Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ




«Aν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του Σύμπαντος πρέπει να σκέφτεστε με όρους Eνέργειας, Συχνότητας και Δόνησης». Nikola Tesla

«Είσαι μια όψη του σύμπαντος, με τον ίδιο τρόπο που ένα κύμα είναι μια όψη του ωκεανού».  Alan Watts


              

1/  Hλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Bρισκόμαστε μέσα σε ένα αδιανόητα μεγάλο και ταυτόχρονα αδιανόητα μικρό σύστημα ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων,ενώ εμείς είμαστε μέρος αυτού του συστήματος.Είναι οι ταλαντώσεις του Σύμπαντος,ταλαντώσεις του Ηλιακού μας συστήματος,ταλαντώσεις μεγάλων και μικρών γαλαξιών,ταλαντώσεις απο τα διάφορα μορφής κύματα της γής ,αλλά και ταλαντώσεις που προέρχονται απο τα λεπτότατα στρώματα των οργάνων και ιστών μας,μορίων και ατόμων,καθώς και την υποατομική σφαίρα των πρωτονίων, ηλεκτρονίων κλπ.Ταλαντώσεις αργές που δεν ξεπερνούν το 1Hz,αλλά και γρήγορες που φτάνουν σε χιλιάδες(kilo),εκαττομύρια(mega),η και δισεκατομμύρια (giga)Hz.Μέσα σ αυτό τον κατακλυσμό ταλαντώσεων,ο οργανισμός μας προσπαθεί να επιβιώσει και να διατηρήσει την ομοιόσταση του και την ισορροπία του.
Η ηλεκρομαγνητική ακτινοβολία έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.Ανάμεσα σ αυτά να πούμε ότι μεταδίδεται με την ταχύτητα του φωτός στο κενό και λίγο λιγότερο απο την ταχύτητα του φωτός στά υλικά αντικείμενα.Περιλαμβάνει (κατά φθίνουσα σειρά πλάτους κύματος),τα ραδιοκύματα,τα μικροκύματα,την υπέρυθρη ακτινοβολία,το ορατό φώς,την υπεριώδη ακτινοβολία,τις ακτίνες Χ και τις ακτίνες γ.Οι δύο τελευταίες λέγονται ιονίζουσα ακτινοβολία και αποδεδειγμένα καταστρέφουν τους βιολογικούς ιστούς ενώ οι άλλες γενικά μεταφέρουν μικρή ενέργεια πρόσφατες όμως έρευνες έχουν αρχίσει να συσχετίζουν κάποιες απο αυτές με πάρα πολλές χρόνιες κυρίως ασθένειες .Eπίσης όσο μικραίνει το μήκος κύματος τόσο αυξάνει η συχνότητα ταλάντωσης.
Τέλος χωρίς την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν μπορούμε να ζήσουμε.Αν κλείσουμε ένα κουνέλι π.χ. σε ένα κλωβό Faraday(κλουβί που δεν επιτρέπει να περάσει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία) με τροφή,νερό και ο,τιδήποτε για τις ανάγκες του, το ζώο έχει πεθάνει σε 3-6 εβδομάδες.Δεν μπορούμε να ζήσουμε λοιπόν χωρίς την ΗΜΓακτινοβολία αλλά και αρρωσταίνουμε εξαιτίας αυτής.


2/Toξίνες:                                                                    

Όπως έχω πεί σε προηγούμενο άρθρο μου τοξίνες λέγονται τα δηλητήρια οποιουδήποτε είδους όπως μικροοργανισμοί,ακτινοβολίες,βαρέα μέταλλα κλπ. με συχνότητες διαφορετικές απο τις φυσιολογικές συχνότητες των οργάνων του οργανισμού. Βομβαρδιζόμαστε συνέχεια απο χιλιάδες είδη τοξινών εν δυνάμει παθογόνων για τον οργανισμό.Μπορεί να είναι εξωγενείς η ενδογενείς/έρχονται δηλαδή απ έξω η τις δημιουργεί ο οργανισμός σαν αντίδραση σε εξωτερικά ερεθίσματα π.χ.παθολογικές ορμονικές εκκρίσεις σαν αντίδραση σε ερεθίσματα,ελεύθερες ρίζες κλπ. Υγιής είναι ο οργανισμός που μπορεί να απαλάσσεται εύκολα με τις δικές του δυνάμεις απο τις τοξίνες. Τέλος σε μια γενικότερη μορφή αρνητικά καταπιεσμένα συναισθήματα όπως οργή,μίσος,ενοχή,θλίψη κλπ.με κάποιους μηχανισμούς δημιουργούν ένα όξινο περιβάλλον,ελαττώνουν την ικανότητα του οργανισμού να αποβάλλει τις τοξίνες και τελικά λειτουργούν αυτά καθ αυτά σαν ενδογενείς τοξίνες αλλοιώνοντας μακροπρόθεσμα τις συχνότητες των οργάνων.


3/Πως δρούν οι τοξίνες στον οργανισμό:

Απο την δουλειά των πρωτοπόρων του βιοσυντονισμού και της ομοτοξικολογίας (Ράιφ,Ρέιγκιαβικ,Voll ,Shmidt,Shimmel,Morel,Gering κλπ) είναι γνωστό οτι ο ανθρώπινος οργανισμός και γενικά όλα τa ζωντανά οργανικά συστήματα έχουν την ικανότητα να αποθηκεύουν τις παθολογικές πληροφορίες(τοξίνες).Και η πληροφορία δεν είναι τίποτα άλλο απο ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση.
Σύμφωνα λοιπόν με τις βασικές θεωρίες του βιοσυντονισμού και τη θεωρία της ομοτοξικολογίας οι τοξίνες εισβάλλουν κατακερματισμένα στον οργανισμό του ανθρώπου και συσσωρεύονται σε ένα χώρο που λέγεται μεσέγχυμα- απλοικά ανάμεσα στα κύτταρα και τα αγγεία.Δημιουργούν συμπλέγματα (clusters) και<τακτοποιούνται> με αυστηρά ιεραρχημένη δομή.Επειδή όμως βρίσκονται κατω απο την επίδραση εξωτερικών(κύρια των μαγνητικών πεδίων της γής) και εσωτερικών ηλεκτ/γνητικών πεδίων-όπως ένας μαγνήτης- δημιουργούν πόλους. Σε αυτούς τους πόλους συγκεντρώνονται πρόσθετα ηλεκτρομαγνητικα πεδία με συχνότητες εχθρικές για τις φυσιολογικές συχνότητες των οργάνων του οργανισμού. Το επίκεντρο αυτών των εχθρικών για τον οργανισμό ηλεκτρομαγνητικών πεδίων επιδρά στον γειτονικά διερχόμενο μεσημβρινό( μεσημβρινοί -σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική-είναι κανάλια ενέργειας που συνδέουν τα όργανα μας μεταξύ τους)και επιφέρει τη δυσλειτουργία των οργάνων και συστημάτων,γιατί τα όργανα απο την πλευρά τους έχουν την τάση να αντιδρούν εύκολα σε ασθενείς ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις. Οι πληροφορίες συσσωρεύονται σε <στρώματα> σε συγκεκριμένες περιοχές του οργανισμού -όπως σε ένα κρεμμύδι.Όσο πιο μεγάλο το βάθος των πληροφοριών τόσο πιο πολύ χρόνος θα χρειαστεί για να <ξεφλουδιστούν τα στρώματα του κρεμμυδιού>και να φτάσουμε στον πυρήνα.Ετσι τα όργανα αναγκάζονται πλέον να λειτουργούν αρχικά με την δική τους και την εχθρική συχνότητα μαζί και αν συνεχιστεί η εισβολή και ταυτόχρονα η δυσχέρεια αποβολής των τοξινών με τη συχνότητα μόνο της τοξίνης. Αυτό αργά η γρήγορα οδηγεί με κάποια συγκεκριμένη διαδικασία σε εκφύλιση του οργάνου,ασθένεια και τελικά θάνατο.


4/Πως απαλλασόμαστε απο τις τοξίνες μέσω του βιοσυντονισμού:                

Ο βιοσυντονισμός δρά, όπως ανακάλυψε ο Ράιφ,με την αύξηση της ταλάντωσης της κυτταρικής μεμβράνης παθογόνων μικροοργανισμών και γενικά παθολογικών κυτταρικών δομών ,μέσω του φαινομένου του συντονισμού,μέχρι την καταστροφή τους.Αυτό συμβαίνει όταν η εξωτερική συχνότητα που δίνουμε είναι ίδια με την ιδιοσυχνότητα της τοξίνης που θέλουμε να καταστρέψουμε(μικροοργανισμού,ακτινοβολίας κλπ).Όπως έχω πεί σε προηγούμενο άρθρο μου κλασσικό παράδειγμα είναι το ποτήρι που σπάει απο τη φωνή μιας σοπράνο.Είναι ουσιαστικά ομοιοπαθητική θεραπεία όπου αντί γιά το δυναμοποιημένο ομοιοπαθητικό φάρμακο δίνουμε έτοιμες συχνότητες.
Σύμφωνα με τις αρχές του Gering για την πορεία της θεραπείας η θεραπεία γίνεται με την αντίστροφη φορά δημιουργίας των συμπτωμάτων απο προσβολές απο τοξίνες.Δηλαδή -πολύ σχηματικά-αν αρχικά η προσβολή είναι ιός, μετά βακτήρια, μετά έλμινθες, πρώτα θα θεραπευτούν τα συμπτώματα που οφείλονται στούς έλμινθες μετά στα βακτήρια και μετά στους ιούς.Επίσης απο μέσα πρός τα έξω δηλ.π.χ.σε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 με προδευτική τύφλωση πρώτα θα ελεγχθεί το σάκχαρο(πάγκρεας/εσωτερικό όργανο/ενδόδερμα) και τέλος τα μάτια(οπτικό νεύρο/εγκέφαλος/εξωτερικό όργανο/εξώδερμα).
Τέλος σε μια ευρύτερη μορφή ,όπως θα την χρησιμοποιήσουμε στο παρόν άρθρο, μπορούμε να δούμε το φαινόμενο της βιοσυντονιστικής θεραπείας σαν μια γενικότερη μορφή συντονισμού συχνοτήτων όπου δηλαδή γίνεται συντονισμός <κρυφών η φανερών>συχνοτήτων ενός βιολογικού συστήματος με τις συχνότητες μια εξωτερικής πηγής (η οποία παίζει τον ρόλο της βιοσυντονιστικής συσκευής).Αυτή η εξωτερική πηγή μπορεί να είναι ο,τιδήποτε όπως ένα άτομο,μια κατάσταση η ακόμα και η ερμηνεία του ψυχαναλυτή/ψυχοθεραπευτή.


5/  Συντονισμός και ψυχολογία

Τι σχέση έχουν λοιπόν όλα αυτά με την ψυχολογία,ψυχανάλυση και γενικά τις διάφορου τύπου ψυχοθεραπείες;Επειδή το θέμα είναι σχετικά άγνωστο ακόμα θα προσπαθήσω να πω κάποιες απόψεις μου κύρια για τις ψυχαναλυτικού και τις σωματικού τύπου ψυχοθεραπείες σε σχέση με το φαινόμενο του συντονισμού, αποτέλεσμα της προσωπικής μου ανάλυσης και της χρόνιας ενασχόλησης μου με την ολιστική ιατρική και γενικά τις διάφορες σωματικές και ενεργειακές θεραπείες. Ας φανταστούμε ένα μεγάλο δωμάτιο με πάρα πολλές πόρτες/εισόδους ολόγυρα.Το δωμάτιο είναι έτσι χωρισμένο με τοίχους απο το δάπεδο μέχρι την οροφή που όποιος μπαίνει απο την μία πόρτα δεν μπορεί να δεί τον άλλο που μπαίνει απο την άλλη πόρτα μπορεί όμως να δεί μόνο τον διάδρομο και ένα μικρό κομμάτι της οροφής στο ταβάνι που επίσης είναι χωρισμένο λόγω των τοίχων ομοιόμορφα με το πάτωμα. Η κάθε πόρτα έχει μία ετικέττα η πρώτη γράφει ψυχανάλυση,η δεύτερη θεραπείες Gestalt,η τρίτη Ραιχική ψυχοθεραπεία,η τέταρτη Ρέικι,η πέμπτη αγιουβέρδα κλπ.Στο μέσο του ταβανιού λάμπει μιά λάμπα που βγάζει ένα εκτυφλωτικό άσπρο φώς, ο κάθε επισκέπτης όμως βλέπει μόνο ένα τμήμα του λαμπτήρα-γιατί αυτό μόνο του επιτρέπουν να βλέπει οι δύο τοίχοι που φτάνουν μέχρι την οροφή .Θεωρεί λοιπόν ο καθένας οτι αυτό είναι όλο το φώς.Κανείς δεν μπορεί να δεί ολόκληρο τον λαμπτήρα και κανένας δεν βλέπει τους άλλους επισκέπτες ούτε πιστεύει οτι βλέπουν και οι άλλοι. Αν γίνει όμως κάποιου είδους σεισμός και πέσουν οι τοίχοι-χωρίσματα θα φανεί όλο το εκτυφλωτικό φώς.Τότε όλοι ,μετά κάποιο διάστημα προσαρμογής θα αρχίσουν να λένε:Πώς και δεν το βλέπαμε τόσο καιρό,τι πλάνη είχαμε. Σ αυτή την απλή αλληγορία οι τοίχοι συμβολίζουν τα στεγανά του μυαλού μας που μας εμποδίζουν να δούμε το όλον και το φώς συμβολίζει την ενέργεια. Κάτι τέτοιο θεωρώ ότι γίνεται και στις διαφορες ψυχοθεραπείες και σχολές ψυχολογίας(όπως και σε όλους σχεδόν τους τομείς της πραγματικότητας), οι οποίες φαίνονται επιφανειακά τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά για μένα είναι απλά διαφορετικοί τρόποι αντίληψης και επεξεργασίας του ίδιου πράγματος το οποίο είναι οι ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις/συχνότητες και ο συντονισμός η όχι αυτών, ενέργειας δηλαδή στίς διάφορες καταστάσεις και μορφές της.
Ο Φρόυντ είχε πεί κάποτε ότι στο μέλλον θα μπεί φώς στις ψυχολογικές ανακαλύψεις του σε άλλο επίπεδο και γενικά θα αρχίσουν να γίνονται κατανοητοί σε άλλο επίπεδο πολλοί απο τους ψυχολογικούς όρους που αυτός εισήγαγε. Πιστεύω οτι όροι όπως απώθηση, προβολή, μετουσίωση, εξιδανίκευση, ενδοβολή, παλινδρόμηση, εγώ,υπερεγώ, ασυνείδητο, μεταβίβαση, εκδραμάτιση κλπ. μπορούν να ειδωθούν απο καινούργια οπτική και να γίνει πραγματικά κατανοητή η βαθύτερη ουσία τους όταν ειδωθούν με όρους ενέργειας. Γενικά θεωρώ ότι είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης-και αυτό έχει ήδη αρχίσει να γίνεται σε ένα διεθνές επίπεδο και όχι μόνο στον τομέα της ψυχολογίας. Η επανάσταση του βιοσυντονισμού και γενικά της ενεργειακής ιατρικής ανοίγει μια παλιά/καινούργια οπτική που μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα.


6/ Ψυχικό τραύμα και τοξίνες

Ένα ψυχικό τραύμα θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε -όπως είπα και πιο πάνω-και σαν μιά ενδογενή τοξίνη -καλύτερα σαν ένα σύμπλεγμα τοξινών-ένα σύμπλεγμα δυσαρμονικών για τον οργανισμό συχνοτήτων δηλαδή. Για απλοποίηση και κατανόηση θα παρουσιάσω το απωθημένο ψυχικό τραύμα με ένα ιό σε λαθροβίωση(υπάρχει στον οργανισμό ανενεργός). Για όσους έχουν εμπειρία απο ψυχοδυναμικού τύπου θεραπείες ξέρουν ότι η ανάδυση των θαμμένων ψυχικών τραυμάτων γίνεται μετ εμποδίων, <μεταμφιεσμένη> , απο τα πιο περιφερειακά και ανώδυνα στα πιο κεντρικά και επώδυνα ψυχικά τραύματα σε αντίστροφη φορά απο την δημιουργία τους -όπως γίνεται και στην ολιστική θεραπεία.Είναι σαν να ξεφλουδίζουμε στρώματα-στρώματα ένα <ψυχοκρεμμύδι>. Τέλος όσο πιο σημαντικό το ξεχασμένο ψυχικό τραύμα τόσα παιχνίδια,κόλπα,φυγές κλπ.μας παίζει ο εαυτός μας για να μην το συνειδητοποιήσουμε. Θα πω λοιπόν σχηματικά ορισμένες πολύ συνηθισμένες ψυχολογικές καταστασεις ιδωμένες κάτω απο τη σκοπιά των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων ,συντονισμού και ενέργειας.


7/Παιδική και ενήλικη ζωή:                                                          

Είναι κοινός τόπος ανάμεσα σε όσους έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά η όχι με ψυχολογικές διεργασίες ότι ο κεντρικός άξονας που μας καθορίζει στην ενήλικη ζωή μας είναι η παιδική μας ηλικία.Η ζωή μας προχωράει ανάλογα με τα ψυχικά τραύματα που είχαμε ως βρέφη και παιδιά και τις απαντήσεις που δίνουμε σ αυτά.Η ζωή γενικά είναι πολύ μικρή για τους περισσότερους ανθρώπους και πολύ μεγάλη για όσους είναι <έτοιμοι>/δεν έχουν ιδιαίτερα ψυχικά τραύματα να ξεπεράσουν ,ξέρουν τι τους γίνεται,τι θέλουν πραγματικά κλπ. σε μια νεαρή ηλικία.
Για αυτούς τους περισσότερους ανθρώπους όμως που είναι γεμάτοι ψυχοτραυματικές καταστάσεις η ενήλικη ζωή είναι μια δεύτερη ευκαιρία να διαπραγματευτούν και να δώσουν απαντήσεις στα απωθημένα ψυχικά τραύματα της παιδικής ηλικίας-γιατί αλλοιώς δεν θα ζήσουν τίποτε. Αυτό γίνεται με το να αναπαράγουν στην ενήλικη ζωή τους τις ίδιες καταστάσεις,συνθήκες της παιδικής ηλικίας με καινούργια πρόσωπα, που πάντα με κάποιο τρόπο σχετίζονται με την παιδική ηλικία (λέγεται και εκδραμάτιση σαν μηχανισμός άμυνας του εγώ κάποιος παίζει θέατρο την κρυφή ζωή του δηλαδή). Αυτό όπως θα προσπαθήσω να δείξω δρά θεραπευτικά και γίνεται με το φαινόμενο του συντονισμού>είναι ουσιαστικά δηλαδή ομοιοπαθητική θεραπεία όπου τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια /όπως ακριβώς η βιοσυντονιστική συσκευή καταστρέφει ένα μικροοργανισμό. Με τη βιοσυντονιστική συσκευή σκοτώνουμε τον όποιο μικροοργανισμό δίνοντας ίσης συχνότητας ταλαντώσεις με τη συχνότητα ταλάντωσης του μικροοργανισμού.Ετσι αυξάνει το πλάτος ταλάντωσης και καταστρέφεται η κυτταρική του μεμβράνη. Στο κρυμμένο ψυχικό τραύμα με τον κρυμμένο θυμό, ενοχή κλπ. συμβαίνει κάτι ανάλογο-όταν υπάρξει συντονισμός-δηλαδή στην ενήλικη ζωή απο μια εξωτερική πηγή <σπάει η κυτταρική ψυχική μεμβράνη > και τα καταπιεσμένα συναισθήματα αναδύονται και μπορούν να διαπραγματευτούν (η όχι) απο το εγώ. Η εξωτερική πηγή όπως είπα πιο πάνω μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, μια κατάσταση η ακόμα και η ερμηνεία ενός (καλού) ψυχαναλυτή.


8/Παραδείγματα:

Θα φέρω δύο πολύ συνηθισμένα παραδείγματα για να γίνει κατανοητό τι εννοώ: α/Έστω μια κοπέλλα που σαν παιδί την κακοποιούσε,αδιαφορούσε και εγκατάλειπε ο πατέρας της και αυτή επειδή σαν παιδί δεν είχε υποστήριξη και φοβόταν δεν αντιδρούσε .Οι συχνότητες αυτές της δυστυχίας,του πόνου ,οργής,ενοχής κλπ.έχουν απωθηθεί είναι δηλαδή ,όπως ακριβώς και η συχνότητα ενός ιού,σε λαθροβίωση μέσα της, στο λεγόμενο ασυνείδητο. Αυτή βέβαια δεν έχει ιδέα γι όλα αυτά. Μεγαλώνοντας βρίσκει έναν άντρα με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον πατέρα ο οποίος την κακοποιεί,αδιαφορεί επίσης κλπ. Ολοι της λένε να τον αφήσει-απο συγγενείς,φίλοι μέχρι διαφόρου τύπου επαγγελματίες ψυχικής υγείας αυτή όμως επιμένει-δηλώνει και είναι <ερωτευμένη>. Γιατί το κάνει όμως; Ουσιαστικά γίνεται ψυχο-βιο-συντονισμός και ο <κακός>αυτός σύζυγος είναι κάτι σαν βιοσυντονισμός/ομοιοπαθητικό φάρμακο.Το κάνει δηλαδή για να αναπαράγει το παλιό ξεχασμένο ψυχικό τραύμα(την ξεχασμένη κακοποίηση απο τον πατέρα) επειδή οι συνθήκες/συχνότητες που δημιουργούνται με τον <κακό> σύζυγο είναι παρόμοιες των ξεχασμένων συνθηκών/συχνοτήτων της παιδικής της ηλικίας και μέσω του φαινομένου του συντονισμού ,να το <ανοίξει> όπως καταστρέφεται και ανοίγει η κυτταρική μεμβράνη κάποιου μικροοργανισμού με την αύξηση της ταλάντωσης. Τι θα κερδίσει όμως έτσι; Έτσι θα μπορέσει να ξαναβιώσει τα ξεχασμένα συναισθήματα της παιδικής ηλικίας να τα ξαναδιαπραγματευτεί σαν ενήλικη και να δώσει απαντήσεις. Επίσης θα γίνει πιο δυνατή γιατί θα ελευθερώσει ενέργεια που χρησιμοποιούσε για να κρατά <ξεχασμένο>μέσα της το ψυχικό τραύμα της κακοποίησης της από τον πατέρα. Βλέπουμε λοιπόν ότι όπως η βιοσυντονιστική συχνότητα/ ομοιοπαθητικό φάρμακο ενεργοποιεί τις υγιείς δυνάμεις του οργανισμού μας για να θεραπευτούμε έτσι και εδώ γίνεται κάποιου είδους βιοσυντονιστική/ομοιοπαθητική θεραπεία σε ένα άλλο επίπεδο.Τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια λοιπόν μόνο που εδώ πρέπει να το προσαρμόσουμε για την περίπτωση καλύτερα:Τα όμοια που δημιουργούμε εμείς στο εξωτερικό περιβάλλον θεραπεύουν τα όμοια που κρύβουμε μέσα μας. Πίσω στο παράδειγμα μας τώρα αρχικά υπάρχει η επιθυμία της να αλλάξει τον <κακό>σύζυγο -δηλαδή να την αγαπούσε ο μπαμπάς της-όταν όμως με τον καιρό τελειώσει αυτή η ψευδαίσθηση, τότε αρχίζει η πραγματική αυτοθεραπεία της-αναδύονται δηλ.τα καταπιεσμένα συναισθήματα που ένοιωθε κάποτε για τον πατέρα της=σπάει <η κυτταρική ψυχική μεμβράνη> και ταυτόχρονα αναδύονται και οι υγιείς απαντήσεις του οργανισμού της(π.χ. να τον εγκαταλείψει,να δείξει την οργή που είχε κάποτε στον πατέρα της,να τον τιμωρήσει κλπ.) Και να βρεί τι να κάνει. Όταν ο βαθύτερος εαυτός της κρίνει οτι έχει ολοκληρωθεί η αυτοθεραπεία της και έχει δώσει απαντήσεις-έχει φύγει ,χωρίσει κλπ.θα εμφανιστεί <όλως τυχαία> ένας άλλος άντρας διαφορετικός από τον προηγούμενο που θα την αγαπάει,προσέχει κλπ. Αυτή βέβαια τον <κάλεσε>-παρ ότι αυτή το θεωρεί <τυχαίο>- γιατί τώρα είναι έτοιμη να αναδυθεί ο υγιής εαυτός της(=πιο φυσιολογικές για τον οργανισμό της συχνότητες). Οι συχνότητες λοιπόν του απωθημένου ψυχικού τραύματος παίζουν το ρόλο των παθολογικών συχνοτήτων του όποιου μικροοργανισμού/και η σχέση με τον <κακό>σύζυγο παίζει τον ρόλο της βιοσυντονιστικής συσκευης .
Η κοπέλλα βέβαια στο παράδειγμα μας μπορεί να διαλέξει -λόγω π.χ.πιέσεων απο γονείς,κοινωνικό περιβάλλον κλπ.-μια άλλη απάντηση: Να βρεί απο την αρχή ένα σύζυγο,χωρίς να έχει διαπραγματευτεί -είτε σαν παιδί αντιδρώντας είτε σαν ενήλικη με τον τρόπο που έδειξα-το απωθημένο της,που είναι(ο σύζυγος) το ακριβώς αντίθετο απο τον πατέρα της είναι δηλαδή ήρεμος,πράος την προσέχει της φέρεται ευγενικά κλπ. Τότε όμως δεν γίνεται συντονισμός. Εάν λοιπόν δώσει αυτή την απάντηση, χωρίς να έχει διαπραγματευτεί το απωθημένο με τον πατέρα της -δεν θα λυθεί ποτέ το οιδιπόδειο και δεν θα έχει ποτέ πραγματική ικανοποίηση.Αργά η γρήγορα τότε θα <καλέσει>μέσα απο το ηλεκτρομαγνητικό της πεδίο τον άντρα/συντονιστή π.χ.μια παράλληλη εξωσυζυγική σχέση για να διαπραγματευτεί το πρόβλημα με τον τρόπο που είπα παραπάνω. Αν όμως ο δεύτερος <καλός>σύζυγος έρθει μετά που έχουν εκφραστεί οι απωθημένες συχνότητες και έχουν δοθεί απαντήσεις -τότε είναι αλλοιώς και θα έχει καλή εξέλιξη. Εννοείται βέβαια ότι μόνο τον <κακό>θα <ερωτευτεί> γιατί μόνο μ αυτόν υπάρχει συντονισμός με το απωθημένο πατρικό πρόσωπο.Όταν πάψει να νοιώθει θυμωμένη και ταυτόχρονα ερωτευμένη με τον πρώην <κακό> σύζυγο τότε τον έχει ξεπεράσει=έχουν αποβληθεί αρκετές <ψυχοτοξίνες>(οργή,μίσος,θλίψη,ενοχή,γιατί σε μένα αυτό;κλπ.).
Πάντα στη ζωή κάθε στιγμή κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε το οποίο είναι η συνισταμένη των συγκρούσεων που γίνονται κάθε στιγμή μέσα μας και στο τέλος πάντα καταλήγουμε να κάνουμε αυτό που πάντα θέλαμε αλλά δεν είμασταν έτοιμοι να το δούμε. Οι άνθρωποι συνέχεια <καλούν> ανθρώπους και καταστάσεις με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο συγκεκριμένων περιοχών του σώματος(αυτός είναι ο ενεργειακός μας μαγνήτης), με τους οποίους συντονίζουν τα κρυμμένα συμπλέγματα συχνοτήτων μέσα τους για να λυθούν μέσα απο το συντονισμό και να προχωρήσουν στο τι θα ήθελαν πραγματικά στη ζωή τους.Εδώ να διευκρινίσω ότι μιλώ για συνηθισμένους καθημερινούς ανθρώπους που έχουν κάποιο στοιχειωδώς έστω δομημένο Εγώ και και όχι για βαρειά ψυχιατρικά περιστατικά που υπάρχει αποδόμηση του Εγώ και πρωτόγονοι μηχανισμοί άμυνας. Δυστυχώς για τους περισσότερους ανθρώπους αυτός ο χρόνος της <διαπραγμάτευσης>των ψυχοτραυμάτων,κρατάει μια ολόκληρη ζωή και όταν επιτέλους είναι ελεύθεροι και ικανοί να δούν την αλήθεια είναι πλέον αργα. Βέβαια αρκετοί απαντούν μέσα τους οτι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν τίποτα και υποτάσσονται απο μικροί.Αυτοί είναι χαμένοι και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν γιατί απλά δεν θέλουν/έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους.Όλα αυτά -το ξαναλέω-γίνονται ασυνείδητα-δεν καταλαβαίνουμε τίποτα εκτός κι αν για κάποιο λόγο αρχίζουμε να ψαχνόμαστε. Τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια λοιπόν.
Παράδειγμα Β/Έστω ένα παιδί φυλακισμένο που πνίγεται στο σπίτι του η/και στο σχολείο. Θέλει ως παιδί να φύγει αλλά φοβάται σαν παιδί την επιβίωση και το άγνωστο της ελευθερίας, ενώ μέσα στη <φυλακή> είναι δυστυχισμένο αλλά ασφαλές.θέλει να φύγει αλλά έχει συντονιστεί με τη <φυλακή> του.Ολες αυτές οι συχνότητες των διαφόρων καταστάσεων μέσα στη <φυλακή>υπάρχουν ασυνείδητα απωθημένες μέσα του με τον ίδιο τρόπο που είπα πιο πάνω.Στο τέλος αρχίζει και συνηθίζει την καταπίεση/του φαίνεται <φυσιολογικό> να είναι έτσι εγκλωβισμένο και αυτό γίνεται όταν το σώμα και το μυαλό του μέσω της θωράκισης(όπως την ανέλυσε και εννοούσε ο Βίλχεμ Ράιχ) ταυτιστεί με την εξωτερική φυλακή του γίνει αυτός δηλαδή η φυλακή του. Αν ζητήσει όμως να αλλάξει την μοίρα του μια συνηθισμένη απάντηση στην ενήλικη ζωή του είναι η εξής: Χωρίς να το γνωρίζει η να καταλαβαίνει το γιατί το κάνει βρίσκει μια παρόμοια περιοριστική και ευνουχιστική κατάσταση στον εργασιακό η οικογενειακό του χώρο η και στα δύο -με συμπλέγματα συχνοτήτων ίδια με του καταπιεστικού περιβάλλοντος της παιδικής του ηλικίας. Θα χάσει αρκετά κρίσιμα χρόνια απο τη ζωή του για να διαπραγματευτεί το απωθημένο του πρόβλημα(να συγκρουστεί με τον εργοδότη-πατέρα,τους συναδέρφους-αδερφό/αδερφή/συμμαθητές ο,τι κουβαλάει τέλος πάντων ) και άν είναι <τυχερό> θα έχει χρόνο μετά για να προχωρήσει στο τι θα ήθελε πραγματικά να κάνει στη ζωή του.Θα αναπαράγει δηλαδή στην ενήλικη ζωή του αυτό που τον φυλάκιζε π.χ. το σχολείο /βρίσκοντας ένα παρόμοιο εργασιακό περιβάλλον για να δώσει απαντήσεις.
Βλέπουμε λοιπόν και εδώ την εξίσωση -παρομοίωση με βιοσυντονιστική θεραπεία: μικροοργανισμοί σε λαθροβίωση-καταπιεστικό παιδικό περιβάλλον, συσκευή βιοσυντονισμού που δίνει ίδια συχνότητα με ιδιοσυχνότητα μικροοργανισμου-καταπιεστικό εργασιακό περιβάλλον με ίδιες συχνότητες με παιδική ηλικία. Βέβαια και εδώ το παιδί αυτό μπορεί να διαλέξει να αποφύγει ο,τιδήποτε του θυμίζει την παιδική του φυλακή αλλά αργά η γρήγορα οι κρυμμένες απωθημένες συχνότητες θα <καλέσουν> για να δοθούν λύσεις και απαντήσεις.


9/Συντονισμός και επιλογή ερωτικού συντρόφου

Γενικά στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου ισχύει οτι όσο λιγότερο ψυχοτραυματικές καταστάσεις της παιδικής ηλικίας υπάρχουν όσο πιο ικανοποιητικά δηλαδή ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της παιδικής μας ηλικίας (συνήθως γονείς, αδέρφια αλλά και θείες, γιαγιάδες, παππούδες κλπ. ανάλογα για τον καθένα) τόσο πιο εύκολα βρίσκουμε τα πάντα στον ερωτικό σύντροφο που διαλέγουμε στην ενήλικη ζωή μας (πόθος,έρωτας,αγάπη,συντροφικότητα) τόσο πιο πολύ δηλαδή είναι ολοκληρωμένη και μόνιμη η επιλογή μας. Όσο πιο πολλές ψυχοτραυματικές καταστάσεις υπάρχουν -όσο λιγότερο ικανοποιητικά δηλαδή ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της παιδικής μας ηλικίας-τόσο λιγότερες ικανοποιητικές επιλογές κάνουμε(π.χ. για μια γυναίκα: σε άλλον άντρα ψάχνει <αγάπη>,σε άλλον έρωτα,αλλάζει συνέχεια συντρόφους κ.ο.κ.). Η αιτία είναι ότι προσπαθεί να αναπαράγει και να ξαναζήσει την τραυματική παιδική ηλικία για να βρεί απαντήσεις -όπως το πρώτο παράδειγμα που δώσαμε.
Πάντα η επιλογή του ερωτικού συντρόφου είναι ασυνείδητος και αυτό που γίνεται-μιλώ για πετυχημένες επιλογές - είναι ότι πρέπει οι δονήσεις του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του/της να αλληλοσυμπληρώνονται και να συντονίζονται με τις δικιές μας απωθημένες συχνότητες, έτσι ώστε να ανοίγουν μπλοκαρισμένα τσάκρα σε αμφότερους τους συντρόφους,να κυκλοφορεί η ενέργεια στους μεσημβρινούς και να υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση .Ο ένας σώζει τον άλλο δηλαδή.Είναι κάτι σαν το φίς και την πρίζα/όταν οι υποδοχές ταιριάζουν περνάει ρεύμα αλλοιώς όχι.
Βέβαια υπάρχουν δεκάδες βασικοί συνδυασμοί και παραλλαγές στην ανθρώπινη ερωτική ζωή που δεν μπορούμε να αναφέρουμε εδώ αλλά η βασική αρχή είναι η ίδια: Πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται ενεργειακά. Επίσης όσο πιο πολλά ενεργειακά κέντρα αλληλοσυμπληρώνονται τόσο πιο σταθερή και ικανοποιητική είναι η σχέση. Τέλος όσο πιο ανεπτυγμένος είναι κάποιος ενεργειακά τόσο λιγότερο εξαρτητικές είναι οι σχέσεις του(παθιασμένος έρωτας με ημερομηνία λήξης, τριγωνικές και εξαρτητικές καταστάσεις κλπ.). Όλα αυτά το επαναλαμβάνω γίνονται ασυνείδητα και εξωτερικά φαίνονται συμπτώσεις ή τυχαία.
Το σεξ τέλος πολύ απλοποιημένα είναι η πιο κοντινή έκφραση των ανωτέρω, συντονισμός, μίξη και ανταλλαγή ενεργειών ανάμεσα στους συντρόφους. Η γυναίκα γενικά δίνει απο τα ανώτερα τσάκρα και ο άντρας απο τα κατώτερα. Ετσι κλείνουν διάφορα κυκλώματα ενέργειας που όταν είναι αμοιβαίο (υπάρχει συντονισμός δηλαδή) οδηγεί σε πολύ μεγάλη ικανοποίηση.


10/Συντονισμός και υποκατάστατες ικανοποιήσεις

Πάντα για να υπάρξει ικανοποίηση μέσα μας απο την πραγματικότητα πρέπει να έχει γίνει κάποιου είδους συντονισμός δικών μας με εξωτερικές συχνότητες.
Το υποκατάστατο συντονίζεται με κάποιες απο τις συχνότητες του ποθητού αντικειμένου,αλλά όχι όλες, έτσι δίνει κάποια μικρή ικανοποίηση με ποιό εύκολο τρόπο-αποφεύγοντας δηλ.τους κινδύνους που θα υπήρχαν στην πιθανή σύγκρουση για τη διεκδίκηση του πρωτογενούς αντικειμένου.
Παραδείγματα:
Α/ Κάποιος επιθυμεί να έχει ερωτικές επιτυχίες και όμορφες γυναίκες -αυτό όμως στο μυαλό του συνεπάγεται σύγκρουση με πολλούς και διάφορους και μετρώντας τις δυνάμεις του θεωρεί ότι είναι λίγος για κάτι τέτοιο.Μιά υποκατάστατη ικανοποίηση θα ήταν να κοιτάζει τον εαυτό του-αυτό που θα ήθελε να κάνει δηλαδή, μέσα από τούς άλλους - παρακολουθεί ερωτικές σκηνές,πορνό κλπ.ζεί έτσι σε ένα ψευδαισθητικό σεξουαλικό σύμπαν όπου έχει μια άμεση μικρή ικανοποίηση απο την παρακολούθηση χωρίς να χρειάζεται να κινδυνέψει να διεκδικήσει αυτά στην πραγματικότητα.Υπάρχει μερικός συντονισμός και όχι πλήρης διότι απουσιάζει η σύγκρουση (Αποφεύγοντας τη σύγκρουση δεν αναπτύσσονται τα ενεργειακά μας κέντρα). Μια άλλη επιλογή υποκατάστατης ικανοποίησης-για το ίδιο άτομο- είναι ζώντας μέσα απο τους άλλους πάλι να κάνει <φίλους> άντρες που θα ήθελε να είναι αυτός-έχουν δηλαδή πολλές γυναίκες,επιτυχίες κλπ.-παίρνει λοιπόν κάποια ικανοποίηση σαν <φίλος>του φίλου του- απωθημένου εαυτού του,κάνει παρέα με τις γυναίκες που ονειρεύεται χωρίς να χρειάζεται να συγκρουστεί .Εδώ υπάρχει πάλι μερικός συντονισμός και μερική ικανοποίηση απουσιάζει όμως πάλι η σύγκρουση συνεπώς η ικανοποίηση είναι πολύ λίγη.Βέβαια άν αποκτήσει δύναμη ξαφνικά(π.χ. χρήμα,δόξα,εξουσία)τότε θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό.Το αντίστοιχο συμβαίνει με τις γυναίκες <φίλες>.
Β/ Ενας έφηβος θέλει να κάνει πολλά και διάφορα κατορθώματα.Ο έξω κόσμος όμως τον τρομάζει,δεν ξέρει τίποτα γι αυτόν. Παίζει λοιπόν πολεμικά παιχνίδια στον υπολογιστή όπου είναι συνέχεια ο νικητής χωρίς τον κίνδυνο να συγκρουστεί να τραυματιστεί η να χάσει.Τι συμβαίνει εδώ;έχει κάποια ικανοποίηση λόγω συντονισμού επειδή αναπαράγει αυτό που έχει στο μυαλό του αλλά επειδή είναι στον υπολογιστή και όχι στην πραγματικότητα συντονίζονται μόνο κάποιες συχνότητες και η ικανοποίηση είναι μερική. Απουσιάζουν πάλι οι συχνότητες του φόβου, δράσης, κίνησης δηλαδή ουσιαστικά το σώμα(όπως πιο πάνω).
Γ/ Τελικά την έννοια της υποκατάστατης ικανοποίησης μπορούμε να την παρομοιάσουμε και με την αντιγραφή με τη βιοσυντονιστική συσκευή ενός φαρμάκου ομοιοπαθητικού η όχι.Αντιγράφουμε τις συχνότητες δηλαδή και δημιουργούμε ένα καινούργιο φάρμακο που ο οργανισμός το αναγνωρίζει ως το αρχικό αλλά είναι πιο αδύναμο απο το μητρικό γιατί δεν υπάρχει η βιοχημική ουσία.Το καινούργιο αυτό φάρμακο έχει παρόμοια δράση με το μητρικό αλλά είναι λιγότερο αποτελεσματικό.Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην ψυχολογία:στο υποκατάστατο όπως είπαμε πιο πάνω υπάρχει κάποιου είδους συντονισμός αλλά επειδή στην ουσία το διαλέγουμε για να μην βρεθούμε στην ανάγκη να συγκρουστούμε και να διαλέξουμε, λείπουν πολλές συχνότητες είναι δηλαδή πιο αδύναμο ενεργειακά και ο συντονισμός δεν είναι πλήρης. Λείπουν συχνότητες κύρια σωματικά καταστάσεων επειδή λείπει η σύγκρουση και ο κίνδυνος.
Θα ήταν ενδιαφέρον επίσης -και πιστεύω ότι αργά η γρήγορα θα γίνει,να δούμε κάποια στιγμή κάτω απο τη σκοπιά των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων και του συντονισμού πιο εξειδικευμένες ψυχαναλυτικές έννοιες όπως π.χ. άμυνες του Εγώ (όπως έχουν οριστεί απο την Άννα Φρούντ κύρια τις πιο συνηθισμένες όπως απώθηση, προβολή, μετουσίωση, ενδοβολή κλπ.) καθώς και το πιο βασικό φαινόμενο που στηρίζεται και βοηθάει η ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία:την μεταβίβαση.
Τέλος την σχέση συντονισμού και μπλοκαρίσματος της ενέργειας λόγω φόβου στην παιδική ηλικία (ελαττώνεται η αναπνοή, σφίγγονται σπλάχνα και μύες αλλοιώνονται οι συχνότητες των οργάνων) καθώς και την σχέση συντονισμού και παλινδρόμησης (ενεργοποιούνται πρώιμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία με <πομπό> τη στοματική και πρωκτική ικανοποίηση, χάνεται η ενέργεια απο συγκεκριμένα σημεία του σώματος κλπ.) θα την αναπτύξουμε σε άλλο άρθρο.


11/Συντονισμός και κοινωνία

Η ανθρώπινη κοινωνία δρά όπως ένας ανθρώπινος οργανισμός.Αυτό που γίνεται δηλαδή στον βιολογικό μικρόκοσμο γίνεται και στον κοινωνικό μακρόκοσμο.Αν φανταστούμε λοιπόν όλη την ανθρωπότητα σαν ένα τεράστιο οργανισμό οι διάφορες κλίκες διεθνών πάμπλουτων ανθρώπων και παγκόσμιων οργανωμένων συμφερόντων δρούν σαν τοξίνες για την ανθρωπότητα.Συνδέονται και συντονίζονται (μέσω των ΜΜΕ-κύρια τηλεόραση-και συνεργάτες κυβερνητικούς αξιωματούχους και τοπική πλουτοκρατία στις διάφορες χώρες του κόσμου) με τον εγκέφαλο των ανθρώπων-με συγκεκριμένες τεχνικές και αλλοιώνουν -όπως ακριβώς οι τοξίνες τα όργανα -την υποσυνείδητη σκέψη και πεποιθήσεις αυτών-οι οποίοι είναι βέβαια ήδη ενεργειακά αδύναμοι απο την παιδική ηλικία οικογένεια,σχολείο κλπ. Αναγκάζουν λοιπόν τον κόσμο-όπως δείξαμε πιο πάνω οι τοξίνες τα όργανα- να έχει τη δική τους συχνότητα και όχι τη δική του- ο εγκέφαλος δηλαδή των περισσοτέρων ανθρώπων να συντονίζεται σε συχνότητες που δεν είναι δικές του-ένας μαζικός υπνωτισμός δηλαδή. Μέσω αυτού του συντονισμού περνάνε τα υποσυνείδητα μηνύματα που θέλουν -όλοι π.χ.θα πρέπει να ξέρουν οτι δεν γίνεται τίποτα ,υπάρχει ένας πανίσχυρος big-brother που τους ελέγχει κάθε δευτερόλεπτο και τον τρέμουν, ενω ταυτόχρονα πρέπει να ονειρεύονται μεζονέτες,εξοχικά και κόττερα συνδυασμένα πάντα βέβαια με σεξουαλικές ψευδαισθήσεις άμεσης ικανοποίησης-συνεπώς να κάνουν ο,τιδήποτε για να τ αποκτήσουν,έτσι καταχρεωμένοι και εγκλωβισμένοι να πληρώνουν συνέχεια λογαριασμούς ένας φαύλος κύκλος δηλαδή χωρίς τέλος . Σ αυτά προστίθεται ότι εκτός απο φοβισμένος,εγκλωβισμένος και καταχρεωμένος κάποιος καταλήγει να είναι και μισοάρρωστος, χωρίς να καταλαβαίνει όμως τι του φταίει πραγματικά -να θεωρεί την όποια αρρώστεια τυχαίο γεγονός η <έτσι το ήθελε ο Θεός> αποτέλεσμα της έλλειψης πραγματικής γνώσης:Ποιός είμαι πραγματικά,τι πρέπει να κάνω για να είμαι σωματικά,ψυχικά και πνευματικά υγιής και δυνατός,πως κερδίζω στις μάχες της ζωής κλπ. Ετσι αδύναμοι και κρυφά άρρωστοι η φανερά μισοάρρωστοι οι περισσότεροι υποτάσσονται στη μοίρα τους σε μια πνευματική και οικονομική σκλαβιά-χωρίς να ξέρουν πραγματικά τι τους φταίει -και ζούν με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει, κάτι που δεν γίνεται ποτέ.
Επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά γίνονται ασυνείδητα και επιφανειακά δεν φαίνεται τίποτα.


12/ Επίπεδο δόνησης

Μπορούμε να ονομάσουμε για λόγους συνεννόησης ως επίπεδο δόνησης τον μέσο όρο των εκατομμυρίων ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων που γίνεται μέσα μας κάθε στιγμή.Ταλαντώσεις των οργάνων,κυττάρων,υποκυτταρικών σωματιδίων του οργανισμού.
Ένα παράδειγμα για τις συχνότητες που εκπέμπουμε:Το 1992 στο ανεξάρτητο τμήμα των ανατολικών σπουδών του Πανεπιστημίου του Cheny στην Washigton,φτιάχτηκε το πρώτο monitor μέτρησης συχνοτήτων στον κόσμο.Όπως φάνηκε η μέση συχνότητα του ανθρώπινου σώματος στη διάρκεια της ημέρας είναι 62-68Hz.H συχνότητα ενός υγιούς σώματος είναι 62-72 Ηz.Οταν πέφτει η συχνότητα το ανοσoποιητικό σύστημα <συμβιβάζεται> ΄το οποίο σημαίνει γίνεται πιο αδύναμο. Εδώ να δώσουμε μερικές συχνότητες που βρήκε αυτή η ομάδα:
Εγκέφαλος ιδιοφυούς ανθρώπου: 80-82 Hz
Εύρος δόνησης εγκεφάλου: 72-90 MHz
Φυσιολογική συχνότητα δόνησης εγκεφάλου 72 MHz
Ανθρώπινο σώμα:62-78 MHz
Ανθρώπινο σώμα πάνω απο τον ώμο: 72-78 MHz
Ανθρώπινο σώμα κάτω απο τον ώμο: 60-68 MHz
Θυροειδείς και παραθυροειδείς αδένες:62-68 MHz
Θύμος: 65-68 MHz
Καρδιά: 67-70MHz
Πνεύμονες: 58-65 MHz
Συκώτι: 55-60 MHz
Πάνγκρεας:60-80 MHz
Κρυώματα και ιώσεις ξεκινούν στα: 57-60 Hz
Η αρρώστεια ξεκινά στα: 58 Hz
Η ανάπτυξη της Candida ξεκινά στα: 55 Hz
Η ανάπτυξη του Εpstein-Barr ξεκινά στα : 52Hz
Ενδοτικότητα στον καρκίνο στα: 42 Hz
Θάνατος στα: 25 Hz


13/Επίπεδο δόνησης και ψυχολογία

Όπως φαίνεται πιο πάνω είμαστε τόσο πιο καλά όσο πιο ψηλά είναι το <επίπεδο δόνησης μας>.Μπορούμε λοιπόν να πούμε, αφού πιο πάνω παρουσιάσαμε το ψυχικό τραύμα με ένα σύμπλεγμα τοξινών, ότι όσο πιο ψηλα είναι το επίπεδο δόνησης μας =όσο πιο ισχυρός είναι ο <ενεργειακός μας μαγνήτης> τόσο λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα θα έχουμε και τόσο πιο εύκολα θα απαλασσόμαστε απο τις <ψυχοτοξίνες> (δηλητηριασμένοι άνθρωποι/εξαρτητικές σχέσεις/παλινδρομήσεις κλπ.) και τόσο πιο ισχυρές άμυνες του Εγώ θα έχουμε όπως θα έλεγε και ένας ψυχαναλυτής.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς καλούμε μέσω του ηλεκτρομαγνητικού μας πεδίου και του φαινομένου του συντονισμού τα πάντα:Πλούτο,φτώχεια,δόξα,νίκη,καταστροφή,ήττα,αγάπη,πόθο ο,τιδήποτε. Γύρω μας υπάρχουν όλων των ειδών οι συχνότητες και είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για ό,τι καλό η κακό συμβαίνει στη ζωή μας . Αυτό που πρέπει να κάνουμε λοιπόν για να έχουμε αυτά που θέλουμε στη ζωή μας είναι να αναπτύξουμε το επίπεδο δόνησης μας η να το πώ καλύτερα τον ενεργειακό μας μαγνήτη.


14/ Επίλογος

Η ιστορία της ανθρωπότητας στο βάθος είναι με πολύ απλά λόγια το σύνολο
των προσπαθειών(συγκρούσεις διαφόρων ειδών,μάχες,πόλεμοι,εφευρέσεις κλπ.)
ατόμων,ομάδων,κοινωνικών τάξεων και εθνών για την αναπαραγωγή και
βελτίωση του γεννητικού τους υλικού-είτε ατομικά είτε σαν σύνολο δηλαδή.
Έτσι τα πάντα εξαρτώνται απο το πόσο ενεργειακά δυνατοί είμαστε = δύναμη πνευματική,ψυχική,σωματική = η ισχύς του ηλεκτρομαγνητικού μας πεδίου στα διάφορα τσάκρα.Το κατώτερο επίπεδο δύναμης είναι το σωματικό (δυνατό σώμα ),μετά είναι το ψυχικό(θέληση/έχει την καρδιά που λένε),και τελικά είναι το σημαντικότερο:η πνευματική δύναμη(spirituality/ενόραση και φώτιση όχι μόνο μόρφωση ).Οσο πιο ισχυροί ενεργειακά είμαστε τόσο πιο εύκολα κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε στη ζωή μας δηλαδή να αναπαράγουμε και να βελτιώσουμε το γεννητικό μας υλικό με τον πιο εύκολο τρόπο αξιοποιώντας ο καθένας τις κλίσεις και ικανότητες του.
Τελειώνοντας να πώ ότι προσπάθησα μέσα απο μερικά απλά παραδείγματα να δείξω πως σχετίζεται κατα τη γνώμη μου το φαινόμενο του συντονισμού των δονήσεων με κάποιες πολύ συνηθισμένες ψυχολογικές καταστάσεις-μια άλλη οπτική που πιστεύω μπορούμε να δούμε στο συναρπαστικό κόσμο των ανακαλύψεων των τελευταίων 100 χρόνων στον τομέα της ψυχολογίας. Βέβαια όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σ αυτό που ανοίγεται μπροστά μας -ένα καινούργιο τεράστιο πεδίο. Ξέρω οτι πολλά απο αυτά ακούγονται απίστευτα και <τρελλά> αλλά μήπως κάποτε και ο σιδηρόδρομος,το αυτοκίνητο,το αεροπλάνο,η κβαντική φυσική η ψυχανάλυση,το διαδίκτυο δεν φαίνοταν απίστευτα και ξεσήκωναν του κόσμου τις αντιδράσεις; Πιστεύω ότι τα τελευταία 20 περίπου χρόνια -κυρίως με την επανάσταση του διαδικτύου-η ανθρωπότητα προχωράει αργά και σταθερά σε καινούργια επίπεδα φώτισης μετά απο αιώνες αλληλοσκοτωμού άγνοιας και πνευματικής δουλείας. Κάποτε όποιος μιλούσε για βιοενέργεια τον έκαιγαν στην πυρά για μαγεία.Τον περασμένο αιώνα απλά τους κατάστρεφαν.(Τον Ράιφ τον κατάστρεψαν και τον Ράιχ τον έκλεισαν φυλακή ως απατεώνα).Τα διάφορα συστήματα εξουσίας ανa τους αιώνες(πολιτικά,επιστημονικά,θρησκευτικά,καλλιτεχνικά),τα οποία ανεξαρτήτου αντικειμένου είναι μηχανισμοί υποδούλωσης των πολλών στους ελάχιστους ήταν πάντα εχθρικά στην έννοια της ενέργειας και βιοενέργειας. Σήμερα η υποδούλωση είναι πολύ πιο κρυφή και επιστημονική αλλά και η γνώση είναι πολύ πιο προσβάσιμη,πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται ,να ψάχνουν κλπ.και πλέον πληθαίνουν καθημερινά οι φωνές που μιλάνε για ενέργεια και βιοενέργεια.
Βέβαια είμαστε συνολικά πολύ χαμηλά ακόμα σαν πραγματική γνώση αλλά έχει αρχίσει πλέον να γίνεται σιγά-σιγά αντιληπτό ότι τα πάντα,τα πάντα που έχουν βασανίσει και βασανίζουν την ανθρωπότητα ανα τους αιώνες ήταν απλά προβολές του κρυφού και ασυνείδητου τρομερού εαυτού των ανθρώπων στις άγνωστες ακόμα ενέργειες και καταστάσεις της φύσης.


Γιώργος Ασιθιανάκης
Νευροχειρουργός/Ολιστικός γιατρός/Βιοσυντονιστής


Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top