Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ!





Στον ενημερωτικό ιστότοπο Prevent Disease ο Αμερικανός καρδιοχειρουργός Dr. Dwight Lundell καταρρίπτει το μύθο ότι η χοληστερίνη ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη πρόκληση της αρτηριοσκλήρωσης (αρτηριοσκλήρυνσης), σαν βασικής αιτίας ανάπτυξης καρδιαγγειακών παθήσεων και γενικώς αγγειοπαθειών, όπως έχει επιβληθεί από τις παντοδύναμες φαρμακευτικές εταιρείες στα πλαίσια της προώθησης των αντίστοιχων σκευασμάτων κατά της υπερχοληστεριναιμίας και έτσι τελικώς αναδεικνύεται και η τεράστια παθογένεια που επικρατεί στο χώρο της υγείας, προερχόμενη κυρίως από τις παντοδύναμες φαρμακευτικές εταιρείες και τους επιχορηγούμενους από αυτές γιατρούς.




Ο Dr. Dwight Lundell λέει χαρακτηριστικά: «Εμείς οι γιατροί, παρά την εκπαίδευση, τη γνώση και την εξουσία που κατέχουμε, αποκτούμε συχνά ένα αρκετά μεγάλο εγώ που μας κάνει να δυσκολευόμαστε να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος. Έτσι όμως είναι τα πράγματα. Δεν σας κρύβω ότι κάναμε λάθος. Ως καρδιοχειρουργός επί 25 χρόνια έχω πραγματοποιήσει πάνω από 5.000 εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, κι έφτασε η μέρα να διορθώσω τα λάθη στα ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα. Σπούδασα για πολλά χρόνια με άλλους εξέχοντες γιατρούς κι όλοι μαζί κατείχαμε το τίτλο των διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Κι ενώ βομβαρδιζόμαστε από την επιστημονική βιβλιογραφία και συνεχή σεμινάρια επιμόρφωσης, εμείς οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιμείναμε ότι η καρδιαγγειακή νόσος προκύπτει από το απλό γεγονός της αυξημένης χοληστερίνης στο αίμα. Έτσι η μόνη αποδεκτώς θεραπεία ήταν η συνταγογράφηση των σχετικών φαρμάκων για τη μείωση της χοληστερίνης και η υιοθέτηση μιας διατροφής με αυστηρό περιορισμό στη πρόσληψη της χοληστερίνης, θεωρώντας ότι με αυτό το τρόπο θα μειώναμε τη χοληστερίνη και τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Εκ των πραγμάτων όμως φαίνεται ότι κάναμε λάθος και αυτές οι μέθοδοι θεραπείας δεν είναι πλέον ούτε επιστημονικά ούτε ηθικά δικαιολογημένες. Πριν από μερικά χρόνια, ανακαλύφτηκε ότι η φλεγμονή στο τοίχωμα των αρτηριών είναι η πραγματική αιτία που προκαλεί καρδιαγγειακές παθήσεις και ότι η ελεύθερη χοληστερίνη που κυκλοφορεί στον οργανισμό απλώς συσσωρεύεται στα αλλιωμένα από τη φλεγμονή τοιχώματα των αγγείων, χωρίς να παίζει ενεργό ρόλο στη γένεση της φλεγμονής. Το γεγονός αυτό οδηγεί σιγά-σιγά σε μια αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι καρδιαγγειακές παθήσεις και άλλες χρόνιες παθήσεις πρέπει πλέον να αντιμετωπίζονται. Οι κατεστημένες και ευρέως διαδεδομένες συστάσεις περί διατροφικών συνηθειών με τη στέρηση της χοληστερίνης, που αποβαίνει ζημιογόνος για τον οργανισμό, αφού τον στερεί από ένα βασικό συστατικό για πλείστες όσες λειτουργίες του, τελικώς εκτός των άλλων κατέληξαν στη δημιουργία επιδημιών παχυσαρκίας και διαβήτη, οι συνέπειες των οποίων επισκιάζουν οποιαδήποτε μάστιγα στην ιστορία της ανθρωπότητας από άποψη θνησιμότητας. Έτσι παρά το γεγονός ότι το 25% του πληθυσμού λαμβάνει ακριβά φάρμακα στατίνης, πλουτίζοντας τις φαρμακευτικές εταιρείες και παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί η περιεκτικότητα λίπους στη διατροφή μας, κάθε χρόνο πεθαίνουν όλο και περισσότεροι Αμερικανοί από καρδιαγγειακές παθήσεις.»
Οι νεώτερες απόψεις των επιστημόνων συγκλίνουν όλο και περισσότερο στο γεγονός ότι το πραγματικό αίτιο των αγγειοπαθειών είναι η χρόνια φλεγμονή στα τοιχώματα των αγγείων. Η φλεγμονή αυτή δεν είναι τίποτα άλλο παρά η φυσική άμυνα του οργανισμού μας σε ξένους εισβολείς, όπως βακτηρίδια, ιούς και τοξίνες. Είναι ο φυσικός τρόπος που διαθέτει ο οργανισμός μας για να μας προστατεύει από όλους αυτούς τους εισβολείς. Φυσικά η χρόνια έκθεσή μας σε τοξίνες που προέρχονται κυρίως από τη κακή σύγχρονη διατροφή, όπως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, είναι ένας από τους τρόπους που αναπτύσσεται αυτή η χρόνια φλεγμονή εντός του αυλού των αγγείων. Αλλά κυρίως, όπως έχουν αποδείξει Ρώσοι επιστήμονες, που προσεγγίζουν βιοενεργειακά τον ανθρώπινο οργανισμό, η φλεγμονή αυτή στα τοιχώματα των αγγείων, που ευθύνεται για την αρτηριοσκλήρωση και συνεπώς για τη σύγχρονη μάστιγα των αγγειοπαθειών, είναι αποτέλεσμα βλαπτικής επίδρασης βακτηριδίων που έχουν ταυτοποιηθεί ως "νανοβακτηρίδια"!
Δείτε παρακάτω το ενεργειακό τους προφίλ, όπως έχει καταγραφεί από Ρώσους επιστήμονες ειδικούς στο βιοσυντονισμό, σε συχνότητες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαζόμενες με κατάλληλα προγράμματα βιοσυντονισμού κατά των νανοβακτηριδίων και μπορούν πολύ εύκολα να εφαρμοσθούν με μια απλή φορητή συσκευή βιοσυντονισμού, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει στην αποτελεσματική προστασία μας από την αρτηριοσκλήρωση και τις αγγειοπάθειες.

Συχνότητες (σε Hz) νανοβακτηριδίων:
6773.44;  9916.73;  8661.95;  4628.34;  4128.5;  2931.4;  2208.53;  1902;  1268;  634;  317


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com


ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ!
  • Title : ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ!
  • Posted by :
  • Date : 3:25 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top