Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΥΤΕΡΗ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ) ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!




Ο μεγάλος εφευρέτης και ερευνητής Γεώργιος Γκιόλβας, που "έφυγε" πριν από 13 περίπου χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε ένα μήνα περίπου πριν πεθάνει  είχε αποκαλύψει, μεταξύ των άλλων, ότι η γνώση της βιονέργειας και της βαθύτερης φύσης των πάντων, όπως και οι μεγάλες δυνατότητες που προέρχονταν από αυτήν την γνώση, αξιοποιούντο ήδη και από τον ίδιο και από Ρώσους επιστήμονες-ερευνητές με εκπληκτικά αποτελέσματα.




Συγκεκριμένα για τους Ρώσους είχε αποκαλύψει τότε: "Ενώ Βασίλευε το σταλινικό καθεστώς στη Σοβιετική Ενωση, με πάσα μυστικότητα κρατούσα επαφές με δυο Ελληνες ακαδημαϊκούς πυρηνικούς φυσικούς στη Μόσχα. Μάλιστα, πήγα τότε δυο φορές στη Μόσχα, όπου είχα πολύ ειδική ενημέρωση για τα προωθημένα πειράματα που έκαναν οι Σοβιετικοί επιστήμονες, χρησιμοποιώντας τα μυστικά της παραψυχολογίας. Οι Ρώσοι έχουν σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες στον τομέα αυτό. Αυτοί πρώτοι χρησιμοποίησαν την τηλεπάθεια για άμεση επικοινωνία με τα υποβρύχια και τους αστροναύτες. Αν το θελήσουν, μπορούν να δώσουν τηλεπαθητικά εντολές σε οποιονδήποτε από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη. Μέχρι τώρα έχουν χρεωθεί για πολλές καταστροφές και ανεξήγητα ατυχήματα, κυρίως της αμερικάνικης αεροπορίας. Για παράδειγμα, να σας θυμίσω την ταυτόχρονη πτώση πέντε αμερικάνικων καταδρομικών στο έδαφος των ΗΠΑ και σε ώρα γυμνασίων, καθώς και την πτώση ενός ιπτάμενου ραντάρ τύπου «Αwαcκs» στα συροτουρκικά σύνορα. Η μόνη πιθανολογούμενη εξήγηση, στην οποία έχουν καταλήξει μετά από πολλά χρόνια ερευνών οι Αμερικάνοι επιστήμονες, είναι ότι οι πιλότοι των αεροπλάνων πήραν με ισχυρή τηλεπάθεια εντολή να καρφώσουν τα αεροσκάφη τους στο έδαφος. Οι Σοβιετικοί έχουν στα χέρια τους σήμερα δύο άγνωστα υπερόπλα. Το ένα τους το έδωσε ο Νικόλα Τέσλα, αυτός ο τόσο παρεξηγημένος Σέρβος επιστήμονας που είναι, αναμφισβήτητα, μία από τις μεγαλύτες μορφές του αιώνα μας. Αυτό το τρομερό όπλο το έχουν σήμερα στα χέρια τους και οι Σέρβοι. Επικοινώνησα γι’ αυτό το σοβαρότατο ζήτημα με δυο καθηγητές της Σορβόνης και μετά ενημέρωσα σχετικά και τον πρόεδρο της Γαλλίας Μιτεράν. Τους προειδοποίησα και τους είπα ξεκάθαρα. Μην προχωρήσετε σε βομβαρδισμό στη Σερβία. θα ανάψετε μεγάλες φωτιές στα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Αλλωστε, τους το είπαν και οι Σέρβοι ξεκάθαρα και φανερά: Εάν θα ρίξετε έστω και μια βόμβα στη Σερβία, θα καταστραφούν ταυτόχρονα πέντε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μέσα σε τρία δευτερόλεπτα θα γίνουν όλα στάχτη. Γι' αυτό και μέχρι σήμερα καμία ξένη δύναμη δεν τόλμησε να ρίξει βόμβα σε καθαρά σερβικά εδάφη. Τέτοια ζητήματα έχουν διερευνηθεί και στην Ελλάδα."

Για τις πρωτοποριακές έρευνες και εφευρέσεις του, που άπτονται της ζωής και της υγείας των ανθρώπων, μεταξύ άλλων, είχε πει: "Το εν Δελφοίς «Γνώθι σ’ αυτόν» μας προτρέπει να ξανααποκτήσουμε τη λειτουργία συγκεκριμένων κέντρων του εγκεφάλου που έχουν αδρανοποιηθεί. Τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κύτταρα κέντρα προσφέρουν, όταν είναι ενεργά, πολλές δυνατότητες στον εγκέφαλο και μέσω των λειτουργιών του στον άνθρωπο. Για παράδειγμα, θα ανάφερα την υγεία. Πολλά από τα συγκεκριμένα αδρανή κέντρα, αρχικά είχαν την ικανότητα να ελέγχουν ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού (καρδιά, ήπαρ, νεφροί κλπ.). Οταν κάποιο από αυτά δυσλειτουργούσε, τότε το αντίστοιχο κέντρο έθετε σε λειτουργία ειδικούς μηχανισμούς για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Αυτό το έχουν κατανοήσει, ή κληρονομήσει, ως γνώση, πολιτισμοί της Ανατολής. Χρησιμοποιούν μεθόδους με αυτοσυγκέντρωση κι «αναπνέοντας σωστά» διοχετεύουν την ενέργεια προς τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κέντρα για να τα θέσουν σε λειτουργία. Δεν αποτελούν λοιπόν «θαύματα» οι διάφορες αυτοϊάσεις αλλά γνώση και τεχνική. Βασισμένος σε αυτά έφτιαξα ένα μηχάνημα που εξωτερικά διοχετεύει ενέργεια που διεγείρει μέχρι ενεργοποίησης, τα αδρανοποιημένα κέντρα του εγκεφάλου. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε για το μηχάνημα που θα έσωζε αρκετούς ανθρώπους από διάφορες παθήσεις. Ετσι αναγκάστηκα να το παραδώσω σε συνεργάτες μου, οι οποίοι νοίκιασαν ξενοδοχείο στην Εύβοια και δέχονται εκεί ασθενείς. Εκείνους κυρίως που έχουν «ξεγράψει» οι γιατροί λόγω βαρύτατων παθήσεων και βρίσκονται ίσως ένα κατώφλι πριν το θάνατο. Σχεδόν όλες οι ασθένειες μπορούν να αντιμετωπισθούν με αυτόν τον τρόπο, κυρίως όμως ο καρκίνος, οι ηπατικές παθήσεις, οι δυσλειτουργίες των νεφρών, καρδιακές παθήσεις, προβλήματα στο πάγκρεας, την χολή και το στομάχι κλπ. Υπάρχουν σημαίνοντα πρόσωπα απ’ όλη την Ευρώπη που ως ασθενείς δέχθηκαν τη θεραπευτική συνδρομή του μηχανήματος..."




  Πρωτότυπη συσκευή του Γκιόλβα για να απαλλάσει από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος

 

 

 

Προφητικός;



Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΥΤΕΡΗ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ) ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΥΤΕΡΗ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ) ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top