Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!

Ο κυριώτερος παράγοντας της καλής κατάστασης της υγείας μας είναι η συναισθηματική - ενεργειακή μας κατάσταση και ο παράγοντας αυτός φαίνεται να είναι πολύ πιο σημαντικός από οποιαδήποτε τροφή, άσκηση, ή ιατρική παρέμβαση.

Είναι πλέον γνωστό, ότι η κυρίαρχη αιτία πρόκλησης των ασθενειών είναι η ενεργειακή ανισορροπία και επίσης, ότι η αποκατάστασή της σε ενεργειακό επίπεδο είναι δυνατόν να αποτρέψει την οργανική ασθένεια. Το βασικό δίπολο, που διαμορφώνει την συναισθηματική και συνεπώς την ενεργειακή μας κατάσταση, είναι τα συναισθήματα του φόβου και της αγάπης. Ο φόβος και τα συμπαρομαρτούντα αρνητικά συναισθήματα, όπως το άγχος και το στρες, προκαλούν ενεργειακή συστολή και με αυτόν τον τρόπο αναστέλλουν, κατά κύριο λόγο, την δημιουργικότητα, το ανοσοποιητικό σύστημα, την εγκεφαλική δραστηριότητα, διαταράσσουν δραστικά τις διάφορες λειτουργίες του οργανισμού, όπως την ενδοκρινική ισορροπία και όταν χρονίσουν οδηγούν σε κατάρρευση τον οργανισμό σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Αντιθέτως, η αγάπη και τα συναφή θετικά συναισθήματα έχουν θετικό ενεργειακό αντίκτυπο και προκαλούν διαστολή, που εκφράζεται κυρίως με  διορατικότητα, δημιουργικότητα, οργανική και ψυχική αντοχή και εξασφαλίζουν την ψυχική ευφορία και την σωματική ευεξία γενικώς.  Αυτά προκύπτουν από σχετικές έρευνες, που είδαν το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ και αποδεικνύουν ότι η ποιότητα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, που δημιουργεί ένα άτομο με την συναισθηματική - ενεργειακή κατάστασή του, επηρεάζει τελικώς την πραγματικότητα, που αυτό το άτομο βιώνει. Επιπλέον οι έρευνες αυτές δείχνουν ότι η συναισθηματική επίδραση στο σώμα υπερτερεί κατά πολύ της ανάλογης εγκεφαλικής, παρά την αντίθετη άποψη της κλασσικής ιατρικής, αφού διαπιστώνεται ότι ο αριθμός των νευρονικών συνδέσεων που ξεκινά από τα συναισθηματικά κέντρα και φτάνει στα γνωστικά κέντρα είναι σαφώς μεγαλύτερος από τον αριθμό των νευρονικών συνδέσεων της αντίστροφης κατεύθυνσης.

Ο βιοσυντονισμός μπορεί να αποδειχθεί και εδώ ένα εξαιρετικό εργαλείο για την διατήρηση και την ανάταξη της υγείας μας, αφού με την εφαρμογή των κατάλληλων προγραμμάτων βιοσυντονισμού μπορούμε αποτελεσματικά να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε διαταραχή σε ενεργειακό-συναισθηματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα, με την χρήση των φορητών συσκευών βιοσυντονισμού της Biomedis, αυτό γίνεται ακόμη πιο εύκολο και εφικτό για όλους, χωρίς να υπολείπεται καθόλου σε αποτελεσματικότητα.


 

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία

Καλέστε τώρα στο +30.6932 256 284 ή

Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com
Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!
  • Title : Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!
  • Posted by :
  • Date : 8:37 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top