Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!




Παρ' όλο που έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε κάτι συμπαγές και υλικό, στην ουσία και αποδεδειγμένα είμαστε ενέργεια που δονείται σε διάφορες συχνότητες και έτσι, μέσω συχνοτήτων, επηρρεάζουμε και επηρρεαζόμαστε από τον κόσμο που μας περιβάλλει...




Ο μεγάλος εφευρέτης Νίκολα Τέσλα είχε πει: "Αν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του Σύμπαντος , σκεφτείτε τα όπως την ενέργεια, την συχνότητα και τις δονήσεις". Και ο μεγάλος φυσικός επιστήμονας Αλβέρτος Αϊνστάϊν είχε υπερθεματίσει πως "αυτό που oνομάσαμε ύλη είναι ενέργεια, της οποίας οι δονήσεις έχουν χαμηλώσει τόσο, ώστε να γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις μας". Στην συνέχεια όλα αυτά τα απέδειξε η σύγχρονη επιστήμη και έτσι σήμερα αποτελεί βεβαιότητα ότι τα πάντα αποτελούνται από ενέργεια, που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες.

Την σημερινή εποχή, άλλωστε, έρχεται η επιστήμη της "Κυματικής" να αποδείξει ότι όταν οι συχνότητες του ήχου κινούνται μέσα από διάφορα υλικά, όπως το νερό, ή τον αέρα μεταβάλλουν άμεσα τη δόνηση της ύλης. Επί πλέον ο Ιάπωνας ερευνητής Δρ Masaru Emoto απέδειξε πως ο ήχος, τα συναισθήματα και οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν ακόμη και την σύσταση του νερού!

Το εκπληκτικό είναι ότι οι ερευνητές ανεκάλυψαν ότι υπάρχει μία "μαγική" συχνότητα, η συχνότητα 432 Hz, που εκφράζει την αρμονία του Σύμπαντος και είναι μαθηματικά συνεπής με τα πρότυπα του Σύμπαντος. Οι σχετικές μελέτες αποδεικνύουν ότι στα 432 Hz δονείται η χρυσή τομή του Σύμπαντος φ, η οποία και ενοποιεί τις ιδιότητες του φωτός, του χώρου, του χρόνου, της ύλης, της βαρύτητας και του μαγνητισμού με την βιολογία, τον κώδικα του DNA και την συνείδηση. Επί πλέον ο αριθμός 432 αντικατοπτρίζεται στο τσάκρα της καρδιάς (το οποίο επηρεάζει το συναίσθημα), εμπεριέχεται στις αναλογίες του Ήλιου, της Γης και της Σελήνης και έχει έντονη παρουσία στην Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου, στο Στόουνχεντζ, στην Ακρόπολη και πολλούς άλλους ιερούς χώρους.



ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top