Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!




Οι σκέψεις κρύβουν πολύ μεγάλη δύναμη, αφού μπορούν να επηρρεάσουν δραστικά την πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα. Για αυτόν το λόγο οι θετικές λεκτικές δηλώσεις, που εκφράζουν αντίστοιχες προθέσεις, μπορούν να αποδειχθούν άκρως ωφέλιμες και θεραπευτικές.




Ακόμη και αν δεν νιώθετε πλήρως αυτό που δηλώνετε, ή δεν πιστεύετε αυτό που λέτε, όσο πιο πολύ το λέτε και όσο πιο πολύ το επιτρέπετε στη ζωή σας, τόσο πιο πιθανό είναι να το δείτε να εμφανίζεται στη ζωή σας και να γίνεται πραγματικότητα. Έτσι το μόνο που έχετε ανάγκη, τουλάχιστον στην αρχή, είναι η υπομονή και η επιμονή. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η πίστη είναι υπεύθυνη για το 90% του οποιουδήποτε αποτελέσματος θέλετε να επιτύχετε, επομένως ακόμα και αν δεν πιστεύετε αρχικά, η επιμονή σας θα σας ξεπληρώσει.
Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για τις θετικές, ή τις θεραπευτικές δηλώσεις, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:
1. Σήμερα θα αφήσω πίσω μου όλα αυτά που δεν μου χρειάζονται και θα επιλέξω να κάνω καλό στο σώμα και τη ψυχή μου με την αγάπη προς τον εαυτό μου, που μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα.
2. Το Σύμπαν με αγαπάει και όλα δουλεύουν για μένα.
3. Είμαι και εγώ δημιουργός αυτού του Σύμπαντος και είμαι σίγουρος ότι όλες οι ανάγκες μου θα ικανοποιηθούν.
4. Είμαι ισχυρός και ικανός, αφού πατάω γερά στα πόδια μου και συνδέομαι με την ίδια τη βαθύτερη ύπαρξή μου και όλο το Σύμπαν.
5. Ξέρω τι θέλω και ξέρω ότι βαδίζω στο δρόμο για να εκπληρώσω τους αγαθούς σκοπούς μου.
6. Είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου, είμαι ευγνώμων για το σώμα και τη ψυχή μου, καθώς και για όλα που με αφθονία υπάρχουν γύρω μου.
7. Αγαπάω και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, που είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει τα πάντα.



ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top