Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΑΣ...





Το υποσυνείδητο βρίσκεται σε εγρήγορση συνεχώς μέρα-νύχτα, χωρίς να το αντιλαμβάνεστε και ελέγχει, κατά το 90% τουλάχιστον, την ψυχή και το σώμα σας. 

 

 

 

Είναι αυτονόητο, λοιπόν, το γεγονός, ότι άν θέλετε να διατηρηθείτε σε καλή κατάσταση πρέπει να ξεκινήσετε να ασχολείστε με το υποσυνείδητό σας. Το πρώτιστο είναι το υποσυνείδητο να βρίσκεται, όσο το δυνατόν περισσότερο, σε κατάσταση προσδοκίας μόνο θετικών γεγονότων και η σκέψη σας να πλημμυρίζει από θετικά συναισθήματα, όπως πίστη, εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη, αποδοχή και αγάπη.  Πρέπει να γνωρίζετε ότι, οτιδήποτε καταγράφεται στο υποσυνείδητό σας, θα σας επηρεάζει καθοριστικά και συνεπώς θα πρέπει να προσέχετε τι είδους σκέψεις και ιδέες κυριαρχούν στο μυαλό σας. Μην παραμένετε «κολλημένοι» σε διάφορες αρνητικές σκέψεις και προβλήματα, γιατί ανάλογη θα είναι και η αντίδραση του υποσυνειδήτου σας, αντίθετα να επαναλαμβάνετε συνεχώς στο μυαλό σας τους στόχους σας και τα όνειρά σας, με την βεβαιότητα ότι θα γίνουν πραγματικότητα. Αφήστε πίσω σας συνήθειες, όπως το να επικεντρώνεστε και να αναλύετε καταστάσεις, που είναι φορτισμένες με αρνητικά συναισθήματα, γιατί όπως λέει και ο γνωστός σοφός Ινδός δάσκαλος Σαντγκουρού, η ανάλυση σε αυτές τις περιπτώσεις ισούται με την παράλυση και με το να επικεντρώνεσαι σε κάτι τέτοιο μετατρέπεσαι στον μεγαλύτερο εχθρό του εαυτού σου. Αρνητικές καταστάσεις, όπως το στρες, το άγχος και ο φόβος, μπορεί να διαταράξουν όλες τις λειτουργίες του σώματός σας και γι' αυτό πρέπει να καλλιεργείτε στο υποσυνείδητό σας θετικές σκέψεις, όπως για την ευτυχία, για την υγεία και την αρμονία. Εν τέλει, γεμίστε το υποσυνείδητό σας με προσδοκίες για θετικές εμπειρίες και συναισθήματα και οι σκέψεις σας θα γίνουν πραγματικότητα!



Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΑΣ...
  • Title : Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΑΣ...
  • Posted by :
  • Date : 2:32 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΑΣ... Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top