Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ


Ο βιοσυντονισμός είναι μια πρωτοποριακή αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας με φυσικούς τρόπους, χωρίς παρενέργειες, που έρχεται να συμπληρώσει κατά πολύ τις άλλες συμβατικές ή ολιστικές μεθόδους θεραπείας. Σήμερα μάλιστα που υπάρχουν μικρές φορητές συσκευές βιοσυντονισμού, η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνεται με τρόπο εύκολο αλλά και αποδοτικό, όπου και να είστε, χωρίς να χρειάζεται να πάτε κάπου συγκεκριμένα και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος. 

Οι φορητές αυτές συσκευές βιοσυντονισμού, που είναι Ρωσικής προέλευσης έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν από 1500 μέχρι και 3200 έτοιμα προγράμματα βιοσυντονισμού, ή και να προγραμματισθούν για ακόμη περισσότερα. Με τον τρόπο αυτό, όπως είναι φυσικό, η θεραπεία με βιοσυντονισμό μπορεί να γίνει εύκολα, πρακτικά και πολύ αποτελεσματικά, αφού την έχετε κυριολεκτικά στην τσέπη σας και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος, που προσδιορίζεται περίπου (ανάλογα την ισοτιμία ευρώ-ρούβλι) στα 250 - 380 - 550 ευρώ, για τις τρεις βασικές από αυτές που τις φωτογραφίες τους τις βλέπετε παρακάτω.

Οι συσκευές έχουν την μορφή μικρών ηλεκτρονικών συσκευών, ή μικρών υπολογιστών (tablet). Η μια από αυτές (με λειτουργικό σύστημα Android) μπορεί να προγραμματισθεί αυτόνομα, αφού διαθέτει δική της βάση δεδομένων και οι άλλες δύο μέσω υπολογιστών, αφού φορτωθούν τα σχετικά προγράμματα. Όσον αφορά την προμήθειά τους, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν σημεία πώλησης στην Ελλάδα, ή αντιπρόσωποι και η προμήθειά τους γίνεται απευθείας από την Ρωσία, όπου διατίθενται προς πώληση.

 Η έμπροσθεν όψη της συσκευής βιοσυντονισμού Biomedis (σε λειτουργικό σύστημα Android)

 

 

 

Με δεδομένο ότι οι συσκευές βιοσυντονισμού είναι, ούτως ή άλλως, ένα εργαλείο υγείας και μάλιστα πολύ σημαντικό, καλό θα είναι για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων χωρίς συνακόλουθα προβλήματα από την χρήση τους, καθώς και την εφαρμογή των θεραπευτικών τους προγραμμάτων, να καθοδηγηθείτε για την προμήθεια και την χρήση τους από κάποιον ειδικό και έμπειρο στο σχετικό αντικείμενο.

Εμείς είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε υπεύθυνα βήμα-βήμα, τόσο για την προμήθειά τους, όσο και για την χρήση τους, με τον πιο αποδοτικό και ασφαλή τρόπο, παρέχοντάς σας όλες τις σχετικές πληροφορίες και θα βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com
  


Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!
Top