Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΩΙΜΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

 



Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ή Πολλαπλή Σκλήρυνση, είναι μία ασθένεια του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού αυτοάνοσης αιτιολογίας και η συνήθης ηλικία που παρουσιάζεται είναι μεταξύ 20 και 50 ετών, ενώ είναι πιο συχνή στις γυναίκες. Κατ΄ αυτήν το περίβλημα το οποίο καλύπτει τα νεύρα, η μυελίνη, καταστρέφεται από το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα και έτσι τα νεύρα παθαίνουν βλάβη με συνέπεια να διαταράσσεται η μεταβίβαση των νευρικών ερεθισμάτων. Σαν τελικό αποτέλεσμα σε αυτήν την διαταραχή προκύπτουν κυρίως προβλήματα κινητικότητας (κινήσεις που δεν μπορούν να συντονισθούν), ή προβλήματα αισθητικότητας.

 

Διαγνωστικός έλεγχος με ειδικό υπολογιστικό σύστημα οδηγεί στην ανίχνευση διαταραχής στον νωτιαίο μυελό και συγκεκριμένα στο ύψος του 5ου αυχενικού σπονδύλου, όπου η περαιτέρω ανάλυση των κυττάρων της φαιάς ουσίας αποκαλύπτει απομυελινωτική διαδικασία και έτσι οδηγεί στη διάγνωση αρχόμενης Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, η οποία και διορθώνεται επαρκώς με κατάλληλη παρέμβαση, μέσω του ιδίου συστήματος.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάλυση, όπως προέκυψε από την εν λόγω διαδικασία:










Σε νέο έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε 10 ημέρες μετά, βρέθηκε αρκετά πιο βελτιωμένη εικόνα και επιχειρήθηκε νέα διόρθωση με πολύ καλά αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω:






ΠΡΩΙΜΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΩΙΜΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top