Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ!






Οι αρχαίοι λαοί, όπως οι αρχαίοι Έλληνες, το γνώριζαν! Τώρα η επιστήμη το αποδεικνύει! Εμείς πρέπει, επιτέλους, να το συνειδητοποιήσουμε...



 

Εμείς είμαστε οι δημιουργοί του κόσμου μας και είναι αλήθεια ότι κρύβουμε μία τεράστια δύναμη μέσα μας, που για να τη βιώσουμε, πρέπει να συνειδητοποίησουμε τις παρακάτω τρεις αλήθειες:

1. Τα πάντα σε αυτό το κόσμο είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και συναποτελούν μια ενιαία ολότητα.

2. Εμείς δεν είμαστε κάτι ξεχωριστό από το κόσμο, αλλά μέρος του, έχοντας ταυτόχρονα μέσα μας ενσωματωμένη όλη τη δύναμη για δημιουργία που έχει η ολότητα, της οποίας αποτελούμε αντικατοπτρισμό.

3. Η εστίαση της συνείδησής μας σε κάτι, όταν μάλιστα επενδύεται με το ανάλογο συναίσθημα, είναι αυτή καθ' εαυτή πράξη δημιουργίας, γιατί η συνείδησή μας είναι αυτή που δημιουργεί και διαθέτουμε όλη τη δύναμη που χρειαζόμαστε, για να δημιουργήσουμε όλες τις αλλαγές που επιλέγουμε.

Όλοι μας έχουμε την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας και βαθιά μέσα μας γνωρίζουμε, ότι έχουμε δυνάμεις τέτοιες, που μπορούν να κάνουν θαύματα... Έτσι, ο καθένας από εμάς έχει την έμφυτη δύναμη να θεραπεύσει τον εαυτό του τελείως, από οποιαδήποτε ασθένεια..! Παρά τα όσα πιστεύουμε σαν υπνωτισμένοι από τη γέννησή μας, η αλήθεια είναι ότι έχουμε τη φυσική ικανότητα βαθιά μέσα στην ύπαρξή μας, να θεραπεύουμε τον εαυτό μας από κάθε πόνο και αρρώστια, αρκεί να το θέλουμε και να το πιστεύουμε πραγματικά!




ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top