Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ


Όλα δείχνουν πλέον σήμερα, ότι η επιστήμη της Ιατρικής έχει περιέλθει σε πολλαπλά αδιέξοδα και συγκλίνουσες επιστημονικές αναφορές στον χώρο της υγείας, σηματοδοτούν το γεγονός, ότι ίσως βρισκόμαστε στο «τέλος μίας εποχής» και στην «ανατολή» μίας «νέας». Αυτό γίνεται ιδιαίτερα έκδηλο στους παρακάτω κυρίως τομείς:
Μικροοργανισμοί. Η  ανεξέλεγκτη χρήση των αντιβιοτικών έχει δημιουργήσει πολλά ανθεκτικά στελέχη μικροβίων, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να μην υπάρχουν πλέον αντιβιοτικά να τα αντιμετωπίσουν, δεδομένου ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν παρασκευάζονται νέα αντιβιοτικά. Χαρακτηριστικά, η διεθνής έκθεση «Review on Antimicrobial Resistance» αναφέρει, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι το 2050, οι μικροοργανισμοί αυτοί να σκοτώνουν έναν άνθρωπο ανά 3 δευτερόλεπτα! Ανάλογη είναι η πραγματικότητα και σε ότι αφορά τις παρασιτικές ασθένειες, όπου κατά την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας περισσότερα από 4.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι μολυσμένοι, ή πάσχουν από παράσιτα. Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, αφού σύμφωνα με διάφορους ερευνητές (Ρος Άντερσον - ΗΠΑ, Ν. Κραβτσένκο - Ρωσία), το 95 – 99% του πληθυσμού του πλανήτη έχει παράσιτα, χωρίς καν να το γνωρίζει!   Η δυσοίωνη αυτή πραγματικότητα αναδεικνύει τη μεγάλη αξία του Βιοσυντονισμού στον τομέα αυτόν, λόγω κυρίως της μεγάλης υπεροχής του, έναντι των κλασικών μεθόδων, όσον αφορά και τη διάγνωση και τη θεραπεία, η οποία μάλιστα χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αποτελεσματικότητα κατά των κάθε είδους μικροοργανισμών και επιπλέον στερείται των παρενεργειών και των περιορισμών των φαρμάκων.
Καρκίνος. Νεότερες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει τον καρκίνο, αλλά το αντίθετο, τροφοδοτεί την παραπέρα ανάπτυξή του.  Αντίθετα, υπάρχουν συγκλίνουσες επιστημονικές αναφορές που δείχνουν ότι ο Βιοσυντονισμός μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο, χωρίς μάλιστα τις καταστρεπτικές συνέπειες της χημειοθεραπείας, ή της ακτινοθεραπείας («Waking Times» 2016, «Chin J Cancer» 2013», «Br J Cancer» 2012 & 2011).
«Ανίατα» νοσήματα. Νοσήματα, όπως τα αυτοάνοσα, τα νευροεκφυλιστικά, οι βλάβες του εγκεφάλου κλπ. αποτελούν μία σύγχρονη μάστιγα, που η συμβατική Ιατρική δεν έχει να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό. Αντίθετα, ο Βιοσυντονισμός, όπως δείχνουν διάφορες κλινικές μελέτες, έχει να επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα που φθάνουν μέχρι και την πλήρη αποκατάσταση.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!
Top