Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.



Ο βιοσυντονισμός είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος έγκαιρης και πρώϊμης διάγνωσης, όπως και αποτελεσματικής θεραπείας χωρίς παρενέργειες.



Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι ένα παλλόμενο κύμα ενέργειας, που προκύπτει με την κίνηση ηλεκτρικών φορτίων και συμπεριφέρεται ως μαγνητικό, όντας σε γωνία 90 μοιρών με την κίνηση των ηλεκτρικών φορτίων. Συνεπώς, ένα ανάλογο πεδίο εκπέμπεται και από τον πυρήνα της γης, με το φάσμα του να περικλείει όλο τον πλανήτη μας, όπως και από τον ανθρώπινο οργανισμό, με συχνότητες περίπου στο φάσμα των 7.8Hz. Τα κύτταρα, οι ιστοί, τα όργανα κλπ. εκπέμπουν σε διαφορετικές συχνότητες, στα πλαίσια του να διατηρούν σταθερή την φυσιολογική λειτουργία και ομοιοστασία του οργανισμού μας. Όταν όμως κάποια όργανα παρεκκλίνουν από την φυσιολογική συχνότητα, τότε μπορεί ο οργανισμός να εκφράσει κάποια συμπτώματα και τελικώς κάποια διαταραχή ή και ασθένεια.
Ο βιοσυντονισμός στις μέρες μας αποτελεί μία πρωτοπόρα διαγνωστική μέθοδο. Η διαφορά με τις άλλες διαγνωστικές μεθόδους είναι ότι με τη συγκεκριμένη μέθοδο βλέπουμε την προδιάθεση του ανθρώπινου οργανισμού να νοσήσει πριν εμφανιστούν οι επιπτώσεις από την νόσηση και τα συμπτώματα, ενώ με τις άλλες, όπως με το αίμα, τους υπερήχους, τον μαγνητικό και αξονικό τομογράφο μπορούμε να εντοπίσουμε μόνο αυτά που επακολουθούν της νόσησης. Επίσης, με την μέθοδο αυτή μπορούμε διαγνωστικά να γνωρίζουμε το ενεργειακό μας προφίλ. Φυσιολογικό ενεργειακό προφίλ σημαίνει πως ο οργανισμός μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις παθήσεις και να χειρίζεται τη φυσιολογία του καλύτερα από έναν οργανισμό που έχει διαταραγμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Επιπλέον, με τη μέθοδο του ηλεκτρομαγνητικού προφίλ μπορούμε να δούμε τις δυσλειτουργίες και τις ανισορροπίες σε ενεργειακό επίπεδο, όπως και το επίπεδο τοξικότητας, ή τον ψυχο-νευρο-ενδοκρινο-ανοσολογικό άξονα (αύρα), που παίζει τεράστιο ρόλο στην φυσιολογική λειτουργία και ισορροπία του οργανισμού μας και έτσι να λάβουμε πρώϊμα γνώση και συνεπώς να προλάβουμε τις όποιες παθολογικές καταστάσεις κυοφορούνται. Τέλος, με την τεχνολογία αυτή μπορούμε να δούμε παλιές, λανθάνουσες, χρόνιες ή πρόσφατες παθήσεις, που οφείλονται σε μικρόβια, ιούς κτλ. και τα ίχνη τους υπάρχουν ακόμα μέσα μας, τα οποία όμως δεν ανιχνεύονται με αιματολογικές ή άλλες εξετάσεις, ενώ ο οργανισμός μας μπορεί να υποτροπιάσει ανά πάσα στιγμή. Ακόμη, με την μέθοδο αυτή, μπορούμε και να ελέγχουμε την ποιότητα και την πρόοδο της θεραπείας. 
Εκτός από το διαγνωστικό μέρος, η τεχνολογία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων-βιοσυντονισμού μπορεί να χρησιμοποιείται και σαν θεραπεία, αφού επιστήμονες παγκόσμιας εμβέλειας έχουν αποκωδικοποιήσει τις θεραπευτικές συχνότητες για όλες τις ασθένειες και με προγράμματα που έχουν επινοήσει, μπορούν να συνεισφέρουν προς όλες τις ασθένειες και μάλιστα χωρίς παρενέργειες, επειδή η ένταση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου είναι χαμηλή και δεν προσβάλλει τον ανθρώπινο οργανισμό. Με άλλα λόγια, ο βιοσυντονισμός είναι μία πρόσφατη εξέλιξη στον χώρο της επιστήμης, που εξυπηρετεί διάφορες ανάγκες για πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, έχοντας την ιδιεταιρότητα ότι προσφέρει μία πολύ εξατομικευμένη προσέγγιση του αρρώστου, λαμβάνοντας υπόψη τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών.
Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε, ότι ο βιοσυντονισμός είναι μία νέα εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής επιστήμης, που καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις. Πιό συγκεκριμμένα θα λέγαμε, ότι ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα φιλτραρίσματος διαχωρίζει τις υγιείς από τις παθολογικές δονήσεις, που συνιστούν το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του οργανισμού και οι υγιείς δονήσεις μπορούν να ενισχυθούν, ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται με σκοπό την εξουδετέρωσή τους. Το σώμα αντιδρά αμέσως στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες. Με την αντιστροφή των παθολογικών σημάτων, η δύναμη αυτο-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται. Το σώμα επανακτά τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης και αποτοξίνωσης, οι οποίοι είναι ζωτικοί για την καλή λειτουργία του αμυντικού συστήματος. Σε μία θεραπεία βιοσυντονισμού χρησιμοποιείται μια ειδική συσκευή που λαμβάνει το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του σώματος και το φιλτράρει. Διαχωρίζει δηλαδή τις επιβαρυντικές ταλαντώσεις των ξένων ουσιών από το φυσιολογικό φάσμα συχνοτήτων του οργανισμού. Εν συνεχεία επεξεργάζεται τις δονήσεις, ενισχύοντας ή μειώνοντας την έντασή τους ή ακόμη και αντιστρέφοντας τα κύματα των επιβαρυντικών, ή παθολογικών δονήσεων, με σκοπό την εκμηδένισή τους και εν τέλει την αποκατάσταση της ευεξίας, ή της διαταραγμένης υγείας.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6932256284 Ή ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ: ioand3@gmail.com


ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top