Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣΟ γνωστός, υπερφιλόδοξος και πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας Elon Musk, αφού έχει, ήδη, βάλει από καιρό σκοπό και υλοποιεί την κατάκτηση των δρόμων με τα οχήματα της Tesla, και κατάφερε, ήδη, όπως ανακοινώθηκε, αλλά και είδαμε όλοι στα νέα στις τηλεοράσεις μας, την κατάκτηση του διαστήματος για δεύτερη φορά, μέσω των projects της "SpaceX", προχωράει με πολύ γρήγορα βήματα στο πιο μεγάλο από όλα τα μεγαλεπήβολα σχεδιά του, μέσω των projects της "Neuralink", αυτό της σύνδεσης του ανθρώπινου εγκεφάλου, ως κεντρικού υπολογιστικού συστήματος του υπολογιστικού συστήματος "άνθρωπος", με άλλα υπολογιστικά συστήματα, μέσω ειδικών "καλωδίων"-"interface". Έτσι, ανοίγει άλλη μία μεγάλη πόρτα στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές της "Νέας Ιατρικής" ή "Βιοηλεκτρομαγνητικής ιατρικής", που "απογειώνει" κυριολεκτικά τις δυνατότητες της Ιατρικής Επιστήμης στα πλαίσια των πρωτοποριακών εφαρμογών πολύ αποτελεσματικής διάγνωσης και θεραπείας.

 

Τα περί ου ο λόγος υπολογιστικά συστήματα βασίζονται κυρίως σε σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα εφαρμογών της «Θεωρίας του Χάους ή των Πολύπλοκων Συστημάτων» και της «Θεωρίας των Πληροφοριών» και αποτελούν την πιο προηγμένη και αποτελεσματική μέθοδο διάγνωσης και θεραπείας. Πιο συγκεκριμένα, σε επίπεδο διάγνωσης λειτουργικών ή οργανικών διαταραχών, μέσω της ανίχνευσης και του προσδιορισμού με ακρίβεια της αύξησης του βαθμού εντροπίας μίας ή περισσοτέρων περιοχών του ανθρωπίνου οργανισμού, έχουν τη δυνατότητα να μας δώσουν 80%-90% περισσότερες πληροφορίες απ’ ότι η Μαγνητική Τομογραφία. Το τεράστιο πλεονέκτημά τους, όμως, είναι ότι εκεί που προσδιορίζονται αυτές οι διαταραχές, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να κάνουμε (εικονικές) εν τω βάθει ιστολογικές αναλύσεις, φθάνοντας μέχρι τα κύτταρα, όπου προσδιορίζονται με μεγάλη ακρίβεια οι όποιες αλλοιώσεις και διαταραχές. Στο σημείο αυτό, η ανάλυση φθάνει στον πυρήνα και το DNA των κυττάρων, όπου τελικώς μπορεί να ανιχνευθεί η εγγραφή στο «κομπιούτερ DNA», η οποία συνήθως αποτελεί και την πρωτογενή αιτία των διαταραχών, με συνέπεια πλέον αυτή, βάσει της συγκεκριμένης διαγνωστικής προσέγγισης, να προσδιορίζεται με ακρίβεια και να ταυτοποιείται πλήρως. Ακολούθως τα συγκεκριμένα υπολογιστικά συστήματα μας δίνουν την επίσης μοναδική δυνατότητα να διορθώσουμε, ή και να ανατάξουμε πλήρως, όλες τις διαταραχές σε όλα τα επίπεδα. Για να το πούμε απλά και παραστατικά, αυτό που στην ουσία γίνεται με τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι ότι το «υπολογιστικό σύστημα άνθρωπος» συνδέεται, μέσω ενός «interface» (όπως θα λέγαμε στη γλώσσα των υπολογιστών), με ένα από τα συγκεκριμένα υπολογιστικά συστήματα και όλη η διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία γίνεται μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών δύο υπολογιστικών-πληροφοριακών συστημάτων, αλλά και της δυνατότητας εισαγωγής ή και τροποποίησης πληροφοριών από το ένα σύστημα στο άλλο!

 

Δείτε σχετικά παραδείγματα της συγκεκριμένης μεθόδου, κάνοντας "κλικ" στους παρακάτω συνδέσμους:

 

ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ 

 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 

 

Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ  


Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • Title : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • Posted by :
  • Date : 8:16 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top