Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ, Ή ΟΙ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!




Νεώτερες έρευνες δείχνουν ότι δεν είμαστε έρμαια του γενετικού μας κώδικα και συνεπώς της κληρονομικότητας και των γεννετικών νοσημάτων, ούτε των επίκτητων νοσημάτων που ξεκινούν σαν ενεργειακή ανισορροπία αρχικά και στη συνέχεια εξελίσσονται σε οργανική βλάβη των κυττάρων, γιατί μπορούμε να αλλάζουμε τα κύτταρά μας με την επίδρασή μας στο  DNA και την αλλαγή των πληροφοριών των εγγεγραμμένων στη μνήμη του, οι οποίες είναι υπεύθυνες για όλες τις λειτουργίες του οργανισμού μας, την υγεία μας και τη ζωή μας γενικώτερα. Αυτή η μεγάλων δυνατοτήτων επίδραση μπορεί να επιτευχθεί, είτε με την κβαντική επίδραση του νου (κβαντική θεραπεία), είτε με την εφαρμογή παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, δηλαδή διαμορφωμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων (PEMF-βιοσυντονισμός), που στην ουσία μας δείνουν τη δυνατότητα να επανεισάγουμε πληροφορίες στα άρρωστα κύτταρα και να αποκαθιστούμε τη διαταραγμένη μνήμη του DNA που είναι υπεύθυνη για όλα τα νοσήματα.

 

 


Ο πολύ γνωστός βιολόγος Δρ Bruce Lipton, ειδικός στη μελέτη των βλαστοκυττάρων, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Super Consciousness» δείχνει τη μεγάλη επανάσταση που επέρχεται στον χώρο της γεννετικής επιστήμης. Λέει λοιπόν χαρακτηριστικά: «Η θεμελιώδης πεποίθηση που ονομάζεται γενετικός ντετερμινισμός στην ουσία σημαίνει πως οι ζωές μας ελέγχονται πλήρως από τον γενετικό μας κώδικα. Αυτού του είδους οι πεποιθήσεις δημιουργούν μία εικόνα των ανθρώπων ότι αυτοί είναι άβουλα θύματα, αφού αν τα γονίδια έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τη λειτουργία της ζωής μας, τότε οι ζωές μας καθορίζονται από παράγοντες εξωτερικούς τους οποίους δεν έχουμε την ικανότητα να τους αλλάξουμε. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους σε μία στάση θυματοποίησης, ότι δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τα νοσήματα που μεταβιβάζονται από τους γονείς στα παιδιά μέσα σε μία οικογένεια και πολλαπλασιάζονται μέσω της κληρονομικότητας. Νεώτερες έρευνες όμως και εργαστηριακά ευρήματα έχουν δείξει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει».
Η θεωρία αυτή του Δρ Bruce Lipton φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις έρευνες του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια της Ιταλίας Δρ Carlo Ventura M.D., Ph.D., ο οποίος έδειξε, μέσω εργαστηριακών πειραμάτων, πως το DNA των βλαστικών κυττάρων μπορεί να μεταβληθεί με την χρήση παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Ο Δρ Ventura λέει χαρακτηριστικά: «Είναι σαν μία χρονομηχανή, αφού μπορείς να επαναπρογραμματίζεις τα βλαστικά κύτταρα σε μία αβέβαιη κατάσταση, στην οποία οποιαδήποτε απόφαση κατά κάποιο τρόπο είναι δυνατή, ακόμη και η απόφαση αυτά να εξελιχθούν εικονικά σε οποιοδήποτε είδος κυττάρων ενός οργανισμού. Σκεφτείτε λοιπόν τις τεράστιες δυνατότητες που φέρνει η ανακάλυψη αυτή». Τα συμπεράσματα από τις έρευνες αυτές συμβαδίζουν με τα ανάλογα του Νομπελίστα επιστήμονα Luc Montagnier M.D., του οποίου οι έρευνες βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση και επιπλέον μέσα από αυτές φαίνεται πως ακόμη και μη βλαστικά ενήλικα κύτταρα μπορούν επιγενετικά να επαναπρογραμματιστούν σε μία άλλη κατάσταση, κατά την οποία έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν νευρικά ή καρδιακά κύτταρα, κύτταρα των σκελετικών μυών, ή ακόμη και κύτταρα που παράγουν ινσουλίνη.
Εξ ίσου σημαντική, όπως αποδεικνύεται, είναι και η επίδραση στο DNA, μέσω της σκέψης, της θέλησης, της επιθυμίας και της πρόθεσης, αφού σύμφωνα με το Ινστιτούτο HeartMath στο Boulder Creek της California, σκέψεις και προθέσεις επενδυμένες με τα ανάλογα συναισθήματα επηρεάζουν το γενετικό αποτύπωμα ενός ατόμου. Συγκεκριμένα σε ένα πείραμα, επιλεγμένοι συμμετέχοντες μπόρεσαν να μεταβάλλουν το DNA μέσω θετικών νοητικών δηλώσεων. Αναφέρεται σχετικά: «Σε ένα άτομο που κρατούσε τρία δείγματα γενετικού υλικού DNA δόθηκαν οδηγίες να δημιουργήσει μία ευεργετική ψυχική, συναισθηματική και σωματική κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας με τη βοήθεια μιάς τεχνικής, ανεπτυγμένης στο Ινστιτούτο HeartMath, που χρησιμοποιεί την αναπνοή της καρδιάς και τα προερχόμενα από θετική πρόθεση συναισθήματα. Το άτομο που συμπεριλήφθηκε στο πείραμα αυτό πέτυχε, ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων, να μεταβάλλει ταυτόχρονα δύο από τα τρία δείγματα DNA σε διαφορετικό βαθμό, αφήνοντας το τρίτο αμετάβλητο. Επίσης σημαντικό είναι ότι ομάδες εθελοντών με χαμηλή καρδιακή συνοχή δεν ήταν σε θέση να μεταβάλλουν το DNA». Έτσι, το Ινστιτούτο HeartMath συνιστά, εάν θέλουμε να διατηρούμε σε ιδανική κατάσταση υγείας το σώμα μας σε κυτταρικό επίπεδο και να αποτρέπουμε την εμφάνιση ασθενειών, πρέπει να το τρφοδοτούμε με μία πλούσια σε «κβαντικά θρεπτικά συστατικά» διατροφή. Κατά το Ινστιτούτο, όταν βρισκόμαστε υπό την επήρεια αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων υποβιβαζόμαστε τόσο πολύ σε ενεργειακό επίπεδο, ώστε το σώμα μας υποφέρει σε όλα τα επίπεδα και αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις λειτουργίες του. Όταν όμως εστιάζουμε σε θετικές σκέψεις και συναισθήματα, αυτά ενισχύουν το ενεργειακό μας υπόβαθρο και τροφοδοτούν έτσι το σώμα μας σε γενετικό επίπεδο, ώστε να είμαστε υγιείς και σε ιδανική σωματική κατάσταση.


Σχετικές αναφορές:

https://www.lifeadvancer.com/confirmed-by-science-you-really-can-change-your-dna-and-heres-how

http://www.wakingtimes.com/2013/09/24/really-can-change-dna-heres/

http://item-bioenergy.com/infocenter/consciousintentiononDNA.pdf

http://www.superconsciousness.com/topics/science/interview-dr-bruce-lipton

https://www.heartmath.org/articles-of-the-heart/personal-development/you-can-change-your-dna/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4010966/


ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ, Ή ΟΙ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!
  • Title : ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ, Ή ΟΙ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!
  • Posted by :
  • Date : 6:57 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ, Ή ΟΙ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top