Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ





Οι μικροοργανισμοί, που πολλές φορές λαθροβιούν μέσα μας και αγνοούμε την ύπαρξή τους, είναι υπεύθυνοι για πολλά προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα ψυχικά, που δεν μπορούν να ερμηνευθούν και να αντιμετωπισθούν με τις κλασικές μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Σήμερα όμως υπάρχει τρόπος και να τους βρούμε και να τους εξοντώσουμε..!



Από πολλά χρόνια ήταν ήδη γνωστό στους γιατρούς, ότι κάποιοι μικροοργανισμοί, όπως αυτός που ευθύνεται για τη σύφιλη, ή και άλλα βακτηρίδια, όπως ο στρεπτόκοκκος, μπορούν να προκαλέσουν παραδόξως σοβαρές ψυχικές διαταραχές στους ανθρώπους. Σήμερα πλέον, όλο και περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν με τις έρευνές τους, ότι διάφοροι μικροοργανισμοί εμπλέκονται άμεσα και ενδεχομένως ευθύνονται, ίσως και αποκλειστικά, για την εκδήλωση κάποιων σοβαρών νευροψυχικών διαταραχών. Ακριβέστερα, συγκλίνουσες ενδείξεις υπάρχουν για ασθένειες όπως η σχιζοφρένεια, ο αυτισμός, τα μανιοκαταθλιπτικά σύνδρομα, η κατάθλιψη, η άννοια, η αϋπνία κ.ά. και έχει πλέον επαρκώς αιτιολογηθεί, ότι τέτοιες παθήσεις προκύπτουν συχνά ύστερα από μολύνσεις από βακτήρια, ιούς, ή και παράσιτα, που εισβάλλουν στον οργανισμό σε όλες τις ηλικίες. Τέτοιοι μικροοργανισμοί μπορεί να προκαλέσουν ανάλογες διαταραχές, είτε πλήττοντας άμεσα τον εγκέφαλο, είτε ασκώντας εμμέσως την καταστροφική τους δράση, μέσω ανοσοποιητικών αντιδράσεων, που ενδεχομένως επηρρεάζουν τη φυσιολογική ανάπτυξη και λειτουργία του εγκεφάλου, αλλά και πλήττουν απ' ευθείας τον εγκέφαλο, οδηγώντας στην καταστροφή μεγάλου αριθμού εγκεφαλικών κυττάρων. Παρ' όλα αυτά όμως, η μεγάλη μάζα των γιατρών φαίνεται να αγνοεί αυτό το γεγονός και να είναι προσανατολισμένη περισσότερο στην αναζήτηση μικροοργανισμών, ως αιτιολογικού παράγοντα, στις περιπτώσεις οργανικών μόνο συμπτωμάτων που συνδέονται με αυτούς, ή σε περιπτώσεις εμφανών λοιμώξεων. Το πρόβλημα αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, γιατί υπάρχει και ένα σχετικό έλλειμα διαγνωστικής προσέγγισης, μέσω των κλασικών μεθόδων, για να εντοπισθούν οι λαθροβιούντες (και συνεπώς αόρατοι) μέσα στον οργανισμό μας μικροοργανισμοί, που είναι και οι κυρίως υπεύθυνοι γι' αυτές τις διαταραχές.
Εκτός των βακτηριδίων και των ιών, μία ειδική κατηγορία τέτοιων μικροργανισμών, που για την κλασική ιατρική φαίνεται παντελώς να αγνοείται η σύνδεσή τους με την παθογένεια ανάλογων ψυχικών, ή και κάποιων άλλων οργανικών διαταραχών, είναι τα λεγόμενα παράσιτα. Τέτοια είναι οι έλμινθες γενικώς, όπως οι νηματέλμινθες, οι ασκαρίδες, οι οξύουροι και οι ταινίες, τα πρωτόζωα, όπως οι λάμβλιες, τα τοξοπλάσματα και τα μυκοπλάσματα και οι μύκητες, όπως η κάντιτα.  Τα παράσιτα αυτά μπορούν να προκαλέσουν ένα πολύ ευρύ φάσμα προβλημάτων, όπως είναι τα παρακάτω: Ευερεθιστότητα, αϋπνία, ή διακοπτόμενο ύπνο, ανεξήγητη δυσκοιλιότητα, ή διάρροια, πολλά αέρια, ή μετεωρισμό, ρεψίματα, νόσο του ευερέθιστου εντέρου, αναιμία, απώλεια βάρους, διάφορες δερματολογικές παθήσεις, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, μυαλγίες, αρθραλγίες, εξάντληση, άγχώδεις συνδρομές, κατάθλιψη, ελκώδη κολίτιδα, δυσπεψία, αλλεργίες, συχνουρία και πολλά άλλα.
Σήμερα πραγματική επανάσταση σε επίπεδο διαγνωστικής και θεραπευτικής προσέγγισης κατά των κάθε είδους μικροοργανισμών έχει φέρει η μέθοδος του βιοσυντονισμού. Αυτού του είδους η διαγνωστική προσέγγιση κρίνεται ως ιδανική, αφού με τον βιοσυντονισμό μπορεί να ανιχνευθεί αυτή καθ' εαυτή η ιδιοσυχνότητα του μικροοργανισμού, δηλαδή το ίδιο το ενεργειακό του προφίλ, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με τις κλασικές μεθόδους, με τις οποίες είναι πολλές οι φορές, που διαφεύγει η ανίχνευση και η αναγνώρισή των μικροοργανισμών αυτών, έτσι ώστε αυτοί να παραμένουν αφανείς και να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Πολλές φορές είναι τόσο ανεδαφικές οι συμβατικές μέθοδοι διάγνωσης που υπάρχουν, που φθάνουν σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και στα άκρα, όπου διάφοροι σχηματισμοί τέτοιων παρασίτων εκλαμβάνονται ακόμη και ως όγκοι και "θεραπεύονται" ανάλογα!. Εξ' ίσου, ως η καλύτερη δυνατή και ως μέθοδος θεραπείας κρίνεται η μέθοδος του βιοσυντονισμού, αφού είναι το απόλυτο όπλο εξόντωσης των κάθε είδους μικροοργανισμών, χωρίς μάλιστα παρενέργειες, σε αντιδιαστολή με τις συμβατικές θεραπείες, που οι παρενέργειες είναι και πολλές και εξαιρετικά σοβαρές για την υγεία.


 Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο από τους "αόρατους εισβολείς"..!

 

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: +30.6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com

 


Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS


ΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top