Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!


 

Η εταιρία BIOMEDIS, που βρίσκεται στη διεθνή πρωτοπορία όσον αφορά τη διάγνωση και θεραπεία με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού, κυκλοφόρησε τη νέα φορητή θεραπευτική συσκευή της, που φέρνει πραγματική επανάσταση και αλλάζει όλα τα -έως τώρα- δεδομένα στη θεραπεία με βιοσυντονισμό. Αυτό οφείλεται, κυρίως, στο γεγονός ότι εφαρμόζει ένα νέο και πολύ πρωτοποριακό τρόπο θεραπείας με συνδυασμό πολυσυχνοτήτων, που παράγεται για πρώτη φορά από 3 συστήματα εκπομπής και κατευθύνεται σε διάφορα επίπεδα στον οργανισμό μας, που συνθέτουν τόσο τη ψυχική, όσο και την οργανική μας ύπαρξη, ως ενιαίο σύνολο. Η συσκευή, εκτός από τη δυνατότητα που έχει να φορτωθεί και να εφαρμόσει περίπου 4700 σύμπλοκα προγράμματα, έχει και προεγκατεστημένα προγράμματα, προϊόντα πολύ πρωτοποριακών ερευνών και εφαρμογών, όπως και εξαιρετικά ικανά να μεγιστοποιήσουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα, γιατί κατευθύνονται όχι μόνο στην αποκατάσταση των οργανικών διαταραχών, αλλά και στη βαθύτερη αιτία γέννεσής τους που είναι η νοητική-ενεργειακή ανισορροπία.
Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα έτοιμα προγράμματα που διαθέτει:


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ TRINITY
(Επεξεργασία-Προσαρμογή: Δρ Ιωάννης Δαύρος)

1. Άλφα ρυθμός-χαλάρωση για αποκατάσταση σωματικής δύναμης (Альфа-релаксация для восстановления физических сил). (Λειτουργία 4)
2. Άλφα ρυθμός-χαλάρωση για επίτευξη κατάστασης άνεσης (Альфа-релаксация для достижения комфортного состояния). (Λειτουργία 4)
3. Άλφα ρυθμός-χαλάρωση για επίτευξη κατάστασης ειρήνης (Альфа-релаксация для достижения состояния умиротворения). (Λειτουργία 4)
4. Εξισορρόπηση (Балансировка частот). Αντιμετώπιση ψυχοσυναισθηματικής φύσης προβλημάτων με τις ανάλογες σωματικές επιπτώσεις, με αποτέλεσμα την εξισορρόπιση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα. (Λειτουργία 4)
5. Ολοσυντονισμός 1 (Вне времени-1). Συντονισμός με την ολότητα με βάση τη συχνότητα Shuman (7.83Hz). (Λειτουργία 4)
6. Ολοσυντονισμός 2 (Вне времени-2) Επίσης συντονισμός με την ολότητα με βάση τη συχνότητα Shuman (7.83Hz). (Λειτουργία 4)
7. Είσοδος σε κατάσταση υπνηλίας πρίν τον ύπνο (Полусон перед сном). (Λειτουργία 4)
8. Έξοδος από κατάσταση υπνηλίας μετά τον ύπνο. (Полусон после сна). (Λειτουργία 4)
9. Μεταβολισμός 1 (Метаболизм-1). (Λειτουργία 4)
10. Μεταβολισμός 2 (Метаболизм-2). (Λειτουργία 4)
11. «Διαγραφή» αρνητικών σκέψεων («Стирание» мыслей). (Λειτουργία 4)
12. Αλλαγή κατάστασης συνείδησης (Суггестия). Υποβοηθά στη ψυχοθεραπεία και αυτοθεραπεία. (Λειτουργία 4)
13. Σουπερπρόγραμμα 1 (Superprogram 1). Συντονίζει τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού σε διάφορα επίπεδα. Κατάλληλο κυρίως για διάφορες διαταραχές υγείας ασαφούς, ή σύνθετης αιτιοπαθολογίας, όπως αλλεργίες, δηλητηριάσεις, κακώσεις και εγκαύματα, καθώς και στη γενική εξασθένηση του οργανισμού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο για πρόληψη, όσο και για θεραπεία σε όλα τα νοσήματα. (Λειτουργία 2)
14. Σουπερπρόγραμμα 2 (Superprogram 2). Εξομαλύνει κυρίως καταστάσεις που αφορούν το σπασμό των λείων μυϊκών ινών που βρίσκονται κατ' εξοχήν στις αρτηρίες και τα κοίλα όργανα (γαστρεντερικό, ουροποιητικό, αναπνευστικό κ.ά.). (Λειτουργία 4)
15. Σουπερπρόγραμμα 3  (Superprogram 3). Αφορά κυρίως φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές διαταραχές και νοσήματα. (Λειτουργία 3)
16. Θήτα ρυθμός-χαλάρωση για έμπνευση (Тета-релакс для вдохновения) Πρόκειται για μια ονειρική κατάσταση της συνείδησης που είναι χρήσιμη για βαθιά χαλάρωση και μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα. (Λειτουργία 4)
17. Θήτα ρυθμός-χαλάρωση για αφύπνιση της συνείδησης (Тета-релакс для пробуждения сознания). Πρόκειται, επίσης, για μια ονειρική κατάσταση της συνείδησης που είναι χρήσιμη για βαθιά χαλάρωση και μπορεί να οδηγήσει σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης με αντίστοιχη ενίσχυση της δημιουργικότητας. (Λειτουργία 4)
18. Θήτα ρυθμός-πρωινή φρεσκάδα (Утренняя свежесть (тета сессия)). Κατάλληλο για χρήση το πρωί μετά το ξύπνημα. (Λειτουργία 4)
19. Μείωση του άγχους (Уменьшение тревожности). Αντιμετώπιση της υπερβολικής διέγερσης και του άγχους. (Λειτουργία 4)
20. Δέλτα ρυθμός για ύπνο (Дельта-сессия (для засыпания)). Αντιμετώπιση των διαταραχών του ύπνου και εισαγωγή σε κατάσταση ύπνου. (Λειτουργία 4)
21.  Μετάβαση σε άλλη συνειδησιακή κατάσταση (Переход в измененные состояния сознания (ИСС) Οδηγεί σε υπερβατική κατάσταση της συνείδησης. (Λειτουργία 4)
22. Ζωογόνηση-ενεργοποίηση (Активизация жизненной энергии). (Λειτουργία 4)


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com
  

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!
Top