος της έλξης δόθηκε αρχικά στους ανθρώπους από τον αθάνατο Βούδα. Διατύπωσε την έκφραση «αυτό που έχετε γίνει είναι αυτό που έχετε σκεφτεί». Αυτή είναι μια πεποίθηση που είναι βαθιά εγγενής στο νόμο της έλξης. Με την εξάπλωση αυτής της έννοιας στο δυτικό πολιτισμό ήρθε και ο όρος «Κάρμα», είναι μια πεποίθηση που είναι δημοφιλής σε πολλές κοινωνίες. Κατά τη διάρκεια των αιώνων υπήρξε μια κοινή κατανόηση  του όρου που μεταξύ πολλών δήλωνε ότι “αυτό που δίνουμε στον κόσμο (είτε είναι ο θυμός είτε η ευτυχία, το μίσος ή η αγάπη ) είναι τελικά αυτό που μπορεί να μας επιστρέψει πίσω στη ζωή μας”.
Αυτή η απλή και εύκολη  έννοια ήταν τόσο δημοφιλής για πολλά χρόνια.  Αυτόματα αυτό αποδεικνύει ότι η ιδέα της δύναμης έλξης δεν είναι καινούργια. Σε πολλούς από εμάς με διάφορους τρόπους, ίσως έχουμε παρατηρήσει ότι δουλεύει.
Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο νόμος της έλξης και οι αξίες του έχουν παρατηρηθεί σε όλο το βάθος της ιστορίας. Και πολλές γυναίκες και άνδρες που έχουν αφήσει το σημάδι τους σε αυτόν τον κόσμο έχουν δείξει ότι ο νόμος της έλξης είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στη γη. Με πολλούς αγαπημένους ποιητές, καλλιτέχνες, επιστήμονες και μεγάλους στοχαστές, όπως ο Σαίξπηρ, ο Μπλέικ, ο Έμερσον, ο Νεύτωνας και ο Μπετόβεν, μεταδίδουν το μήνυμα μέσα από τα πολλά έργα τους.
Το πιο δύσκολο κομμάτι της αναγνώρισης και της αποδοχής της αλήθειας με το τι έχει να προσφέρει ο νόμος της έλξης έρχεται στην αντίληψη ότι κάθε μία από τις αποφάσεις μας στη ζωή, καλή και κακή, έχει διαμορφωθεί μόνο από εμάς. Για πολλούς, αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ πικρό χάπι.
Ωστόσο, μόλις κατανοήσουμε πραγματικά το αληθινό κλειδί πίσω από το νόμο της έλξης μπορούμε να ανανεωθούμε με ελπίδα και νιώσουμε ελεύθεροι να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωή μας. Μπορούμε να ελευθερώσουμε τους εαυτούς μας, μια για πάντα, από τον κύκλο του φόβου, της ανησυχίας ή της αρνητικότητας που μας κρατάει αιχμάλωτους για πάρα πολύ καιρό.
Το έργο των κβαντικών φυσικών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών βοήθησε να φωτιστεί περισσότερο ο απίστευτος αντίκτυπος που έχει η δύναμη του νου στη ζωή μας και στο σύμπαν γενικότερα. Όσο περισσότερο αυτή η ιδέα διερευνάται από τους επιστήμονες και μεγάλους στοχαστές, τόσο μεγαλύτερη είναι η κατανόηση που έχουμε για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο νους στη διαμόρφωση της ζωής μας και του κόσμου γύρω μας.
Δεν έχει σημασία αν ποτέ δεν έχουμε κατανοήσει πλήρως την κβαντική φυσική πίσω από το νόμο της έλξης. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι δεν μπορούμε να απολαύσουμε τα πολλά οφέλη που μπορεί να μας προσφέρει αυτός ο γενναιόδωρος νόμος.
Καθώς οι φυσικοί έρχονται να μας προμηθεύουν όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νόμο της έλξης, τόσο περισσότερο μπορούμε απλά να χαρούμε για την καταπληκτικά απελευθερωτική και ενδυναμωτική συνειδητοποίηση ότι είμαστε οι δημιουργοί και οι υπεύθυνοι της ζωής μας και της ενέργειας από την οποία όλοι μαζί έχουμε φτιάξει.
Να είμαστε ευτυχείς, γιατί το σύμπαν είναι πάντα στο πλευρό μας! Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε για να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά τον νόμο της έλξης, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση μπορεί να έχουμε στην ζωή μας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί! Ας ανοίξουμε το μυαλό μας και απολαύσουμε τη φυσική “αφθονία” του Σύμπαντος.
Μόλις καταλάβουμε τις εκπληκτικές δυνατότητες που μας προσφέρει η ζωή, μπορούμε επίσης να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε καλλιτέχνες. Δημιουργούμε εικόνες της επιθυμητής ζωής μας και στη συνέχεια κάνουμε επιλογές και αναλαμβάνουμε δράσεις που θα υλοποιήσουν αυτό που προβλέψαμε.
Τι γίνεται αν δεν μας αρέσει η εικόνα; Απλά την Αλλάζουμε! Η ζωή είναι ένας κενός καμβάς με άπειρες δυνατότητες. Έχουμε τον έλεγχο της δημιουργίας της τελικής εικόνας.
Ο νόμος της έλξης είναι πραγματικά τόσο απλός. Όλοι οι νόμοι της φύσης είναι απόλυτα τέλειοι και ο νόμος της έλξης δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν έχει σημασία τι ψάχνουμε,  ή που θα φτάσουμε, ή τι είμαστε σε αυτή τη ζωή. Άλλα αν μπορέσουμε να συντονιστούμε με μια επιθυμία – ιδέα μέσα από τα μάτια της καρδιάς, τότε όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να μπορέσουμε να την κάνουμε δική μας…


Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:




 
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
  • Title : ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
  • Posted by :
  • Date : 3:25 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top